Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari,hai ca acum am ajuns si eu acasa,dupa alta zii de ploaie... :))

Ehh si am ajuns si la ultimul meu post aici.

Mi-a facut placere sa fiu subliderul vostru, a fost o perioada foarte frumoasa si va multumesc pentru asta, mai ales lui Daniel ca mi-a dat sansa asta.

Va doresc multa bafta tuturor si sper sa ne mai vedem!

La revedere Daniel(cel mai bun prieten), Catalin1994(fratele meu de mult timp), Adryan(sper ca acum sa opresti blestemul cu crash-urile), Calderon(nu uita de mine cand dai rob), Iulian1996(p@ n00b), andrei cu y si punct, Alcolus si altii.

Bafta!

Bafta Andrew!Succes in continuare cu tot :)

Esti fanul meu ! :*

Crezi tu =))

Noapte buna baieti. Ce schimbari de lideri... oare cine va lua la Red Dragon Triads ?

Ne auzim maine, succes.

Pai cred ca nowa o sa ia liderul,totusi,era sublider si are experienta cam prin toata mafiile :D Edited by BGF Alcolus

Bună dimineaţa!

Încet, încet ne apropiem de 150, hai cu spam-ul.

Disperatule. Caruia nu face spam ii dau bani in-game, numa in ciuda lui Daniel sa facem.

Acu am ajuns si eu de la scoala, haules.

Salut, ce sa ma fac cu Gta-ul asta imi da crash mereu cand intru pe el si pe samp lafel, l-am reinstalat de 5 ori si tot nu merge, am schimbat si windows-ul si tot nu merge, imi da crash mereu ce sa fac ? :((( nu merge nici cu anticrash

asa imi apare cand intru in gta Click

Edited by H1atKu

Salut, ce sa ma fac cu Gta-ul asta imi da crash mereu cand intru pe el si pe samp lafel, l-am reinstalat de 5 ori si tot nu merge, am schimbat si windows-ul si tot nu merge, imi da crash mereu ce sa fac ? :((( nu merge nici cu anticrash

asa imi apare cand intru in gta Click

Hmmmmmmm......nu am ideei,am mai avut erori la gta,dar dupa ce dadeam un reinstall era totul ok =))

Şedinţa va avea loc sâmbătă la ora 21:00, vreau să fiţi prezenţi în număr cât mai mare, este o şedinţă importantă, se va alege noul sublider şi vor avea loc câteva restructurări.

@Noapte bună!

Şedinţa va avea loc sâmbătă la ora 21:00, vreau să fiţi prezenţi în număr cât mai mare, este o şedinţă importantă, se va alege noul sublider şi vor avea loc câteva restructurări.

@Noapte bună!

O sa fim tataita prezenti ia sa vezi :))

Noapte buna, eu dau test la mate maine si tu te joci cu tableta la scoala, pai ce e corect asa ceva?! Hua...

Am iesit si eu, vorbim maine, ceau!

@Noapte bună!

Sunt curios cine va fi noul sublider si ce ,,restructurari'' vr sa faci

Noapte buna baieti :)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic