Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cred ca acuma moare de fericire [rts]Adrian28 si multumesc ca ma feliciti.

Arata frumos.

N-are rost sa judeci aiurea.. Mereu sunt tipi care sa se bucure cand pateste cineva rau. Nu fi suparat, 3 saptamani si se duce. Eu ma bag la somn, distractie placuta pe server, noapte buna!

Se pare că acesta este ultimul meu post făcut în acest topic, din acestă facțiune minunată unde m-am simțit extraordinar, un lider căruia îi mulțumesc enorm că mi-a acordat o șansă și că a avut încredere în mine, promovând-mă la cel mai mare rank deținut de mine vreodată. M-am simțit minunat cu toată lumea, ne-am distrat, am făcut spam, am câștigat war-uri, am participat la evenimente, ne-am ajutat reciproc, v-am corectat și multe altele. Am avut o groază de evenimente la care ne-am împrietenit și distrat. Am organizat evenimente pentru a vă simții bine, am încercat să ies în evidență pentru o funcție mai bună, atât timp cât se căuta sublider, a fost prima facțiune în care am fost promovat ca tester, o facțiune care nu se uită greu. Sper să ne mai întâlnim prin alte facțiuni și să ținem legătura. Acum Seether, SilviuM, P R O O F, de la început v-ați ținut de mână, cu degetul lipit de butonul F8 cu super glue , pentru a îmi face mie rău, uitați că până la urmă ați reușit să faceți acest lucru, puteți acorda acum un + acestui post (click) minunat pentru voi. Nu știu cum puteți face aceste lucruri, nu vă înțeleg. Niciodată de când joc pe server nu am făcut rău niciunei persoane pentru că știu foarte bine cum e și cum te simți iar asta nu vreau să se mai regăsească în sufletele altora. Vă salut pe toată lumea, și aveți grijă cum vă comportați, peste tot sunt persoane ca cele 3 menționate mai sus, prezente doar ca să vă fac rău, veriți-vă cât mai multe de ele. Este doar un joc online, nu luați aceste jocuri în serios, vă omoară timpul, aveți grijă de viata voastră personală, întrețineți-vă și învățați pentru a avea un viitor cât mai strălucit. Vă salut San Fierro Taxi! Ați fost facțiunea mea de suflet. - [RTS]Adrian28 ( For those who trusted me, I'll be back (; ) ~ remember [RTS]Adrian28, legend of SF Taxi.

Domnu [RTS]Adrian28, ca tot am intrat inapoi in factiunea mea de suflet, am ocazia sa va dau quote la postul dvs., sa va explic pe scurt PROOF nu a stiut nimica, tu ai platit-o din greseala ta ca nu ai putut sa iti tii gura, ai uitat sa-l pui pe kevinless care ne-a ajutat.

Nu de la inceput am tinut mana pe F8, am inceput sa tinem mana pe F8 de cand ai inceput arogantele, glumele de prost gust si altele te vedeai deja sublider.

Citez: "Nu știu cum puteți face aceste lucruri, nu vă înțeleg" nici eu nu te inteleg de ce te-ai schimbat asa mult de cand am venit din vacanta, poate demiterea este o palma primita in speranta sa iti revii la forma initiala.

Citez: " veriți-vă cât mai multe de ele" se scrie FERITI-VA nu "veriti-va", doar ne corectai pe toti cand greseam, acuma cand ai plecat din Taxi ai pierdut aceasta abilitate?

Citez: "Este doar un joc online, nu luați aceste jocuri în serios, vă omoară timpul, aveți grijă de viata voastră personală, întrețineți-vă și învățați pentru a avea un viitor cât mai strălucit." Noi vom avea grija de viitoru nostru, sa ai tu grija la comportamentul pe care il ai.

Citez: "Vă salut San Fierro Taxi! Ați fost facțiunea mea de suflet. - [RTS]Adrian28 ( For those who trusted me, I'll be back (; )" Mai bine nu.

~ remember [RTS]Adrian28, legend of SF Taxi. - Legend? nu prea cred, dupa ce limbaj ai folosit etc. nu te vad la legende.

Imi poti corecta acuma greselile gramaticale, astept reply.

Nu iti va reusi sa ma scoti din SF Taxi ori cat ai incerca.

Te Salut

Cu respect Seether.

P.S: Dai +1 la postu unde iau FW, stiu ca iti place ;).

Edited by Seether

* Fratilor am si eu o intrebare.. ( voi cand va maturizati? ) ²

Da, ai dreptate, a profitat că iese și din nervi nu mi-am putut ține gura. „Niciodată nu te certa cu oamenii proști, te vor trage la nivelul lor și te vor bate cu experiența”.

Nu înțeleg de ce tot zici că m-am schimbat, nu m-am schimbat absolut deloc, poate tu ai venit schimbat din vacanță.

Din 382 de cuvinte se mai întâmplă ca un om să greșească un cuvânt.

Nu știu de ce comportament zici, mereu am avut grijă de comportamentul meu, însă voi în percepeți altfel din cauza urei.

Nu am fost niciodată arogant și n-am avut niciodată glume proaste, pe lângă asta, nu m-am văzut niciodată sublider, doar mi-am făcut treaba de rank 4 cât mai bine.

Crede-mă că am muncit și am ținut la acestă facțiune mult mai mult decât tine.

Nu mai are rost să mă lungesc, cum am spus și mai sus: Niciodată nu te certa cu oamenii proști, te vor trage la nivelul lor și te vor bate cu experiența.

Îmi pare rău Daniel că am postat aici chiar dacă nu fac parte din facțiune, salut!

PS: Încearcă să te maturizezi, cum a zis și Calderon, prin comportamentul de față nu dai dovază. Îmi place semnătura asta. Nimeni nu o să înțeleagă nimic pentru că cei din afara facțiunii nu știu ce s-a întâmplat. Acum că ți-ai pus asta la semnătură ești foarte important.

PS2: , nu am spus niciodată minciuni și nici nu o să spun vreodată iar limbajul necorespunzător nu văd unde l-am folosit.

Nu mă mai lungesc, dar vă spun eu că mai mult de jumate din facțiune îmi dau dreptate mie.

Edited by rTs Adrian28

Da, ai dreptate, a profitat că iese și din nervi nu mi-am putut ține gura. „Niciodată nu te certa cu oamenii proști, te vor trage la nivelul lor și te vor bate cu experiența”.

Nu înțeleg de ce tot zici că m-am schimbat, nu m-am schimbat absolut deloc, poate tu ai venit schimbat din vacanță.

Din 382 de cuvinte se mai întâmplă ca un om să greșească un cuvânt.

Nu știu de ce comportament zici, mereu am avut grijă de comportamentul meu, însă voi în percepeți altfel din cauza urei.

Nu am fost niciodată arogant și n-am avut niciodată glume proaste, pe lângă asta, nu m-am văzut niciodată sublider, doar mi-am făcut treaba de rank 4 cât mai bine.

Crede-mă că am muncit și am ținut la acestă facțiune mult mai mult decât tine.

Nu mai are rost să mă lungesc, cum am spus și mai sus: Niciodată nu te certa cu oamenii proști, te vor trage la nivelul lor și te vor bate cu experiența.

Îmi pare rău Daniel că am postat aici chiar dacă nu fac parte din facțiune, salut!

PS: Încearcă să te maturizezi, cum a zis și Calderon, prin comportamentul de față nu dai dovezi. Îmi place semnătura asta. Nimeni nu o să înțeleagă nimic pentru că cei din afara facțiunii nu știu ce s-a întâmplat. Acum că ți-ai pus asta la semnătură ești foarte important.

Sa incep cu inceputul:

1.Calderon sa referit la amandoi.

2.Mi-am pus sembatura sa vrzi tu mai bine, o scot imeimediat

3.Ai report ca postezi unde nu ai voie.

P.S: imi cer scuze Daniel.

Edited by Seether

Neata si tie, tu nu iesi ca esti fosta mea sotie si trebuie sa iti fac un cadou.

Pai ce cadou sa imi faci, sa te vad cum te certi cu Adrian ?

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic