Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Caldura cand afara ploua ? Ce ai?:)) Nu face bine nici la motociclisti vremea asta nu-i asa ?:D

Asa'i. E oribila vremea asta ??

Smara , sa stii ca acum ar trebui sa am 1/3 warn.. Fiind ca acel fw trebuia sa mi se scoata ieri si nu mi s-a scos.

Nu e obligat nici 1 lider sa scoate fw'urile la expirararea perioadelor. Altii au stat si 2 luni cu 1 fw in alte factiuni. La fel si cu rank. Cunosc persoana care a stat 1 an rank 3 in departament.

@@GF DaDo, DaDo ce face fratelooo te pup, ce vara vorba lui Smara afara ploua intruna nu se mai opreste, te pup ne e dor de tine! :*

Ce sa fac..bine :)) astept sa se termine cu ploile astea sa incep cu plimbarile prin tara ??. Te sun sambata cand o sa am putin timp liber poate ne vedem

Asa'i. E oribila vremea asta ??

Nu e obligat nici 1 lider sa scoate fw'urile la expirararea perioadelor. Altii au stat si 2 luni cu 1 fw in alte factiuni. La fel si cu rank. Cunosc persoana care a stat 1 an rank 3 in departament.

Ce sa fac..bine :)) astept sa se termine cu ploile astea sa incep cu plimbarile prin tara ??. Te sun sambata cand o sa am putin timp liber poate ne vedem

Ce faci ma DaDo ? Mai traiesti, cu ce cont esti in SF taxi ?:)

@, =)) Buna asta.

Salut SF Taxi, asa, ca de primu post ca SF Cabbie (3).

La valoare maxima, aplaudati-ma si strigati-mi numele "SEFULE, SEFULE"

Maine o zi grea... primele comenzi cu SultaN, sa fac si eu, sa-mi fac damblaua, sa moara dusmaniiiiiiii.

Noapte buna.

sefule.png

how to screenshot on windows

@, =)) Buna asta.

Salut SF Taxi, asa, ca de primu post ca SF Cabbie (3).

La valoare maxima, aplaudati-ma si strigati-mi numele "SEFULE, SEFULE"

Maine o zi grea... primele comenzi cu SultaN, sa fac si eu, sa-mi fac damblaua, sa moara dusmaniiiiiiii.

Noapte buna.

sefule.png

how to screenshot on windows

Felicitari pentru rank 3 ! Niciodata nu o sa iti spun sefule. In schimb, am venit de la antrenamente..

Salut SF Taxi. Cam plictiseala da' nu e nimic.

Maine va avea loc acea activitate care este obligatorie, incercati sa fiti cati mai multi si sa ascultati ca sa facem o imagine frumoasa. Din pacate eu nu voi fi on, sunt la tara..

Votati si voi cu +1 aceasta propunere, de nerefuzat. Mai dati si la prieteni si pe la alte clanuri, stiu eu. SHARE- http://forum.b-zone.ro/topic/266034-propunere-readaugare-fara-fp-6060-daca-nu-ai-minim-3-zile/?p=4018989

Mai smara ti-am zis si prin sms in game ca soryn ala a venit doar pentru rank. Eu zic ca ai facut bine ca i-ai dat FW. Eu zic ca era un test, si l-a picat..

Eu l-am sanctionat, si da, era clar ca e doar pentru rank dupa cat il lingusea pe Smara.. Daca era dupa mine ramanea rank 1 toata viata :)).

Oricum, dupa ce a scris ce a scris despre mine in cererea de demisie o sa stea civil mult si bine.

Smara, incearca sa iti dai seama care e pentru rank si care nu, ca tare mi-e ca inca avem cativa deastia in factiune (de unul sunt aproape sigur).

: Welcome!

Edited by Fab

Eu l-am sanctionat, si da, era clar ca e doar pentru rank dupa cat il lingusea pe Smara.. Daca era dupa mine ramanea rank 1 toata viata :)).

Oricum, dupa ce a scris ce a scris despre mine in cererea de demisie o sa stea civil mult si bine.

Smara, incearca sa iti dai seama care e pentru rank si care nu, ca tare mi-e ca inca avem cativa deastia in factiune (de unul sunt aproape sigur).

: Welcome!

Se stie cine sta pentru rank ala care pupa undeva rank 5+ ul.

@@South Smara, Nu cred ca am apucat sa-ti spun, felicitari pentru lider, ai grija de factiune si scuze de intarziere.

Puteti sa dati report.

Multumesc ! Nu-i nimic :)) Ma simt bine ca am primit felicitari de la unul dintre primii lideri ai acestei factiuni .

NU DA NIMENI REPORT !

Salut SF Taxi. Ce mai faceti voi? Cum o mai duceti? Cu sanatatea cum stati?...

M-am plictisit.. vreau war-uri si iar war-uri.. vreau DMMMMMMMMMMMMMMM

Astazi nu uitati ca avem activitatea acea B-Olympics, la 15:00 sa fiti ON, e activitate obligatorie.

Bafta.

Ps: Si-am plecat la tara.

@, Din cate am inteles eu, azi o sa fie pentru clanurile cu 50 de sloturi si pentru factiunile pasnice, apoi spatamana viitoare gangurile si clanurile cu 25 de sloturi si in cealalta saptamana departamentele si clanurile cu 15 sloturi, deci doar azi, premiul este de $50.000.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic