Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vlad ai mare dreptate. Pacat ca ies la rank 3 cand au experienta incat pot ajunge mai sus, vor sa o ia din nou de la rank 1. Se ia prea repede rank 3, nu cred ca putem face mare lucru in aceasta privinta. DM-ul tot DM ramane pentru aia care ies la rank 3, pacat! :(

@, Da e cam nasol asa...intri doar sa iei rank 3 ...apoi pleci....unii poate chiar a probleme Vlad...altii...

Membri vin si pleaca, sublideru' sa fie sanatos :)))

Buna dimineata, m-am trezit cam devreme, nu prea am avut somn...la 6:30 plec la scoala.

Care imi spune si mie cum scot updateuri-le de la windows 7?

Edited by Alex PD

Salut SF Taxi, doar ce am venit si eu de la scoala. O zi plictisitoare.. iar din pacate...

Inca putin si dau capacitatea aia X( X( X( . Sper sa iau 8 pe minim.. Vedem

Vlade, lasa-i ma, asta le e mentalitatea, vor in gang nu ai ce face.

Ne auzim in game

, am facut screenshot, da' mi-e lene sa dau edit. plus ca nu mai gasesc rank 5 din LSPD, cea mai mare realizare a mea pe server.

+ , va dau eu numai salarii voua, am 100k cash si 200k datorie =)) asa ca pupati salarii la sfantul asteapta =))

@, Uite ba ce om... ce om

Sarma ne supravegheaza de la scoala.. sta ca bajeatu pe tilifon.. il doare la basca.

Pe noi daca ne prinde cu telefon ne da suspend de la ore.

SF TAXi, cam clab cu, comenzile aceasta saptamana, fiti atenti ca nu sunt pe /service taxi, faceti-va rapoartele de acum, sa nu aveti probleme.

Sarma, cand corectezi si tu rapoartele pt saptamana trecuta? Vreau $$ de la best

@, BA nab, cand corectezi si tu rapoartele pentru saptamana trecuta? Ce naiba...

Salut SF Taxi, bine v-am gasit.

Doar ce am venit si eu de scoala. Plictiseala =))

Ne auzim in game

PS: Bai, facem si noi un war 4 fun? =))

@, Ar fi o idee foarte buna, nu ar fi probleme, 2 la mana, cand corectezi si tu rapoartele alea? E cam ciudat asa... nu stim si noi cine a luat best, cine a luat worst... Incearca sa le corectezi

Ba, atentie, este un cheater de vro 2-3 zile pe la Marina LS, va baga masinile in pamant, dupa reveniti la loc si bubuiti

@, Mititelu' de tine... Ce pacat. BA HAI SA DAM TEST LOGU' ala.. Ca te caut de () ore..... DA tu esti ON da' nu raspunzi sau nu stiu ce X(

Neata SF Taxi. Ieri am fost si eu promovat la rank 4, multumesc Sarma pentru sansa acordata.

Vreau test LOG-uri ba =)):)) .

Succes la rapoarte, eu am facut 1 punct, merge? =))

Ne auzim in game

@, Mititelu' de tine... Ce pacat. BA HAI SA DAM TEST LOGU' ala.. Ca te caut de () ore..... DA tu esti ON da' nu raspunzi sau nu stiu ce X(

Neata SF Taxi. Ieri am fost si eu promovat la rank 4, multumesc Sarma pentru sansa acordata.

Vreau test LOG-uri ba =)):)) .

Succes la rapoarte, eu am facut 1 punct, merge? =))

Ne auzim in game

Niciun gratar nu pot manca de tine, il damm mai tarziu si asa nu recrutam.

@, #Viata de #bastan #sultan #imparat #talentat #invincibil ba =)) . E frumos ba, e dovada de munca :);)

@, Haide ba... poate vom recruta azi si eu nu dua log-uri.. Hai sa-l dam sa imi iau o piatra de pe inima

@, #Viata de #bastan #sultan #imparat #talentat #invincibil ba =)) . E frumos ba, e dovada de munca :);)

@, Haide ba... poate vom recruta azi si eu nu dua log-uri.. Hai sa-l dam sa imi iau o piatra de pe inima

Mai tarziu ma, nu intru acum in game

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic