Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cum toate povestile au un inceput, la fel au si un sfarsit. A mea se termina aici, deoarece am decis sa las locul cuiva care merita sa duca factiunea mai departe. Nu plec pentru ca nu mai am timp sau chef. Plec pentru ca trebuie sa las sansa asta si altcuiva, eu am avut-o de mai bine de peste un an.

Oricum o sa raman in factiune ca si membru. Sa ne auzim de bine.

Cum toate povestile au un inceput, la fel au si un sfarsit. A mea se termina aici, deoarece am decis sa las locul cuiva care merita sa duca factiunea mai departe. Nu plec pentru ca nu mai am timp sau chef. Plec pentru ca trebuie sa las sansa asta si altcuiva, eu am avut-o de mai bine de peste un an.

Ai grija de tine, nu uita "Sa fi om, e lucru mare" , te pup si grija mare.

Shobo iti multumesc pentru increderea acordata la prima aplicatie sper sa nu te fi dezamagit.Iti multumesc ca nu te-ai indoit de mine desi am stat in reprize in factiunea asta nu am avut un termen de lunga durata si vreau sa iti transmit desi stiu ca nu ma pot pronunta ca nu am fost in multe factiuni desi am level 58 ai facut o treaba buna cu factiunea asta dovada atata timp petrecut aici.Robert esti cel mai de gasca prieten si stiu ca ai muncit mult sa ajungi unde esti vreau sa te felicit pentru realizarea obtinuta si sa duci factiunea asta cat mai departe.

Ma bucur ca am putut sa te cunosc ca si persoana, chiar si pentru putin timp. Mult succes in ceea ce faci

@@GF Robert, @@Shobo, Salut, vreau sa va zic ca zilelea astea am sa intru prin game gen pe /sleep, nu pot sa fac comenzi deoarece am avut un accident cu masina si am de umblat mult si nu am timp de acest joc.

Am 64 comenzi corecte, multumesc.

• Nume in joc:Straniu
  • Sedinta /Activitate:Activitate
  • Data si ora:18.07.2014, 15:20
  • Alte precizari: Prezenta nu este una obligatorie, activitate in compania celor de la The Tsar Bratva.Tinand cond ca a fost anuntata din scurt nu este obligatorie, vom merge doar cu membrii online, mi-as dori sa fiti intr-un numar cat mai mare.

Pe langa aceasta activitate, o sa avem ceva curand cu prezenta obligatorie. Stiu de regula cu 1 activitate pe saptamana dar este ceva important.

Shobo chiar daca nu am apucat sa te cunosc prea bine, este o persoana super de treaba, eu iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa aici, ca ai avut incredere in mine si iti inteleg decizia. Robert este muncitor, corect si chiar isi merita noua functie, felicitari Robert succes in conducerea factiunii.

Multumesc amandurora si tuturor care m-ati felicitat in game. Sper sa fie o perioada buna din existenta Taxi Los Santos.

se duce factiunea cu tine lider

glumesc, felicitari nab

In primul rand ma scuzati ca postez.Unii ma stiu ,altii nu.

Iti multumesc Shobo pentru ca la inceput de cariera pe server m-ai acceptat in factiune ajungand pana la rank 4,chit ca am avut certuri cu Robert (stie el de ce ) , nu prea il suportam la un moment dat.Multumesc pentru a 2-a sansa , asta a fost atunci cand m-ai acceptat pe contul mic StapLeR pana am reusit sa fac rank 3,imi pare ca am iesit atunci dar aveam de invatat pentru facultate + cu cearta despre furatul clientilor din fata cu cel din SF Taxi.Oricum Gheran am vazut ca i-ai schimbat de acuma

Asa pe sfarsit , felicitari Robert pentru leader

P.S : TOTI SUNTETI NABI

Edited by Necomercial

@@Shobo,

http://imgur.com/pWszEdB,7fOaegw ahahah mi-ai facut'o jur. :))

Urmeaza mai multe da da dar trebuie sa le sortez sunt prea multe .. detalii dar tot le voi pune

Succes cu liderul mai gay friend robert :)) ti-am zis si in joc + status etc detalii. Caut poze si cu tine dar nu cred ca am :))

Cu stima si respect, WhixYCFR

Edit: Era sa uitttttttttt, Shobo sa nu mai faci DM pe playeri si sa nu le mai dai kick si ban.

EDIT ULTIMA ORA NEWS ALERT: yeeeeeeeeeeee http://imgur.com/gxIfQRs

Edited by LS WhixY

whixi tata hai inapoi seicule ca e grea viata fara tine cant manele pe /f dar fara nici un sens,tu erai baiatul cu basul si toba mare :))

Edited by GalaxxY