Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hristos a Inviat! Am un lag de imi vine sa dau cu PC pe geam,da' cum nu...
Demisii pe banda rulanta.Urat asa.Mi-ar parea rau sa plece si mai multi ;)

Va doresc sa pasteti fericit si va doresc si un Paste fericit!

Chiar sunt bucuros ca avem liber de la raport deoarece cu toate pregatirile astea,mai mergem si pe la cateva rude care vin acasa de Paste,Craciun si de Ziua Copacelului,na...Chiar n-as fi avut timp. Din aceasta cauza nu sunt nici activ in-game.Ma straduiec si eu :)

La ce rude sa mai mergi ma, ca eu in a 2-a zi de paste am fost la MEC si era full, debea am gasit o masa libera si apoi am mers la biliard. Nu mai e la moda sa stai in casa si sa bagi sarmale si oua in tine pana crapi

Eee,acum am iesit si eu pi la Mall,da pe la 10 ma trezesc cu telefoane. "Treci acas c-a venit matusa-ta" :)) Edited by MF NGabi

Hristos a Inviat! Am un lag de imi vine sa dau cu PC pe geam,da' cum nu...

Demisii pe banda rulanta.Urat asa.Mi-ar parea rau sa plece si mai multi ;)

Va doresc sa pasteti fericit si va doresc si un Paste fericit!

Chiar sunt bucuros ca avem liber de la raport deoarece cu toate pregatirile astea,mai mergem si pe la cateva rude care vin acasa de Paste,Craciun si de Ziua Copacelului,na...Chiar n-as fi avut timp. Din aceasta cauza nu sunt nici activ in-game.Ma straduiec si eu :)

La ce rude sa mai mergi ma, ca eu in a 2-a zi de paste am fost la MEC si era full, debea am gasit o masa libera si apoi am mers la biliard.

Nu mai e la moda sa stai in casa si sa bagi sarmale si oua in tine pana crapi =))

Salut,stiu ca nu sut membru LS taxi dar vreau sa stiu can o sa mai recrutati?

Cand o sa recrutam o sa vezi pe rpg.b-zone.ro, la Factions. Saptamana asta 99% nu mai recrutam.

Nu mai fa posturi aiurea pe aici.

De ce ii dai sperante de 1% ma? Tie ti-ar place?

Se baga si miezu din castana, du-te ma la factiunea ta, sau civil ce oi fi.

Haha, glumeam Gogosar >:D<<'> Ce mai faci tu? Nu te-am mai vazut demult. Apropo, n-am uitat ce ai facut candva pentru mine, RESPECT !!! :*

Edited by SQ Aragaz

Se baga si miezu din castana, du-te ma la factiunea ta, sau civil ce oi fi.

Haha, glumeam Gogosar >:D<<'> Ce mai faci tu? Nu te-am mai vazut demult. Apropo, n-am uitat ce ai facut candva pentru mine, RESPECT !!! :*

Aragaz eu ti-am zis ca Petrolul pierde :)) , iti mai amintesc o data !

1398514_486457871470086_54175544_o.jpg- Doamne mor de ras ))) zici ca fredoneaza manele ) sau sau sau sau sau...

1001356_490867384326518_1614277002_n.jpg=))))))))))))))))))))))))

Ia uite acum! :))

TIpul din mijloc , babenco 2 , varianta masculina :))

P.S : Shobo e nab si o sa-mi dea un FW pentru asta :))

P.S1 : Pareri va rog despre http://versurifrate.dx.am/index.htm

Am descoperit un site pentru moduri pentru voi sper sa va placa

aici este sectiunea pt. taxi premier: http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/replace:taxi/

aici este sectiunea pt. taxi cabbie: http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/replace:cabbie/

si aici ii site'ul propriu zis: http://www.gtaall.com/

parerea mea este ca este un site foarte bun cu multe moduri bune si utile, si unele au autoinstal pentru cei ce nu stiu sa instaleze, ENJOY si ne auzim mai deseara.

Unde pui,nebunule mana? :))

Unde crezi? la sfarcurile mele =)))) noi la scoala avem un joc idiot asa ca noi in care ne prindem de sfarcuri. Da da vb. foarte serios.

Unde crezi? la sfarcurile mele =)))) noi la scoala avem un joc idiot asa ca noi in care ne prindem de sfarcuri. Da da vb. foarte serios.

Du-te ba cu jocul tau... daca trebuia sa prinzi fetele de zonele alea era ceva, dar intre voi... Cred ca e o scoala de ... (b)/gayetei =)) Eu zic sa te muti cat mai poti din liceul ala sau daca nu vrei sa patesti ceva sa iti cumperi un sutien, eventual de tabla =)))))))

Edited by SQ Aragaz

Salutare Taxi Los Santos! De astazi v-om fi colegi, sper sa avem o colaborare cat mai buna si sa ne intelem la fel de bine. Sper sa nu existe copii imaturi si paraciosi in factiune care sa strice placerea de a juca.

O seara buna in continuare!

Asa .. sa imi iau adio :( si de aici ... Va multumesc pt tot ce ati facut pentru mine si in special pentru ca ati fost cuminiti :)) Aveti grija ca robert ii "omul datator de fw" :)) M-am distrat alaturi de voi si desigur o sa mai tinem legatura , 100% . Bafta la comenzi pruncilor !

Asa .. sa imi iau adio :( si de aici ... Va multumesc pt tot ce ati facut pentru mine si in special pentru ca ati fost cuminiti :)) Aveti grija ca robert ii "omul datator de fw" :)) M-am distrat alaturi de voi si desigur o sa mai tinem legatura , 100% . Bafta la comenzi pruncilor !

O sa'mi fie dor de tine, cu cine mai fac eu DM :(

Da las ca rezolvam, daca vrei adrenalina maxima call me :)) [ s-ar putea sa iasa urat la final da merita ] :))