Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Iar faceti posturi degeaba aici? Cine mi posteaza ca ashima si pain vor primii FW.

Acest loc intradevar este pentru discutii, felicitari, cereri de ajutor, etc. Dar nu pentru a va saluta, jigni, prosti, etc.

Daca vad ca nici asa nu va linistiti forbesc cu dado si inchidem iar topicul.

Le urez bun venit celor care au fost admisi la testul de intrare! Sper sa fiti activi si sa faceti treaba buna!

@AshimaPetrisor2014 Ma e asa de greu sa va dati seama ca DarreN a pus tabul ala la caterinca? :|

Iar faceti posturi degeaba aici? Cine mi posteaza ca ashima si pain vor primii FW.

Acest loc intradevar este pentru discutii, felicitari, cereri de ajutor, etc. Dar nu pentru a va saluta, jigni, prosti, etc.

Avem pe aici membri mai activi pe discutii decat pe [/f].. (nu dau nume)

Edited by Fab

Periculos mai esti tu ma :))

Acuma Dado mie lider,inainte subleader,ce mai urmeaza acuma ? :-??

@@Fab, ce sa le faci... asta e. E vina mea ca raportul nu e obligatoriu?

Referitor la aspectul celalalt, nu te expui unei chestii d-astea daca nu vrei sa auzi comentarii. Cum el a facut caterinca si noi comentam la caterinca

Sa mi se dea warn, faction warn ce vreti voi ... daca traim ca sa facem rapoarte in loc sa ne simtim bine asta e. Ma asteptam sa vad o reactie de la Darren nu de la voi.

Edited by AshimaPetrisor2014

Topicul de discutii va fii inchis cateva zile pentru a evita posturile inutile pentru +1 referitoare la aceasta sarbatoare straina.

Daca va mai certati aici , voi inchide topicul pentru 1 luna.

Edited by GF DaDo

am eu si nu imi face lag deloc, daca este ceva o sa il pun la status, este prin instalare, nu direct gta3.img

Gg Neco, apropo care esti tu din poza? Cel mare sau cel mic?

In stanga e Sisu daca nu ma insel.. Deci el ar trebui sa fie cel din dreapta.

Noapte buna colegi! Ne vedem maine cand o sa pun si eu raportul. Cei noi in special aveti grija cum puneti raportul ca sa nu va fie anulat.. Imi e teama pentru unii din voi ca nu o sa il puneti bine.

#primulmeupostdecandsadatunlocktopic

Edited by Fab

: Pe imgur s-a bagat limita 150 de poze daca nu ma insel. Eu am avut un raport de 164 de poze si l-am facut in doua albume separate.

Imgur-ul mai are unele buguri, eu inainte se intampla sa imi uploadez raportul si de 4 ori ca sa iasa bine.

Haideți să clarificam niște chestii cu privire la comenzi și clienți. Nu s-a facut momentan niciun update la raport, dar este foarte simplu. O comandă validă este o comandă dusă la capăt. Asta presupune două lucruri:

1 -> evidentierea faptului că ai terminat, într-adevăr comanda (de aici poate să reiasă și /fare-ul pe care l-ai pus, de exemplu): Passenger left the taxi, earned $XXX. În cazul în care acest lucru lipsește de pe chat, poza va fi anulată.

2-> evidentierea faptului că ai finalizat comanda (și clientul a fost mulțumit - opțional). TREBUIE să dovedești acest lucru într-un mod sau altul. O comandă validă, făcută corect va vorbi de la sine. Astfel că, fie va avea o locație bine cunoscută în fundal (de exemplu Chiliad, CNN, jail, Binco, Pizza Stack, etc) fie SKINUL clientului va fi VIZIBIL în screenshot, în combinație cu o casă / mașină liberă / mașină de facțiune - în principiu ceva care să indice faptul că (,) clientul a ajuns la destinație în fundal (regulă care urmează să fie implementată); FIE, atenție, va apărea pe chat un mesaj din partea clientului care spune ''Aici, stop, mulțumesc, baftă, merci, ms" sau ORICE alt indicator VERBAL al finalizării comenzii.

CONTRAexemplu: Nu apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$.

CONTRAexemplu: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut pe mijlocul autostradei LV-LS, skin-ul clientului nu este vizibil, pe chat nu apare niciun indicator al finalizării comenzii.

CONTRAexemplu: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut în deșert (sau o locație care nu pare deloc a destinație), skin-ul clientului este vizibil DAR pe chat nu apare niciun indicator al finalizării comenzii.

EXEMPLU: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut oriunde pe hartă, skin-ul clientului nu este vizibil, pe chat apare un indicator al finalizării comenzii.

EXEMPLU: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut la HQ LV Taxi, skin-ul clientului nu este vizibil, pe chat nu apare un indicator al finalizării comenzii.

EXEMPLU: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut lângă o casă, skin-ul clientului este vizibil, pe chat nu apare un indicator al finalizării comenzii.

EXEMPLU: Apare mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, ss-ul este făcut la CNN LS, skin-ul clientului este vizibil, pe chat apare un indicator al finalizării comenzii.

Încă nu ai înțeles? Atunci poate îți e mai ușor așa:

O comandă validă înseamnă:

• apare pe chat mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, în fundal este o locație importantă (verifică /locations)
  • apare pe chat mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, apare skin-ul clientului în combinație cu o posibila locație (aici excludem mijlocul unei autostrăzi, deșertul sau alte locuri nepopulate și fără case / biz-uri / vehicule etc)
  • apare pe chat mesajul Passenger left the taxi, earned $$$, apare pe chat o confirmare din partea clientului (Da, merci, multumesc, spor, bafta, aici, stop!!, stai, etc)

** Dacă apar două sau chiar toate trei, nu este nicio problemă, cu atât mai bine.

Edited by S4F Tessie

@,

Sincere felicitari pentru acest ghid! M-ai lasat gura casca, sunt ferm convins ca e creat de tine si iti suntem cu totii recunoscatori!

Dupa cum a spus si Tessie in randurile de mai sus, un client fericit ne poate promova!

*Tessie, + !

Gata cu felicitarile, cui ii place ghidul ii da+, nu face post degeaba aici.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic