Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti astazi se pare ca s-au prins 2 attackuri, deci maine vom avea 2 cu Avispa Rifa, unul cu GSB si unul cu 69.

Maine sper sa fim la fel cu prezenta, daca se poate si mai bine. Felicitari inca o data celor ce au dat attackurile, maine la 19:45 in HQ, sper sa fim nimi 30, o seara faina :*

Noapte bună băieți și fete, ne auzim mâine la war-uri, sper nu câștigăm la fel de ușor ca azi și să avem și noi niște adversari pe măsură ca să nu mai mă plictisesc :)) PS: Un mic video din seara asta

Like, share, subscribe dacă vă place cum trag :)

Noapte bună băieți și fete, ne auzim mâine la war-uri, sper nu câștigăm la fel de ușor ca azi și să avem și noi niște adversari pe măsură ca să nu mai mă plictisesc :)) PS: Un mic video din seara asta https://www.youtube.com/watch?v=kh0QiebYp5oLike, share, subscribe dacă vă place cum trag :)

Miso videoul, cand ajung acasa iti dau +1, si faza de la spital de acolo e faina rau, am facut vreo 7 killuri cred :)).

Astazi o sa fie umpic mai greut, dar daca suntem ca aseara nu avem probleme, bafta.

Salutare portocalelor! Diseara ne asteapta vreo 4 waruri destul de grele, ma refere la cele cu Avispa si GSB. Daca se poate mai bine decat prezenta de aseara ar fi ok. Cei din 69 sunt paletari n-ai csf, deci diseara la ora 19:45 sa fiti toti in HQ si sa va dati arme si sa asteptati conducerea in HQ. Ne auzim prin game.

ATENTIE!

Maine ora 19:45 vreau prezenta maxima in HQ deoarece avem 3 waruri grele!

1. Avispa Rifa - El Loco Cartel (Defend China Town) 20:00-20:30

2. 69 Pier Moobs - El Loco Cartel (Defend Naval Base SF) 20:30-21:30

Pauza 30 min!

3. El Loco Cartel - Avispa Rifa (Attack Car Rent SF) 21:30-22:00

Ne auzim maine portocalelor! Sa speram ca Printu va lua unban pana maine, noapte buna!

@, butix ce ai spus ma?! Spune-mi pe wapp damn, ba nenea eu aici raman nu stiu de restul.. deci eu o sa incerc orice sa mentinem turfurile si sa castigam si alte turfuri. Pacat pentru ce s-a intamplat in privinta asta. Cand vei lua unban te astept ELC! Pwp

Edited by Z e n o d

@, butix ce ai spus ma?! Spune-mi pe wapp damn, ba nenea eu aici raman nu stiu de restul.. deci eu o sa incerc orice sa mentinem turfurile si sa castigam si alte turfuri. Pacat pentru ce s-a intamplat in privinta asta. Cand vei lua unban te astept ELC! Pwp

Si eu va pwp pe voi, atata timp cat adminii dupa b zone au fost numai in pasnice, nu poti faci nicio treaba.Oricum nu mai jucam mult, anul asta am si examenele si chestii, bafta ! Sa luati SF-ul.

@, Baa nab puteai sa folosesti alt limbaj acolo, nu ca as lua apararea cuiva dar meh, stii cum stau lucrurile pe B-Zone.. si acolo e adevarat, dar si ZorkyKIA a fost banat pentru (aimbot) sau renko ;-?? (Edit here)

@@Andrew, aici nu este vorba de " lider " gang, crede-ma ca acum se dau banuri pe orice rahat fara suparare, mai nou banuri fara teste tw doar pe " propriile dovezi " care sunt postate pe youtube si toate cele. Si fara suparare doar cativa admini sunt din ganguri, cum a spus si Blast si Printu' multi admini sunt din PD (rutiera) si doar wanted 1 si 2 si paramedics sau taxi. Dar asta este adevarul

@@GF Maxim16, asta vrem cu totii, meh.

In alta ordine de idei astazi nu uitati prezenta maxima in HQ ! Ora 19:45 in hq si dati-va arme trebuie sa luam 3/3 win! Ne auzim in game

Edited by Z e n o d

@, cand eram eu lider de mafie in 2014 tu erai un nimeni aici, nu ca acum ai fi cineva.

@, s-a ajuns la asta pentru ca jucatorii au dus la asta. Au aparut diferite coduri care se ascund foarte usor si nu pot fi depistate de un control Teamviewer. De aceea s-a ajuns sa se dea ban pe filmari proprii deoarece acela este singurul mod prin care poti vedea clar tinta jucatorului respectiv si modul in care trage.