Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ia că după 11 zile de pauză am revenit și eu măăăăăăă :* :* :*. Pentru început aș dori să-i mulțumesc lui DarreN pentru promovarea mea la Rang 3 și să-i felicit pe Pain, Tortuga, SmaraAndrey, Shokaru, Gty, Kiler1st, Tobe, Bulaie, Relax și Cristi_Rider pentru promovările primite. Multe felicitări din partea mea ! În al doilea rând deoarece acum am permisiunea de a organiza o activitate cu prezență neobligatorie v-aș ruga să veniți câți mai mulți la prima mea activitate organizată în cadrul facțiunii. Pentru detalii vizitați topicul Sedinte si Activitati. Ne auzim în game!

Salut tuturor. Acesta este ultimul meu post in Taxi San Fierro. Bafta la comenzi. Sper sa nu mai fie certa pe /f, nu a fost nici o zi sa nu vad certa pe /f. Puteam si eu sa creez foarte multe certuri pe /f, insa m-am abtinut, asta sper sa faceti si voi. Cu acesta ocazie, vreu sa ii felicit pe cei care au luat rank up. Bafta Darren cu functia. Sunt convins ca o sa ne mai intalnim.

Salutare tuturor, botys ghytza vreau sa iti spun ca eu nu pot sa ajung la activitate deoarece eu am orele de curs dupa amiaza si la ora 15 am fizica :). Si daca cineva stie acel mod care viata si banii iti apar altfel, il rog sa imi lase pm.

Edited by gty12

Salutare tuturor, botys ghytza vreau sa iti spun ca eu nu pot sa ajung la activitate deoarece eu am orele de curs dupa amiaza si la ora 15 am fizica :). Si daca cineva stie acel mod care viata si banii iti apar altfel, il rog sa imi lase pm.

Nici-o problemă. Activitatea nu este obligatorie, dacă nu poți ajunge asta este. Maybe next time.

Salutare, eu sunt noul vostru coleg (f0rms.) Sper ca ne vom intelege bine si v-om face 1 treaba buna, salut

Nu mai face post pentru +1, nu ne lasă DarreN.

Nu uitaţi, astăzi la ora 15:00 vreau să fiți în HQ pentru prima mea activitate!!!

Edited by Botys Ghytza

Salutare dragi colegi!

Nu am mai postat de mult in acest topic. Am primit in aceasta seara 'diagnosticul' PC-ului. Se pare ca hard disk-ul a cedat (era destul de vechi, ce-i drept). Le-am spus deja sa mi-l inlocuiasca cu unul nou, dar din pacate nu se poate recupera nimic de pe el. Maine voi reinstala Windows-ul asa ca este posibil mai pe seara sa intru in joc.

Mult succes cu comenzile!

Cine are nevoie de hartă cu orașul Los Santos pentru Quest o găsește pe profilul meu. Pentru nelămuriri mă contactați în game dupa 14:30 după ce vin de la liceu. Ne auzim pe /f.

Pain, nu sunt sigur că pot veni la activitatea de astăzi .. Dacă pot cu tot dragu vin.

Edited by Botys Ghytza

Salutare! Sunt noul vostru coleg, FabiaN. Sper sa ne intelegem cat de bine se poate!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic