Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna seara. Bine v-am gasit dragi colegi.

Dupa cum ati vazut, de azi eu voi fii noul vostru Leader . Sper sa ne intelegem bine si sa nu fie nevoie sa devin un mic ,, hitler " cu voi. Incepand de la ora 00:00 pana pe 02.11.2014 ora 23:59 veti fii scutiti de la raport. Despre propunerea cu joburile legale va voi anunta maine cred.

Restu' le vorbim in game.

@@GF DaDo,

Iti urez multa bafta in noua ta cariera si ma bucur ca tu ai ocupat acest loc, sper sa-ti alegi mana dreapta cu mintea, nu cu sufletu (fara prietenii), iti doresc o sedere placuta alaturi de noi!

Bafta mai departe #DarrenImparatmagnataliassefdestat !

Nu uitati, Noi suntem Mafia SF TAXI!

esti tu sigur ca suntem mafie? ultima data cand am verificat eram 100% pasnica.

@AshimaPetrisor2014 ca sa va readuc aminte, acea echipa e formata din rank 4+, sau poate chiar doar din sublider, nu trebuie sa stiti voi ce decide conducerea factiunii sau sa auziti inainte de termen.

Stiu ca am facut si eu parte dintr-una cand eram pe AshimaPetrisor in School Instructors... insa in 2 ani de zile am vazut si lideri care conduc singuri.... unde rank 4+ statea degeaba si nu aveau nici un rost.

M-am intors si eu de la scoala.. A fost azi o vreme de toata "frumusetea". Dimineata era 1 grad cand am plecat la scoala si la intoarcere tot asa, vreo 3-4 grade, si pe langa asta, batea si un vant puternic. Ma mir ca nu mi-a degerat fata :)).

: Bafta in continuare!

@GF DaDo : Succes, sper sa te descurci bine in aceasta functie si sa iei cele mai bune decizii!

O sa am o saptamana cam aglomerata la scoala, mai bine ca nu avem raport de facut pentru ca faceam din nou comenzile minime ca saptamana trecuta.

Fiti atenti aici:

De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece vreau sa fiu in acest clan [...]

Logic, nu?

Edited by Fab

Țin să-i mulțumesc lui DaDo pentru această promovare, sper să mă ridic la standardele cerute unui tester și să ajut la dezvoltarea facțiunii.

Optimistă fiind, ca de obicei, am ajuns iar să-mi downloadez gta3.img, nefăcând back-up când am încercat să pun un mod care aparent nu merge.

naba, data viitoara cand mai vrei sa bagi moduri vorbesti cu mine ca iti bag eu si te invat eu, nu mai fi naba ca iti strici iar jocu.

@, frumos, primul lider SF Taxi, totodata prima legenda a acestei factiuni primeste report (aiurea).

Apropo,

Cu o urare sunteți bineveniți oricând, dar nu exagerați.

* Avand in vedere ca raportul nu este obligatoriu saptamana aceasta, puteti sa leneviti dar totusi nu fiti in abstinenta totala fata de indatoririle presupuse de apartenenta la compania de taxi. Nu strica din cand in cand cate o comanda sa nu uite colegii din LS si LV ca exista si o terță factiune cu galben pe server.

@@Fab, Multumesc. Asta sper si eu. :))

@, Inca nu din pacate. Vom vorbii in game. Nu mai fii asa rautacios cu Daniel. A fost lider aici , nu vad de ce n-ar avea voie sa scrie.

@, Sunt sigur ca te vei descurca. :)

@, Tu esti mai nab ca ea oricum :))

@@Daniel ZEW, Multumesc. Da, voi face tot ce pot.

Maine, defapt pot sa spun ,, azi " , voi adauga si membrii rank 5 la legende. Acu mi'am amintit ca am uitat sa ii trec. Stiu ca s-a propus de curand .. si na... uituc :D

Noapte buna colegi ! Sau .. Buna dimiiii .. neata ! :))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic