Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut,baieti am si eu o problema cu sa:mp-ul.Astazi am vrut sa instalez un mod si nu a mers si nu mai puteam sa intru pe samp pt ca imi dade crash.Am vrut sa il dezinstalez dar inainte sa iii dau uninstal am sters mai intai fisierele si acum nu pot sa ii dau uninstal pentru ca imi apare eroarea asta ,, There was a problem starting C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\10\50\Int

el32\Ctor.dll

The specified module could not be found.''

Stiti ce sa ii fac ca sa mearga?

Salut,baieti am si eu o problema cu sa:mp-ul.Astazi am vrut sa instalez un mod si nu a mers si nu mai puteam sa intru pe samp pt ca imi dade crash.Am vrut sa il dezinstalez dar inainte sa iii dau uninstal am sters mai intai fisierele si acum nu pot sa ii dau uninstal pentru ca imi apare eroarea asta ,, There was a problem starting C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\10\50\Int

el32\Ctor.dll

Restart la computer si dai Uninstall apoi

el32\Ctor.dll

FIx aceasta problema am avut si eu prima data. Nu puteams a il reinstalez pentru ca aparea aceasta problema. Ei bine am dat un restart apoi am folosit programul revo uninstaller pro carema ajutat sa terg toate fisierele din calculator care apartineau de samp si binenteles la reinstalat cu succes. Bafta!

• Nick:Robert
  • Rank:5
  • Data:27.01.2014
  • Am dat test cu:NiTHO
  • Teorie (x/3):3/3.
  • Practic (x/5):x/5.
  • Rezultat final ( Admis / Respins ):Respins.
  • Bara RPG a celui testat: NiTHO.png
  • Alte precizari:

• Nick:GalaxxY
  • Rank:4
  • Data:27.01.2014
  • Am dat test cu:AnDrUx
  • Teorie (x/3):3/3
  • Practic (x/5):x/5
  • Rezultat final ( Admis / Respins ):Respins
  • Bara RPG a celui testat: AnDrUx.png
  • Alte precizari:Poate data viitoare

Nabilor ati copiat modelul lui Whixy si uitati-va ce a iesit :))

Bun, dupa episodul consumat astazi am decis sa postez aici, mai mult ca anunt. Am zis sa va permit glumele, sa avem o atmosfera mai buna. Dar vad ca totul a degenerat. De astazi, cu mine s-au dus glumele si orice altceva, ma respecti, te respect sau ajungem la lucruri nedorite. O sa glumesc cu cei cu care imi permit si carora le permit. Fara "Roberta", "gay", "nab" sau orice altceva daca ne stim de 2-3 zile ca v-o luati in cap dupa aceea.

Edited by SQ Robert

Bun, dupa episodul consumat astazi am decis sa postez aici, mai mult ca anunt. Am zis sa va permit glumele, sa avem o atmosfera mai buna. Dar vad ca totul a degenerat. De astazi, cu mine s-au dus glumele si orice altceva, ma respecti, te respect sau ajungem la lucruri nedorite. O sa glumesc cu cei cu care imi permit si carora le permit. Fara "Roberta", "gay", "nab" sau orice altceva daca ne stim de 2-3 zile ca v-o luati in cap dupa aceea.

Durule :)))

@, S-o fi plictisit si omul de atata bataie de joc :)) I-am vazut si eu pe cei de rank 1 cat de aprigi sunt la dat raspunsuri "nesimtite" dar am zis ca nu trebuie sa ma bag ca nu-mi fierbe mie oala acolo.

Erai nervos de aseara si deja ti-a picat cineva in capcana :)))

Ps: Durule =))

@, ba raule, calmeaza-te ca dau cu internetul in tine!

Are dreptate, multi si-o iau in cap.

Robert e suparat, el de mult timp nu a mai mancat

Toti cei de rank 1 ar trebui sa fuga, pana nu ajung la Robert drept sluga!

Robert, Roberta, gay, nab, pana la urma ramane tot slab!

Nu-l mai suparati, nu-i mai vorbiti... sau o sa suferiti! =))

Ideea de baza nu e ca au rank 1 si sunt smecheri. Daca revine Vinnie si il face nab pe Shobo nu cred ca o sa se supere. Dar cand e unu de are 2 luni pe server si se crede zeu, cred si eu ca nu suporta...

Majoritatea stiti cat de cuminte e Vinnie si la varsta si experienta lui din jos, ne da clasa tuturor, dar el nu arunca vorbe aiurea si toate cele..

Invatati si voi sa respectati durata de viata a jucatorului daca nu rank-ul sau altceva, cand ne-am facut noi cont, jumatate din voi nu stiau ce-i ala SAMP..

Off topic: Oficial sunt off weed, nu mai fumez..pana data viitoare cand o sa fie, macar o luna, 2 fac pauza :)) !

Edit: Ar trebui implementata in sistemul scolar din romania o materie denumita RESPECT care sa se predea din clasa I pana in a XII-a si sa fie materie de bacalaureat, poate asa se mai ridica si tara... Basescu, daca vezi asta, esti urmarit!

Edited by AnonimPsycho

@, ba raule, calmeaza-te ca dau cu internetul in tine!

Are dreptate, multi si-o iau in cap.

Robert e suparat, el de mult timp nu a mai mancat

Toti cei de rank 1 ar trebui sa fuga, pana nu ajung la Robert drept sluga!

Robert, Roberta, gay, nab, pana la urma ramane tot slab!

Nu-l mai suparati, nu-i mai vorbiti... sau o sa suferiti! =))

Rapperu' din Caracal loveste din nou :))

Are dreptate, pe multi i-am vazut facandu-l asa.

PS.: mrr ce dura esti :> :*

Welcome.Sper ca te vei acomoda repede.

Nab, daca stii ca e lag pe server nu-i mai pica la practic. Lasa-l sa dea cand nu mai e lag. Iti apare ca e pe esc de la desync si lag. Da practicul iar cu Onur.

Si mai sterge din PM-uri.

Stirile care socheaza lumea. Bobo a fost prins de zapezi la marginea orasului Los Santos in timp ce era intr-o excursie pe un drum inchis. Datorita viscolului, s-a creat un desync si comenzile de admin nu functioneaza. TTC si armata incearca din rasputeri sa-l salveze.

Edited by SQ Robert