Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! Am postat un mod frumos pentru Taxi. Este tunabil, no lag/ crash. Click aici!

Frumos mod, o merge si pe sultan :-? dar nu cred...

N-am postat de ceva timp pe aici :))

Cum e sa fiti liberi o saptamana?

Ar mai merge o saptamana :-?=)))))))))))))))))))))))

Neata baieti, ce faceti? Eu am zis ca fentez azi scoala ca am practica si voiam sa ma invoiesc, dar m-a chemat profa de T.I.C la inspectie :|

Cand esti bun esti luat de prost, un sfat prietenesc asupra bunului simt, nu lasa niciodata loc de buna ziua si sa aduc o completare la spusele mele, nervii sa nu te acapareze, nesimtirea unora intrece orce limita, cel putin in SA:MP pe acest server, am lasat mult de la mine, nu am facut post la alti playeri, dar picatura asta a umplut paharu".Ne vedem peste o zi spor la lucru.

http://forum.b-zone.ro/topic/198352-reclamatie-straniu-amenintare/

Edited by TB StraniuBv

• Nick:[uS]Robert
  • Data sanctionarii:15.03.2014
  • A fost sanctionat membrul:[GR]TonyTheX
  • Sanctionat cu:AV
  • Motivul:Limbaj.
  • Dovada:PM
  • Alte precizari:Prima abatere la limbaj, la urmatoarea nu o sa mai fie AV.

Spunei si in engleza nab .. ca asta nu inteleg ce zici tu acolo

Cand esti bun esti luat de prost, un sfat prietenesc asupra bunului simt, nu lasa niciodata loc de buna ziua si sa aduc o completare la spusele mele, nervii sa nu te acapareze, nesimtirea unora intrece orce limita, cel putin in SA:MP pe acest server, am lasat mult de la mine, nu am facut post la alti playeri, dar picatura asta a umplut paharu".Ne vedem peste o zi spor la lucru.

http://forum.b-zone.ro/topic/198352-reclamatie-straniu-amenintare/

Nu te mai mira asa, eu joc de aproape 3 ani si in ultimul timp m-am obisnuit sa se sanctioneze numai dupa chef/interese si alte motive care nu-mi vin acum in minte.

Eu daca dau un report ori nu mi se raspunde ori imi zice ca nu e DM excesiv, chiar daca sunt in fata la jail cu taxiul si ala trage de 3 milenii in mine, sau in cel mai bun caz mi-o baga pe aia cu "are level 4, na.... ce sa-i faci", eu la lvl 4 atat SA:MP stiam ca ma duceam si faceam DM pe toti (la lvl 4 nici nu stiam sa intru in 24/7 cu "/enter". Daca-mi fac si eu un cont si la lvl 3 stau numai sa fac DM si ies inainte de paydayuri sa nu fac nici RP de lvl mare si fac DM pe toti, imi da ban si pe contu mare (bonus din partea casei).

Ma rog, mentalitatea asta nu o gasim numai in acest joc, o gasim peste tot in tara incepand de la coruptii din guvernul Romanieii pana la ultimii pinguini din politile locale/comunitare care se leaga de tine ca ti-ai legat un baner de un copac (poveste reala).

Edited by RTS Aragaz

Credema stiu povestea, mi se intampla zilnic, am trecut prin atatea, la varsta pe care o am, dar nu ma refeream in principal la lucrul acesta, ci in game, ma deranjeaza faptul ca de nenumarate ori, multi dar multi erau cu doua fete, sa nu recurg la jigniri si lasam de la mine, dar se pare ca aceasta calitate ce eu o denumesc bun simt, sau a fi un gentelmen, nu o mai regasesti si la altii, desi e urat, ma refer atat in game cat si in real life, trebe sa treci peste, nu este nici-o problema, asa si va fi de azi incolo.

Credema stiu povestea, mi se intampla zilnic, am trecut prin atatea, la varsta pe care o am, dar nu ma refeream in principal la lucrul acesta, ci in game, ma deranjeaza faptul ca de nenumarate ori, multi dar multi erau cu doua fete, sa nu recurg la jigniri si lasam de la mine, dar se pare ca aceasta calitate ce eu o denumesc bun simt, sau a fi un gentelmen, nu o mai regasesti si la altii, desi e urat, ma refer atat in game cat si in real life, trebe sa treci peste, nu este nici-o problema, asa si va fi de azi incolo.

lasa, te scot week-endu' viitor la o bere si iti trece. p.s: locuiesc pe colina.

Din seria pinguinilor caschetari, uitati ce fata face militianca cand vede ca musca ala din telefon =)) .

Edited by RTS Aragaz

Da boss, doar albastru,alb si galben

Perfect, culorile Petrolului :X

Salut baieti, am ajuns si eu de la meci, ce faceti? Frumoasa noua regula cu nuanta (sa nu fac cacofonie) saptamanii.

Asa ceva nu se poate ba..

Iesi acas' gogosar !

Un sfat, iubiti-va parintii si aveti grija de ei cat sunt tineri , o sa va para rau daca-i pierdeti la varste tinere... sper sa nu ma credeti nebun ca am zis asta, dar maine ma duc in locul ala urat pe nume cimitir pentru parintele unui prieten si sunt putin socat.

Ma uit cat de cruda e viata asta cand ma lovesc de mumii de 90 de ani in autobuze si parintii nostrii nu apuca varsta de 50 de ani...

Edited by RTS Aragaz