Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cand va fi urmatoarea runda ? Deoarece sunt romano-catolic, si acuma avem pastele, cred ca stiti..

: Saptamana viitoare din cate am inteles.

@South Smara: Noroc ca am primit teleport ca daca nu primeam aveam 6 puncte si numai intram in nicio finala =)).

@, Nu prea intelegi ce scriu eu la motivul pentru care ies din factiune...nu? Chiar daca nu imi dadeam demisia, mai stateam o saptamana si tot ieseam, pentru ca aveam 3 FW. Nu am timp de raport si gata. Nu ies ca am rang 2 si ca asa am eu chef. De ce sa tin loc degeaba cand poate fi altul in locul meu care chiar poate ajuta factiunea? Mdaaaaaaa!?

@@South Smara, succes! Am ajuns si noi ( din Valcea) la faza zonala...si am fost chiar la Craiova, unde a castigat Argesul care va merge la faza nationala.

Buna seara dragi mei, ce ma fac eu fara ei. Voi sunteti frati mei si va consider cei mai grei.

Eu nu stiu sa fac rime, chiar nu imi pasa bai cretine. Cand tu te iuti cu dusmanie la mine eu ma usurez pe tine.

Viata pe B-Zone uneori e si buna si rea, SF Taxi daca poti tu sa fii mai bun ca ea.

Cand e langa mine Smara, simt ca pot bate toata tara.

Cand ma joc cu Kisame zici ca ma joc dame, el e destept la cap da tot i-am pus capac.

Cand joc x si 0 cu FabiaN, tine jocu' cate un an.

Cand fac rime cu Andr3y, simt ca noi 2 suntem cei mai grei.

Cand ma joc fotbal cu Slatina, tot el ma faulteaza si eu ii zic "na na na"

Yea... frate cam atat pentru joi, de aici din Braila fratele zJay pentru voi.

Tu ala care o sa ma jignesti, frate lapu sa o julesti, nu organu genital ci stalpu' de la spital.

Yea... si.. nu uita... lumea e a ta.

=)) Ni ma, darar sa dea naiba in tastatura mea =))

Asa ca de plictiseala va scriu un vers.. Bine nu e vers, ceva la misto. Nu sunt raper, nu practic nimic, asa de distractie.

Noapte buna SF Taxi, ne mai auzim maine. pWp

@, Sa-mi cada ochiu' din gavana daca sunt luate dupa net... ma plictiseam si am scris si eu asa la misto sa am motiv de +1 =))

Neata SF Taxi bine v'am gasit, ma bucur ca acest topic este foarte iubit. Il iubiti ca la voi inca in post scrie pentru voi e o bucurie, pentru voi bucurie pentru moderatori e o nebunie. voi postati pentru un post in plus iar ei sar cu warn-ul in sus. Voi, sa fiti atenti cand postati, anuntati-ma cand fac la fel si hateri preferati.

Acum iau o pauza de rime, ca ma duc si deschid sampu' pentru mine, ma duc pe chiliad sa iau getgift si apoi revin cu un alt hit.. Ya....

Bine v'am regasit, vad ca deja sunt indragit de prieteni de dujmani pe majoritatea va cumpar cu cativa bani. Bani pentru mine sunt ca aieru' pentru tine, incearca sa nu mai fugi dupa bani ca poate mai ai de trait cativa ani. Yea..... 2015.. de aici de pe scaunu' de birou zJay care te face mereu "bou ou ou".

Viata mea pe b-zone e grea, cand se trezeste unu sa-mi vanda contu'. El incearca sa mi-l vanda si eu ii multumesc, ba chiar ii dau si dobanda si apoi il plesneeeeeeeesc. Frate, nu va inteleg de ce stati sa faceti un amarat de post, cand voi sunteti in Marele Post, incercati si voi sa fiti mai buni sau daca nu stii... ramaneti niste nebuni. Yea...

Prieten e acela care nu te lasa la greu, prieten e acela care te ajuta mereu. Da' tu ai grija frate ca mai sunt si din aceea care te inteapa pe la spate. Tu sa ai grija ce prieteni iti faci ca pe langa ei mai sunt si niste draci.

Dracii Stau la colt de strada, dau 2 lei la sala de net ca sa ma vada. Ei ca sa ma prinda, stau cu fraps ON, ba nabilor da stiti care e faza? Eu am aim la buton.. yea...

Frate nu sunt un no-lifer ca tine, am mai multi bani de cat AllenMinyo si cu tine, eu fac bani pe banda rulanta in timp ce voi faceti (nebunii) la olalta.

Eu nu stau cu postu', cand tu freci menta ca p***stu', eu te iert daca imi gresesti, dar daca tare-n gura esti pe site ai sa vorbesti.

Daca de rau ai sa ma vorbesti, frate am sa te dau hrana la pesti.

Daca tu de fratii mei te iei, mancai-as yo pe ei, tu pe toti ai sa ne bei.

Daca stai cu f8 sa ne filezi, posturi ai sa incasezi.

Daca ma enervez pe tine, te tai in 2 si ma (c*c) in tine.

Cam atat cu rimele pentru aceasta zi, ne mai auzim la miaza zi. Cu inima deschisa pentru voi ca e Pastele la noi, stau si ma rog ca sa avem noroc.

SF Taxi, ca tot e Saptamana Mare, fiti si voi puri la inima, iubiti-va aproapele dar si departele.

Bafta

2 saptamani fara raport.. merge

@, Ma eu zic ca te pricepi, mie imi plac rimele tale, asa ca in fiecare dimineata cand ma trezesc, sa vad un post la discutii, da? Cu rime evident.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic