Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

ATENTIE!!>>>Activitatea de astazi a fost anulata, v-am mai spus sunt probleme la net, am intrat cam dupa juma de ora dar nu mai era nimeni, oricum din ce am inteles la 11 erau 2-3 si oricum o anulam, toate activitatile mele optionale le anulez din cazua unei probleme de familie, voi reveni in forta sau urmeaza sa imi pun demisia, vom vedea.

Atenite!!!Madutzu99 nu a mai putut tine astazi activitatea maraton[din cauza unor probleme de familie],i-am cerut voie si am reprogramato la ora 17:00,activitatea nu este obligatorie.

Atenite!!!Madutzu99 nu a mai putut tine astazi activitatea maraton[din cauza unor probleme de familie],i-am cerut voie si am reprogramato la ora 17:00,activitatea nu este obligatorie.

Ba Salut! Ma uitam pe website la raport si am vazut ca l-am luat pe unu din taxi din greseala cu /fare 20 ... Primesc FW?

Nu era ok sa intrebi aici ti-am zis cand ai nelamuriri sa dai PM unui membru rank mare. Regulamentul spune asa Persoanelor din Los Santos Taxi sau Las Venturas Taxi, le puneți /fare 1, asta pentru a se valida pentru raport. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn). Mai detaliat discutam in joc.

Salutare!

@@CosminEusebiu, Mai exact daca el iti face PM la lider primesti Faction Warn, daca nu iti face nu primesti nimic dar ai grija pentru ca :

,,- Cine nu îndeplinește minimul de comenzi sau are 5 comenzi invalide va fi sancționat cu un FactionWarn.

- Cine are 2 comenzi cu fare 1 pe membrii din SF Taxi va primi Avertisment Verbal.

-- Cine acumulează 2 puncte invalide în două rapoarte consecutive va fi sancționat cu Avertisment Verbal.''

Deci fi foarte atent la /fare si pe cine transporti.

@@Madutzu99 ADM, Lasa ca e bine si ca a postat aici acest topic este facut special pentru asfel de chestii nelamuriri/intrebari legate de factiune poate chiar a mai patit un membru acelasi lucru si vede raspunsul nostru deci e bine ca a postat si aici.

Edited by Roberte

Super! Multumesc. Tipul a fost foarte fain si nu mi-a facut nimic. Data viitoare nu se va mai intampla, oricum ii facutsem PM si lui florynn

Acum ma gandesc ca nu ar fi trebuit sa ii fac pn lui florin numai din cauza asta... Cred ca nu se supara nu?

Edited by CosminEusebiu

Pentru ca nu am mai facut demult o voatare si stiu ca va place sa votati puteti vota culoarea saptamanii viitoare (1.08.2016 - 7.08.2016) >>>AICI<<< aveti timp pana Duminica la ora 23:00.

@@CosminEusebiu, © Punctaj (comenzi) conform rank-ului deținut:

Rank 1 - 40 de comenzi minim,

Rank 2 - 50 de comenzi minim,

Rank 3 - 60 de comenzi minim,

Rank 4 - 20 de comenzi minim,

Rank 5 - 10 de comenzi minim;

Si se aplica aceeasi regula cum ai intrat in factiune cu raportul adica, daca ai luat rank 2 luni,marti sau miercuri ai raport de rank 2, Daca joi sau iei dupa joi ai raport de rank 1.

Edited by Roberte

Salutare! Astazi a trecut un hacker pe la noi pe la hq si ne-a facut taxiurile mov uitati si voi cum arata :Ypt7OVh.jpg

Si uitati cum arata cand sunt toate taxiuri spawnate :):

S3CT9VC.jpgRHWpB39.jpg

Edited by Roberte

@Stefan156, Stam si onoram comenzi, doar suntem cei mai activi si cei mai cuminti no? Vacanta placuta, sa te reintorci cu forte tari!

Edited by UndergroundTM Taximetristu

Salut, un an in SF Taxi s-a dus, un an in care am avut ocazia sa intalnesc tot felul de oameni, unii mai prietenosi altii mai invidiosi si inca o specie cei barfitori, dar cu toate acestea am reusit sa ajung la un an in aceasta factiune. Initial atat de repede a trecut timpul incat nici nu stiam ca pe 27 07 2015 am intrat in SF Taxi, stateam cu impresia ca am intrat in septembrie. Am avut ocazia sa vad membrii cu care am dat test log cum parasesc factiunea, membrii pe care m-as fi putut baza sa ii las in urma mea, dar se pare ca doar m-am inselat. Toti vin pentru rank si pleaca atunci cand dobandesc ce si-au dorit, rar sunt playeri care se joaca doar de placere si nu injura liderul cad deja trece o ora si nu i-a inmanat cheile de la urmatoarea masina. Printr-o selectie gasim si membrii care intra doar de placere, nu ii incomodeaza un FW sau orice alt ceva, ei isi continuie drumul in factiune cu capul sus ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Multi nu constientizeaza ca liderul in urmatorii ani nu va pleca si scornesc fel si fel de idiotenii pe /f in speranta ca vor reusi si ei sa se dea pe langa unu care spera ca ii va lua locul lui Florin, dar acestea sunt doar aberatii (va garantez eu). Purtati cativa invidie pe mine ca fac multe eventuri impreuna cu alti membrii pentru a fi promovati, fara sa ganditi ca noi le facem de placere, la rank 5 va spun ca va plictisiti teribil si doriti sa mai schimbati cate ceva, dar stiti acel proverb care spune ,,Vulpea care n-ajunge la struguri spune ca sunt acrii.", asa sunteti si voi. De multe ori pe multi dintre voi v-am iertat, poate chiar si la test log am mai trecut cu vederea, da la un an in factiune recunosc ca am trecut unele greseli minore cu vederea, pentru ca sunt OM si nu robot si nu in ultimul rand ma gandesc ca serverul azi maine se va inchide (vorba vine) si noi ne vom alege cu cateva amintiri in urma acestor pixeli. Da sunteti si cativa care nu suportati membrii mai mici gen 12-13 ani, dar oare voi nu va ganditi ca la fel a-ti fost?Sau voi a-ti aparut prin teleportare, eu personal cu unii pe care ii considerati voi puradei sau p**ati pe /f m-am inteles foarte bine, cand am glumit am glumit cand am lucrat am lucrat si bineintels cand am lenevit.. am lenevit.. Aici am incercat sa imi povestesc putin istoria in SF Taxi, poate pentru unii un an nu este mult, dar pentru mine este, sunt sigur ca iar se vor gasi cativa sa comenteze pe (wapp /pm etc) aiurea dar putin imi pasa, poate m-a deranjat cand am vazut mesajele acelea dar am incercat sa nu dau importanta, am vazut un mesaj de la un individ in genul ,,cine l-a adus si pe madutzu asta in factiune", prietene crede-ma sunt aici dinaintea ta, si daca aveai vreo problema cu mine ar fi trebuit sa mi-o spui ,,face to face" nu prin barfa, acest lucru este valabil pentru toti care stiti ca m-ati vorbit aiurea, eu personal imi cer scuze de la voi daca v-am deranjat cu ceva. O zi buna sa aveti! Ride safe!

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic