Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut la toata lumea ! Sper sa ne intelegem.

Fără posturi de genu'. Încearcă sa faci cel puțin 3 propoziții în care sa vorbești și despre joc, mersi de înțelegere.

@ RW Varu iPost Din câte am înțeles, la rapoartele pentru taxi sunt câteva buguri care se rezolvă la următorul update, până atunci facem SS-uri.

Edited by S n a k 3

Intrati aici si ziceti-mi ce credeti despre aceasta propunere, nu strica un +1 acolo daca va place, ca totusi este propunere pentru binele vostru in viitor!

Intrati aici si ziceti-mi ce credeti despre aceasta propunere, nu strica un +1 acolo daca va place, ca totusi este propunere pentru binele vostru in viitor!

Din câte știu eu, chestia asta o sa se rezolve la următorul update si e doar un bug.

Nopate buna tuturor, mâine am zi grea, pwp!

Salut baieti,imi pare rau ca sa terminat asa si ca Andrey nu a mai asteptat sa imi iau ramas bun te la voi...ce sa zic....sper ca in viitor vom mai fi colegi...Va urez multa bafta tuturor,in special lui:Andrey(ambi),Relax,clima!!...pwp...multa bafta baieti :(

Salut baieti,imi pare rau ca sa terminat asa si ca Andrey nu a mai asteptat sa imi iau ramas bun te la voi...ce sa zic....sper ca in viitor vom mai fi colegi...Va urez multa bafta tuturor,in special lui:Andrey(ambi),Relax,clima!!...pwp...multa bafta baieti :(

Ultras imi pare rau ,dar am asteptat pana la 10 am asteptat sa intri poti sa-i intrebi , dar daca mai asteptam pana astazi riscam sa o patesc eu. Bafta in continuare ! Succes mai departe !

Ultras eu am asteptat pana la 10 sa inyri , dar n-ai intrat si daca mai asteptam pana astazi riscam eu sa o patesc ... Bafta mai departe ! Succes!

@ultras99 bafta mai departe!

Și, restul ce mai faceți? Bine, sănătoși?

Eu acum am intrat în casă, mă duc sa mănânc și după ma uit la un film.

P.S. - Cârligi pute!

Uite bine facem!

Eu personal fac modelul pentru salarii, si in seara asta sper sa dau jumatate din ele.... De ati sti voi cat de mult ia sa faceti ce fac eu acum....

P.S. - STIM!

Uite bine facem!

Eu personal fac modelul pentru salarii, si in seara asta sper sa dau jumatate din ele.... De ati sti voi cat de mult ia sa faceti ce fac eu acum....

P.S. - STIM!

Știu cum e, trebuie să faci SS la fiecare [/transfer] și să urci poza pe net.. Munca migăloasă

P.S. Știu că știm dar am vrut sa amintesc.

Edited by S n a k 3

P.S. Știu că știm dar am vrut sa amintesc.

Eu as zice sa te opresti din facut posturi asa scurte ca s-ar putea sa fii sanctionat.

I saw now that im kicked from faction, just to say that I did not have electricity almost whole day and I was not able to attend the meeting.Im very sad bcz end like this...

Good luck in your next faction, don't be sad, you will be given another chance.

@Incercati sa nu mai faceti posturi asa scurte ca sa nu luam topic closed o luna, cum am mai luat. Daca vreti sa faceti posturi pe forum aveti o gramada de modalitati:

1. Mergeti pe forum la Comunity > Welcome si urati-le bun venit celor noi pe comunitate.

2. Intrati intr-un clan oficial sau neoficial si puteti sa spamati cat vreti acolo.

3. Poate gasiti o sectiune legata de un subiect de care sunteti si voi interesati/pasionati. Daca va implicati mult puteti sa ajungeti sa primiti si grad de Moderator

Si multe alte modalitati..

P.S.: La munca!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Fab

Stiu ca o sa sariti toti cu "Baaa, post scurt, si ziceai de noi" "postezi pt +1" "Baa, ascultati propriile reguli", dar ni ma ni :D (apasati pe fata zambitoare adica :D)

EDIT: Alt paintjob, arata mai bine pe albastru, dar suntem sf taxi, no?

Edited by VIP RelaXx S4F

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic