Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Fratilor, din ce in ce mai putini :(. Nu-i bai :). Vine noul lider si lucrurile or sa se miste mai bine, sper =))

P.S Maine avem x2 wars vs 69PM. Nu e obligatoriu pana nu se alege noul lider dar ar fi fain sa fim cativa :D

Sper sa fim macar 5 :)) sa nu facem ca Drunkard cand am avut acel war cu The Tsar Bratva in care el nu a venit pentru ca facea - si statea in HQ de frica.

Sper sa fim macar 5 :)) sa nu facem ca Drunkard cand am avut acel war cu The Tsar Bratva in care el nu a venit pentru ca facea - si statea in HQ de frica.

Adevarat =))

Salut baieti.Imi cer mii de scuze ca postez aici dar vreau sa va spun ceva.Baieti imi pare foarte rau ce s-a intamplat aici in El Loco Cartel de cand am plecat eu.El Loco Cartel este la sufletul meu pentru toata viata si va urez mult succes.Intr-o buna zi o sa revin aici si de ce nu chiar in scurt timp.Eu sunt mandru ce am realizat eu in El Loco Cartel cand am fost..Rank5 fara nici-un FW+SF-ul PORTOCALIU si asta vreau sa fie si acum SF=PORTOCALIU.Baieti eu va urez mult succes in continuare si sper sa vad in scurt timp SF-ul PORTOCALIU.Salut si scuze ca am postat aici.

Salut baieti.Imi cer mii de scuze ca postez aici dar vreau sa va spun ceva.Baieti imi pare foarte rau ce s-a intamplat aici in El Loco Cartel de cand am plecat eu.El Loco Cartel este la sufletul meu pentru toata viata si va urez mult succes.Intr-o buna zi o sa revin aici si de ce nu chiar in scurt timp.Eu sunt mandru ce am realizat eu in El Loco Cartel cand am fost..Rank5 fara nici-un FW+SF-ul PORTOCALIU si asta vreau sa fie si acum SF=PORTOCALIU.Baieti eu va urez mult succes in continuare si sper sa vad in scurt timp SF-ul PORTOCALIU.Salut si scuze ca am postat aici.

Salut. Speram sa iesim si noi cat de curand din "problemele" pe care le avem ca mafie. Multumim ca esti alaturi de noi!

Multumim dar mi se pare cam "josnic" sa ne porti noua de mila cu ce s a intamplat. Daca te interesa ramaneai stateai si continuai treaba nu sa iti fie tie de mila ce a fost elc si ce a ajuns.

Multumim dar mi se pare cam "josnic" sa ne porti noua de mila cu ce s a intamplat. Daca te interesa ramaneai stateai si continuai treaba nu sa iti fie tie de mila ce a fost elc si ce a ajuns

Nu am vrut sa spun cu rautate.Daca tu ai inteles asa,asta este dar pentru mine El Loco Cartel ramane in inima mea.Scuze ca postez din nou aici,dar am vrut sa clarific lucrurile!

Bine v-am gasit eu sunt noul vostru lider sper sa ne intelegem minunat va pup <3 si vreau sa ajut mafia asta cum pot sa luam orasu sa nu va mai jigneasca lumea ca sunteti pasnici si asa mai departe

Si eu sper la fel, de asta am si ramas aici. Iti urez mult succes in aceasta noua provocare =D>

Noroc la fete, de astazi va sunt sublider dar si coleg. Sper sa facem o treaba buna si sa ducem ELC in top. O sa am o mare rugaminte la voi. Defapt mai multe rugaminti: O sa avem nevoie de ceva timp sa punem factiunea pe picoare si sa aducem membri. Fiti activi ca altfel recurgem la sactiuni si nu vreau chiar asa din prima prima zi.

MAINE LA 12:50 IN HQ PENTRU WAR`URI!!!

Salutari tuturor. Sunt noul vostru sublider, dar si coleg. Sper sa ne intelegem bine. Oferiti respect, suntem prieteni, nu oferiti, schimbam foaia si o sa fie rau. Am venit aici sa ajungem pe 1 in top si s-o tin pe [deea]sakira in spawn, nu va fi usor, dar nici greu. Ne vom pune pe treaba cat de curand, momentan, am putine probleme cu calculatorul.

Edited by Count LuNg ZEW

Salutari tuturor. Sunt noul vostru sublider, dar si coleg. Sper sa ne intelegem bine. Oferiti respect, suntem prieteni, nu oferiti, schimbam foaia si o sa fie rau. Am venit aici sa ajungem pe 1 in top si s-o tin pe [deea]sakira in spawn, nu va fi usor, dar nici greu. Ne vom pune pe treaba cat de curand, momentan, am putine probleme cu calculatorul.

Welcom frumosule, sper sa faci treaba pe care ai facu-o in Avispa si aici :).

Salutare, sunt noul vostru coleg, vechi de-al factiunii...de astazi o sa incepem sa ne adunam si cat de curand o sa incepem sa luam si turfuri deoarece nu o sa ne opreasca nimeni.Dar un singur lucru vreau sa vad, si nu o zic autoritar, ci ca un prieten, sa nu ne certam daca nu castigam un war deoarece asa va fi mai rau.Am pierdut asta e, cautam problemele si le remediem.G.Unit stie bine prin ce a trecut ELC de-a lungul vremii si eu am incredere in el ca o sa il fac unul din cele mai bune gang-uri, si la putin timp dupa asta o sa il faca cel mai bun gang.

Da robert, ne strangem acilisha.

Pe viitor vor mai veni si alți membrii.

Membrii vechi, ati stat in inactivitate o perioada lunga de timp, fara lider sau indiferența liderului. Cand ne vom pune pe treaba, va rog sa va revizuiti activitate si cat mai putine invoiri.

Edited by Count LuNg ZEW