Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut colegi v-am am gasit un mod foarte intersant pentru taximetristi care sunt incepatori,o sa va las un link in descriere.Daca doriti o sa fac un tutorial de instalare a modului. @@Madutzu99 ADM, Asa faci Mada cu colegul tau Roberte? :))Rusine,de x3 rusine,trebuia macar sa faci comanda de un cosciug.

https://forum.b-zone.ro/topic/355368-cleo-mapa-pe-m-modificatalocatiisincronizata/

@@Stradivarius, In primul rand clothes sunt mai multe, deci nu este locatie importanta, in al doilea rand dupa cum scrie in regulament : • Atunci când aveți un client care are wanted și este somat (/ms) de către un polițist, aveți posibilitatea să opriți pe dreapta în cel mai apropiat loc posibil și faceți dovadă (SS) în care să se vadă somațiile de la polițist. Asta pentru a nu risca să luați wanted pentru complice fugar, voi alegeți dacă doriți să îndepliniți sau nu comanda în aceste condiții.

In concluzie: Puteai sa nu il duci daca te-a cerut locatia clothes (si nu te-a cerut o locatie importanta) pentru ca aceea nu este o singura locatie ci mai multe sunt magazine de haine, ai mers pe propria raspundere cu clientul deci are voie.

@@Stradivarius, In primul rand clothes sunt mai multe, deci nu este locatie importanta, in al doilea rand dupa cum scrie in regulament : • Atunci când aveți un client care are wanted și este somat (/ms) de către un polițist, aveți posibilitatea să opriți pe dreapta în cel mai apropiat loc posibil și faceți dovadă (SS) în care să se vadă somațiile de la polițist. Asta pentru a nu risca să luați wanted pentru complice fugar, voi alegeți dacă doriți să îndepliniți sau nu comanda în aceste condiții.

In concluzie: Puteai sa nu il duci daca te-a cerut locatia clothes (si nu te-a cerut o locatie importanta) pentru ca aceea nu este o singura locatie ci mai multe sunt magazine de haine, ai mers pe propria raspundere cu clientul deci are voie.

Dar nu a fost somat, cel putin nu cand l-am luat eu

Dar nu a fost somat, cel putin nu cand l-am luat eu

Cei cu wanted fara drept de predare nu mai sunt somați, sunt omorâți, de aceea se numește wanted fără drept de predare. În cazul acela tu dacă ajuți un deținut să avadeze, tu crezi că mai stă după somații pentru tine, până te somează ajunge ală la magazin și evadează.

Salutare dragi colegi, azi am fost blocat intre o gramda de masini de un hacker, nici acum nu stiu cum am iesit avand in vedere ca aveam 1-2fps, abea am reusit sa fac aceasta poza de mai jos, cel mai probabil a avut loc o extorsiune in acea casa sau o incantatie mistica.

EXwasRL.jpg

Edited by Roberte

Salut,mi-am instalat si eu modul de zapada cu ninsoare si acum nu imi mai functioneaza harta pe m.Imi apare alb cand o deschid,inainte sa bag modul imi mergea superb bibe,acum chiar nush ce a patit.O

sa raman recunascator celui care ma ajuta.

http://imgur.com/a/t3wmj

Edited by Stefane

HOPA! Da ce-ai facut ma nene ma? Credeai ca nu afla baiatu' ce se vorbeste la sedinta SF Taxi? Cum sa nu afle bajatu :D

I-auzi ma fly, ma, de cand la sedinta SF Taxi se vorbeste despre Taxi LS, a? Eu nu cred ca, KenShy sta sa verifice greselile membrilor tai... :D

Crezi ca zic prostii? NOO, are baiatu pile peste tot si afla orice :Dhttp://imgur.com/a/GBc0k

Sincer Florine, te credeam altfel, nu sa stai sa pandesti greselile membrilor Taxi LS, apoi sa le vorbesti pe la sedinta.

Fratii mei liliputani, nu uitati, ochii din umbra vad tot <3 :D

V-am tzucat :*

Edited by Eusebiu LFamily

@, Nustiu ce va intereseaza pe voi ce vorbim noi la sedinte,acum pe bune stiu ca uneorii invidia poate durea ca dar na,SF Taxi este si o sa fie cea mai activa factiune.Domnul Roberte a reusit cele mai mult comenzi 1001,bun sa revenim la subiect.Nush ce vrei sa dovedesti prin accest mesaj?ce ca am vorbit de voi la activitate?Suntem oameni liberi avem voi sa facem ce vrem,nu va mai credeti importanti ca nu sunteti.Fly s-a referit la unii colegi de la voi ce a facut un PM care nu si-a avut rostu unui membru de la noi ,dar stati calmi nu a primit nimic baiatu.Iar asta.Si pot sa stiu si eu de ce ai sters mesajele de mai sus?vezi ca sa para Florin ca va vorbeste pe la spate,daca chiar nush despre ce a fost vorba treaba da,dar va dau un sfat,nu a vb pe la spate si dar le-a spus membriilor sa nu aibe incredere in niciun om din game si a adus vorba ce a facut colegii tai.Daca va ofticati fiti ofticosi nu ajungeti prea departe stati calm.Nu il luati voi pe Fly la rost ce face si cum isi organizeaza factiunea,voi ca el ati fost dar voi nu o sa ajungeti daca va pasa ce face "x" la o sedinta.Factiunea noastra o sa mearga din ce in ce mai bine.Te pwp.

P.S o sa aflu eu cine a fost pana la urma ,am niste persoane pe lista neagra.

@, tu il mai pwp mult in cur pe Florin ma sau ce? Papagalule. Nu esti in stare sa intelegi si sa legi 2 vorbe... csz.

@, ce mesaje am sters eu, ma spartule? Am dat edit doar ca sa pun aia cu ochii din umbra :) Te-am tzucat si pe tine :)>-

#LSTAXIPOWER

Pentru tine, Stefanele :

Nu ne roade invidia ca pe voi ma, care sunteti peste 20, doar cand va obliga liderul sa dati /fare si mai suferiti pe /tx cu /services. Terminati marea majoritate inafara de Roberte, Baoke si mai sunt cativa. Restul sparti :D

Edited by Eusebiu LFamily

Nu ma intereseaza ce crezi tu pricepi?Poti sa crezi ce vrei dar nu imi pasa,imi pasa doar de mine,stiu ca oftica doare dar na csf si mai usor amice cu amenintarile ca nu ma sperii,daca crezi ca sunt un asazis "pupin curist" e treaba ta,crezi ce vrei,dar nu ma intereseaza pricepi?baga bine in capul ala mic.Apropo #SFTaxiPOWER si daca ai ceva de comentat hai PM sa iti zic eu 2,nu imi e frica de nimeni,mai ales de un joc amarat si mai ales de oameni ofticati ca voi,aveti topic-ul vostru vorbiti acolo.Si daca tot.doresti sa stii imi apar factiune,daca erai in locul meu faceai la fel,dar si cer ma doare in "popou" de ce crede unii pleyeri despre mine,companiile de taxi trebuie sa fie unite la bine si la greu dar unii vad ca nu inteleg asta

Edited by Stefane

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic