Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

* Mult succes pe mai departe.

* Noapte buna si tie.

ma dor obrajii de cat am putut rade =))

chichilla,balantar(sau cum ii zice),masina decatopabila,danermarca,al vegas,turnu effel in "al vegas" ,carne de vevervita =))

Am ieşit şi eu, vă mulţumesc celor care aţi intrat pe movie server, cu siguranţă va ieşi ceva frumos.

Noapte bună!

Noapte buna

Videoclip-ul merge direct la divertisment :))

nu mai stiu in ce an sunt nascut, mi-am vandut buletinul pe 300 de mi

pe masina am dat 3 miliarde, mai bine-mi luam 10 porci, imi puneam dintii

sotia ce face ?

- Nu mai sunt cu romanca aia de ma batut cu tigaia-n cap

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sRgn6t9lFNc#!

Edited by Sexy CaLdeR

nu mai stiu in ce an sunt nascut, mi-am vandut buletinul pe 300 de mi =))

pe masina am dat 3 miliarde, mai bine-mi luam 10 porci, imi puneam dintii =))

sotia ce face ?

- Nu mai sunt cu romanca aia de ma batut cu tigaia-n cap =))

http://www.youtube.c...v=sRgn6t9lFNc#!

Vreau sa fie 100 de pagini ,

Am dat rob nu am ajuns la checkpoint am luat crash , am intrat again pe server mi-a scos wanted-ul si am primit si ropoint-ul înapoi :))

A și mi sa pus și la skill :))

Vreau sa fie 100 de pagini ,

Am dat rob nu am ajuns la checkpoint am luat crash , am intrat again pe server mi-a scos wanted-ul si am primit si ropoint-ul înapoi :))

A și mi sa pus și la skill :))

vrei pagini dalea Versace ?

sau kekila balantan ?

Neatza lume !!!

Acum m-am trezit si eu intru si eu in game in cateva minute si ne auzim acolo ;)

Si cànd te-ai trezit, m-ai dormeai ?

* Neata lume !

Argumente pro si contra uniformei.

PRO

Profesionalism

Unii spun ca un copil care poarta uniforma are mai mari sanse sa ia scoala in serios. A purta uniforma semnaleaza faptul ca elevul se duce la scoala, la fel cum parintii adopta o anume tinuta pentru a se duce la munca. Scolile raporteaza ca elevii care poarta “hainele de munca”, spre deosebire de cei care se imbraca in “haine de joaca”, abordeaza studiul intr-un mod mai serios.

Promoveaza disciplina

Multi cred ca uniformele scolare ajuta la mentinerea unui nivel mai bun de disciplina, reducand problemele disciplinare. Argumentul este ca, in zilele noastre, copiii sunt tot mai putin disciplinati din cauza ca parintii refuza sa-i disciplineze. Acest aspect dauneaza activitatii profesorului care are de-a face cu o clasa de 25-30 de elevi.

CONTRA

Individualitatea

Cel mai des intalnit argument contra uniformelor in scoli este suprimarea individualitatii. Profesorii sustin ca un program curricular care ii incurajeaza pe elevi sa gandeasca liber si individual este mult mai important decat ceea ce poarta. Uniforma inhiba creativitatea si libera exprimare, fortandu-i pe elevi sa se conformeze.

Cauzeaza probleme de disciplina

Unii elevi se impotrivesc regulilor, sunt mai non-conformisti. Fortandu-i sa poarte uniforma, nu va face decat sa agraveze spiritul rebel al acestora. Acestia isi vor modifica uniforma scolara, o vor face mai stramta, mai larga, mai scurta, mai lunga. Profesorii le vor atrage atentia acestor elevi in legatura cu hainele, ceea ce ii va face sa fie si mai rebeli.

Ce pareri aveti, voi obtine o nota buna pe eseul asta ?

Argumente pro si contra uniformei.

PRO

Profesionalism

Unii spun ca un copil care poarta uniforma are mai mari sanse sa ia scoala in serios. A purta uniforma semnaleaza faptul ca elevul se duce la scoala, la fel cum parintii adopta o anume tinuta pentru a se duce la munca. Scolile raporteaza ca elevii care poarta “hainele de munca”, spre deosebire de cei care se imbraca in “haine de joaca”, abordeaza studiul intr-un mod mai serios.

Promoveaza disciplina

Multi cred ca uniformele scolare ajuta la mentinerea unui nivel mai bun de disciplina, reducand problemele disciplinare. Argumentul este ca, in zilele noastre, copiii sunt tot mai putin disciplinati din cauza ca parintii refuza sa-i disciplineze. Acest aspect dauneaza activitatii profesorului care are de-a face cu o clasa de 25-30 de elevi.

CONTRA

Individualitatea

Cel mai des intalnit argument contra uniformelor in scoli este suprimarea individualitatii. Profesorii sustin ca un program curricular care ii incurajeaza pe elevi sa gandeasca liber si individual este mult mai important decat ceea ce poarta. Uniforma inhiba creativitatea si libera exprimare, fortandu-i pe elevi sa se conformeze.

Cauzeaza probleme de disciplina

Unii elevi se impotrivesc regulilor, sunt mai non-conformisti. Fortandu-i sa poarte uniforma, nu va face decat sa agraveze spiritul rebel al acestora. Acestia isi vor modifica uniforma scolara, o vor face mai stramta, mai larga, mai scurta, mai lunga. Profesorii le vor atrage atentia acestor elevi in legatura cu hainele, ceea ce ii va face sa fie si mai rebeli.

Ce pareri aveti, voi obtine o nota buna pe eseul asta ?

Interesant :D

Duminica, o dam pe gRIndinaaaaa, feriti-va, sa nu luati o gheata in cap, e numai bine ca sa te racoresti :), ma duc sa testez.

Edited by Kassadin

• Flacko. changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic