Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am reusit si noi cu rob-ul, era sa dam fail :))

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine. Daca aveti ceva intrebari puteti intreba linistit pe /f ca un coleg sigur ca v-a ajuta :D

@@Prototype Hameras, Poftim plugin-ul pt. radio. Inainte sa-l instalezi sa inchizi GTA SA http://www.solidfiles.com/d/05b58/

Noapte Buna baieti

Edited by South AlvinnN

Buna tuturor ! Sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem cat mai bine si sa ne cunoastem mai bine.

Maine faceti scoala careva? :))

Welcome!

N'seara!Sunt coleg cu voi de acum (is nab in sesul bun) :))

Welcome!

Buna,sunt noul vostru coleg, sper ca ne vom intelege. :) :) :)

Welcome!

Stirile care socheaza lumea. Bobo a fost prins de zapezi la marginea orasului Los Santos in timp ce era intr-o excursie pe un drum inchis. Datorita viscolului, s-a creat un desync si comenzile de admin nu functioneaza. TTC si armata incearca din rasputeri sa-l salveze.

Buna asta.. :)) Din cate am inteles se va inchide serveru" in seara aceasta timp de 2 ore, vor schimba hostu"

Cu tot respectul meritat, daca meritati, lansez un mesaj pentru cei noi. Unii poate nu inghit glumele de la oricine si daca se fac glume mai proaste sau nu stiu..sa zicem mai personale pe seama unui rank 2,3,4,5,6, pentru binele sederii dumneavoastra in Taxi Los Santos, ProTV va sfatuieste sa nu va bagati in "Ninsoarea" de glume pana nu faceti putina vechime si nu "dezapezim" si noi "drumul" sa ne dam seama ce fel de oameni sunteti.

Aveti grija, nu transmit degeaba, au existat mici altercatii care s-au incheiat cu demiterea / sanctionarea drastica a persoanei cu tupeu.

Acest mesaj a fost scris in lipsa de oxigen la Botosani. Am adaptat mesajul la conditiile de vreme pentru amuzament. Revenim dupa o scurta pauza cu "Breaking News". Un fulg de nea impreuna cu niste tovarasi de-ai lui au agresat o femeie invarsta in dupa-amiaza zilei de ei, victima a fost grav racita si a a vut nevoie urgenta de lemne si-o bricheta. Acum victima este stabila si in stare de functionare.

@@shaddyK, @@Turcanu,

Baieti, evitati astfel de posturi altfel riscati sa va treziti sanctionati fara sa stiti de ce.

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.
- în cazul în care vi s-a făcut o reclamație pe forum aveți obligația de a contacta liderul prin PM în cel mult 24 de ore cu dovezi pentru a vă apăra.
-- este interzis să postați în topicul cu Reclamații.
- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.
-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

- doar Liderul are dreptul de a răspunde la topicul cu Aplicații sau Reclamații.

Edited by Kungen

• Nick:loris55
  • Nickname-uri anterioare: -
  • Varsta reala:10
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt inalt de felul meu am ochii caprui sunt clasa a 5 a arat bne imi place foarte mult samp imi ocup jumate din zi dedicandumi atentia la acest server si as vrea sa intru.
  • Level:6
  • De cat timp joci pe server:cateva luni
  • Cat timp joci zilnic ( fara /sleep ):3 ore sau 4 ore
  • In ce interval oral activezi ( aproximativ ):4 si 7 sau 8
  • Poza cu /stats:QaFBTy7.png
  • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: -
  • De ce ai parasit factiunea anterioara: -
  • De ce doresti sa intrii in Los Santos Taxi Company ( minim 20 cuvinte ):Pt a ajuta oamenii incepatori sa le implinesc cererile si sa ii duc unde vor ei si sa le fac pe plac.Si in asa fel vor invata harta.
  • De ce crezi ca Los Santos Taxi Company este factiunea potrivita pentru tine:Pt ca imi place ft mult si sa conduc.
  • Cunosti locatiile importante de pe server?:Da
  • Stii regulile Los Santos Taxi Company?:da
  • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: -
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:nu
  • Esti pe Blacklist la o anumita factiune? ( daca da, la care? ): nu
  • Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Los Santos Taxi Company pentru minim 2 saptamani?:da
  • Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Los Santos Taxi Company?:da
  • De cate ori pe zi intri pe forum?:De multe ori cred ca in fiecare zi
  • Specifica cel putin 2 cerinte minime pentru a fi acceptat:Le voi face pe plac si imi place sa conduc.
  • Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat.

Prietene , sansele tale s-au diminuat maxim de cand ai facut postul asta inutil . Ai report . Bafta.

• Nick : borr

Previous nicknames : I do not own previous nicknames .

Actual age 15 .

Describe yourself in a minimum of 30 words : My name is borr live in Prahova County. I'm a sociable guy , I like teamwork, but I know how to have fun and be serious when needed. My hobbies are cycling and PC gaming.

Level: 8 + +

How long play on the server: The ~ 3 months

While playing daily (no / sleep ) : ~ 6:00 , depending on the day.

In that period the orally active (approximately ): Monday - Friday : 14-22 , Saturday - Sunday: 10-22 .

Picture of / stats : https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1616231_602971099776642_1139821676_n.jpg?oh=9150fbd4f08a4e6c3f3db3c21f4b3165&oe=52ECB359&__gda__=1391239730_84d03eeb0c574c61a76aa6b4d7baf455 .

The last factor and time spent there: -.

Why you left previous faction - :

Why do you want to come in Los Santos Taxi Company ( minimum 20 words) : I want to go in Los Santos Taxi Company since here I hope to find faction soul that we have not found it , I love what the deal , members and leader that I look nice and experienced .

Why do you think Los Santos faction Taxi Company is right for you : Because I really like to drive , can successfully meet customers consider it my calling on this server.

Know the important locations on the server ? : Of course.

You know the rules Los Santos Taxi Company ? : Yes .

Number of sites warn of the game and why you received : 0 /3.

Have you ever been banned ? If so, why ? : I was never banned .

Blacklist You're at a certain faction ? (If yes , where ? ) : I'm on the Blacklist any factions .

You agree that you must stay in Los Santos Taxi Company for at least 2 weeks? : Yes .

You will follow the leader and members with higher rank of Los Santos Taxi Company ? : Yes .

How many times a day in the forum ? : Check periodically [~ 5 times ] .

At least two minimum requirements to be accepted : Reliability, activity, properly completed application , the ability to recognize and correct a mistake, at least level 5 and not be on the Blacklist any factions .

Other specifications ? : Thank you for your time.

Am și eu ceva să spun despre Taxi LV și SF. Am observat că comenzile din SF și LV nu le acceptă, doar noi le acceptăm. Însă când apar comenzi din LS ei repede le papă.

Asta nu e noutate..

Nu cred ca se poate schimba ceva referitor la comenziile celor din LV/SF, eventual sa poata accepta comenzi din LV doar cei ce sunt in LV, din Sf doar cei ce sunt in Sf si din LS doar cei ce sunt in LS, sau Taxi LS sa poate accepta doar in LS, Taxi SF doar in SF si tot asa, dar nu cred ca va lua cineva in considerare aceste lucruri..

Edited by TB StraniuBv

Am și eu ceva să spun despre Taxi LV și SF. Am observat că comenzile din SF și LV nu le acceptă, doar noi le acceptăm. Însă când apar comenzi din LS ei repede le papă.

Bun venit in lumea reala:))... Realitatea in SAMP e dura, asa-i...?

Greu cu netul la Botosani... Ieri n-am avut pana seara.. Daca face si azi asa ma duc la firma si fac panaramaaaaaaaaaaaa!