Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare băieți, o sa fiu inactiv 2-3 săptămâni deoarece am PC-ul stricat, sa va explic povestea. M-am mutat într-o casă nouă și am scăpat PC-ul pe scări.. Asta e nu am fost atent, acum aștept să îl scot din service. Durează până îl repara băieți și din acest motiv am spus ca o sa fiu inactiv. Sper din tot sufletul sa ma înțelegeți. Noroc și baftă la raport. :*

@@Giuliano99, Incearca sa faci mesaje mai lungi si mai importante ai grija poti fi sanctionat. (,,- Folosirea mesajelor de genul Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător sunt interzise în acest topic, cine face asta riscă să fie sancționat în joc'')

Ce face voi ma praduitorii, eu m-am intors din concediu de tristete, a-ti vazut in seara asta cum sclavii mei m-au scos din joc?Eu cand vreau sa intru imi scriu ei si parola si cand ies ma scot ei singuri cand pocnesc din degete, cam liniste pi aicisa, nu postati si voi mai nimic?Poze de la mare, de la piscina, de la strand, de la garla, de la balta, de la lighean, nimic nimic?Afara cand e cald cand ploua cand e cald cand ploua, si iar cand e cald cand ploua.. deja e ciudata rau vremea, asta e incalzirea globala, va sfatuiesc sa nu mai merge-ti cu masina ci sa folositi caruta sau bicicleta, ca sa salvam pinguinii. Sper ca v-am amuzat/deranjat cu acest post.. ma gandeam la ceva activitati pentru vacanta, dar mi-am dat seama ca vacanta e de odihna deci.. eu personal in vacanta imi iau liber sa fac activitati cel putin pana pe la jumatea lui Iulie si dupa mai iau o pauza in August.. asa e frumos sa va ami recreeati.. O seara buna!

Pentru ca nu am mai postat demult aici si cred ca era si timpul, cum erati obisnuiti multi dintre voi, puteti vota culoarea saptamanii viitoare (11.07.2016 - 17.07.2016) dand click >>> AICI<<<. Puteti vota culoarea saptamanii pana Duminica (10.07.2016) la ora 23:00.

Bun venit / Bine a-ti revenit noilor membrii!!!

Edited by Roberte

Salutare, ce sa faci mai Sebica lumea e plecata la mare la munte cu sponsor cu toate felurile de mancaruri care se bea si toate bauturile care se mananca, asa e vara, ma a fost asa ceva spontan nu chiar ca un avort sponat a fost activitate spontana, destul de ok zic eu, tre sa mai iesim si noi in evidenta, pai nu?

@@Madutzu99 ADM, da, da, trebuie sa iesim in evidenta. Adevarat, e vacanta, dar sunt destui ON in game care nu au postat in viata lor aici, la discutii pe forum...si asta nu e prea bine. Exista factiuni unde se fac 10 posturi minim pe zi la topicuri similare. La noi cea mai mare activitate pe forum este in topicul "Invoiri/Pass requests"...

Salutare! Dap activitatea a fost foarte frumoasa si mai ne pregatesc multe alte activitati interesante Madutzu si cu Kolarov urmeaza multe alte activitati. Apropo cine vrea sa vada cam ce a fost pe la activitati:

si

Edited by Roberte

@@Madutzu99 ADM, da, da, trebuie sa iesim in evidenta. Adevarat, e vacanta, dar sunt destui ON in game care nu au postat in viata lor aici, la discutii pe forum...si asta nu e prea bine. Exista factiuni unde se fac 10 posturi minim pe zi la topicuri similare. La noi cea mai mare activitate pe forum este in topicul "Invoiri/Pass requests"...

Colegu ala e topic ars, l-au prajit, acolo activitatea e sporita minim 20 pe saptamana hahaha., eh lasa mai putini si mai buni decat mai multi si mai prosti...

@@UltraVen0s, salut, salut. Spor la lucru. Acu' observ ca si pe tine tot Sebi te cheama. :))) Adevarat, dar cele optionale sunt chiar distractive si nu trebuie sa faci invoire daca nu poti veni.

Va urez noapte buna.

Salut,pe langa ca ma cheama Sebi ma cheama si Mihai :)) Faine videoclipurile,sunt mai faine activitatile optionale decat cele obligatorii.

Unde-s multi distractia creste, ca sa zic asa, indiferent ca este obligatorie sau nu trebuie sa ne distram. Continuam cu multe alte activitati, sper sa va placa.

Edited by Kolarov

@@Madutzu99 ADM, ai dreptate. Oricum, intr-o noapte si o seara, am facut o pagina aproape. :))

@@UltraVen0s, smecher. :)

@@Roberte, frumoase video-urile, da' al doilea nu merge.

@@Kolarov, bv, bv, continuati. Da' nu prea merge "Continuam cu multe activitati in continuare." :)) Modificaa.

Salutare baieti, Kolarov nu am putut ajunge la activitate deoarece am avut cateva caderi de tensiune/

Asta e Madutzule, oricum baietii s-au descurcat la activitate, Baoke este ,,pe val"

Kolarov terminasi tu aia?Deci efectiv eu nu am pe ce incarca, nu imi merge imgur si nimic alt ceva, in caz de post o dau de naiba..

Cum sa nu terminam Madu, in 20 de minute am terminat.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic