Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Daniele, fix cand nu mai pot intra pe SA:MP ai inceput sa faci activitati :|. Ah, doamne... PC tampit. Distractie placuta :D

Si mie imi este dor sa fac comenzi cu tot cu lag.

• doamne ce plictisit mai sunt...
  • nu stiu de ce sa ma mai iau, nici de invatat nu am chef :(

Sa mai treaca timpul un pic, hai cu play.

Si mie imi place melodia aia, dar videoclipul.. e cam slabut. Doar cainele ala e frumos :))

stiu, nici mie nu mi se pare foarte stralucit, dar melodia :X

stiu, nici mie nu mi se pare foarte stralucit, dar melodia :X

Îmi place avatarul.

Si mie imi place melodia aia, dar videoclipul.. e cam slabut. Doar cainele ala e frumos :))

Încă puţin şi faci 100 de posturi.

As vrea eu la munca, am fost la Biserica si dupa am plecat prin parc.

Nu ziceai că te-ai angajat la Springtime?

Dale in colo de posturi, eu nu pot intra pe SA:MP:(( . Decat sa postez pe forum, mai bine as sta la comenzi sau sa vorbesc cu voi..

N-ar fi mai bine să-ţi vinzi calculatorul şi să-ţi iei un laptop nou?

Nu ziceai că te-ai angajat la Springtime?

Sormea s-a angajat, eu vreau sa ma angajez dar nu ma angajeaza astea... o sa incerc maine in Mall aici la mine.

Pe la inceputul lui August, poate umpic mai devreme, o sa imi vina o suma draguta de bani. Atunci o sa imi fac un PC, gaming normal, dar pana atunci nu am $$(fonduri) :)). Trebuie sa-i fac astuia ceva, sa mai ma tina vreo 1 luna... atat vreau. PC-u asta mai tinea, dar s-a dovedit fiind problema de la HDD, iar un HDD pentru vechitura asta e 200-300RoN. Si nu bag bani in asa calculator.

P.S.: Nu pot sa-l vand, e prea slab. Doar placa video este NVidia GeForce 9500GT, 1024mb, 128biti. Dar cum as putea sa vand asa PC?

Sormea s-a angajat, eu vreau sa ma angajez dar nu ma angajeaza astea... o sa incerc maine in Mall aici la mine.

Ce mall?

Pe la inceputul lui August, poate umpic mai devreme, o sa imi vina o suma draguta de bani. Atunci o sa imi fac un PC, gaming normal, dar pana atunci nu am $$(fonduri) :)). Trebuie sa-i fac astuia ceva, sa mai ma tina vreo 1 luna... atat vreau. PC-u asta mai tinea, dar s-a dovedit fiind problema de la HDD, iar un HDD pentru vechitura asta e 200-300RoN. Si nu bag bani in asa calculator.

P.S.: Nu pot sa-l vand, e prea slab. Doar placa video este NVidia GeForce 9500GT, 1024mb, 128biti. Dar cum as putea sa vand asa PC?

Poți să-l dai la schimb pentru un laptop la mâna a doua.

Eu unul, nu stiu ce sa zic. Nici nu am idee cam la ce pret este un PC ca al meu (la performante ma refer). Totusi are vreo 8-10 ani, a fost intretinut bine, dar na.. Si cum as putea sa-l schimb pe un laptop? Ala cum face proba la pc-u meu, ca eu unu nu chem toti samsarii la mine acasa..

Ce mall?

In Liberty Center e in sector 5, ajungi cu 32 de la Unirii.

Eu unul, nu stiu ce sa zic. Nici nu am idee cam la ce pret este un PC ca al meu (la performante ma refer). Totusi are vreo 8-10 ani, a fost intretinut bine, dar na.. Si cum as putea sa-l schimb pe un laptop? Ala cum face proba la pc-u meu, ca eu unu nu chem toti samsarii la mine acasa..

Nu o sa poti face afacerea asta.... este vechi pc si depinde de performante. Plus ca laptop-ul e mult mai slab pentru Gaming gen Samp.

Bună ziua, taximetriști. Ce mai ziceți? N-am mai trecut pe aici de ceva timp, adică asta este a treia oară când postez în topicul ăsta de când am intrat. :))

Vezi cum faci și postează și tu mai des. Cu ajutorul tău ajungem mai ușor la 500.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic