Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata el Loco Cartel, astazi la 13:45 toata lumea in HQ !!! Oricum de Luni vom incepe atacurile teroriste in adevaratu sens.

Rifa, VENIM.

#Gabos! am o vorba asa de mare, nu imi plac vorbele goale, sunt Gabos, si am valoare !!!

@@GabosGL, Rifa o sa citeasca probabil pe aici si de teama, multi si aia buni o sa demisioneze dupa war-uri sau daca e posibil sa castige cu 69 primul war si sa piarda cu noi ultimul war o sa zica ca au cucerit orasul cand defapt au castigat o lupta dar poate vor pierde razboiul. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun, Rifa are primul war cu 69, daca ii bat pe ei au tot SF si daca pierd cu noi ii aducem iara la 23 de zone. Deci poate vor castiga o lupta, nu si razboiul..vedem ce activitate avem azi. Oricum, mai mult ca sigur vor demisiona aia buni de acolo cu motiv "mi-am terminat treaba" cand defapt acum incepe treaba, in 23 de persoane ce sa faci la war?

calmitate si gandire la rece, astea sunt cuvintele cheie la war-ul asta.

Nu ne bagam, nu atacam ca zapacitii ci doar grupati, protejati-va unul pe altul si totul o sa fie bine.

Nu conteaza cat aveti scorul atata timp cat pe "tabela" scorul este in avantajul nostru!

Pace voua!

AHAHAHAHAHHAHA TOCMAI DE ACUMA INCEPEM SA NE DISTRAM ,ORASUL ESTE DOAR PRIMUL PAS ,MEMBRI CARE SUNT ACUMA IN AVISPA NE-AM PROPUS MAI MULT.SINGURI CARE VOR IESI SUNT SLABANI .CAT SUNT EU,SHOW,SPAWN,TUDDY,ZEPPE,ADITSSA,CRAZYFROG,NAGA AVETI SANSE 0

Salut baieti si fete (Shakira), eu sunt noul vostru coleg "eqandr3i" sau mai bine zis Alex.FloryN o sa vin cu contul meu dar mai am fp. Bun, sper sa ne intelegem bine, eu in mare parte o sa vin doar la waruri.

Pentru SavaGe

Edited by Alex FloryN

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

CE RATAT :))))))) Eu m-am lasat de samp dupa ce am pierdut lideru' , am luat 9.10 ca baietii. Acum astept in 25 admiterea la Facultatea tehnica (politehnica cluj) . Te astept , poate mai vin ceva cunoscuti, facem o vragiala.

Unde ieși tu din casa mă boschet, poate sa ieși în joc la o pizza sau un Burger shot.

Apropo, nu vrei sa redevi sclavul meu?

Fără warn, m-am găsit animalul de mult pierdut.

Edited by Askhanar

Unde ieși tu din casa mă boschet, poate sa ieși în joc la o pizza sau un Burger shot.

Apropo, nu vrei sa redevi sclavul meu?

Fără warn, m-am găsit animalul de mult pierdut.

Mars caine :)) Las' ca o sa cumpar o botnita sa te pot scoate si pe tine din casa , se pare ca ai turbat :))

Te astept in ELC la o vragiala :)) Macar un rob sa dam si noi ;) #ServerDown

Edited by AsSasiNn ZEW

Mars caine :)) Las' ca o sa cumpar o botnita sa te pot scoate si pe tine din casa , se pare ca ai turbat :))

Te astept in ELC la o vragiala :)) Macar un rob sa dam si noi ;) #ServerDown

https://www.youtube.com/watch?v=fgWg27poHPg

Vorbim după admitere. Tu unde dai?

Ultimul post aici, scuze

Askhanar, cat mai ai cu admiterea? Deja incep confirmarile, dupa te rog sa aplici, lasa LS ca nu ai crescut in LS ca sa spun asa :)) daca aplici sper ca ai activitate la war-uri, nu ca in GSB :)) ELC nu stiu exact cand revin poate ajung si eu Marti.

A sâmbătă medical și duminica sportiva, scris peste o săptămână cred.

Îmi asigur un viitor ba, lasă SA:MP.

ZAMA: Pana la urma cu bac sau fără, samp la fel e, uite exemplu la snrobert???

Vorbim după admitere. Tu unde dai?

Ultimul post aici, scuze

Politehnica(Universitatea tehnica) Cluj , sectia Automatica si Calculatoare :*

+1 faza cu SNR :)) , nu e frumos sa rad de altii , imi pare rau pentru cei care nu si-au luat bacul , dar asa la caterinca pot pune ":))"

Edited by AsSasiNn ZEW

Politehnica(Universitatea tehnica) Cluj , sectia Automatica si Calculatoare :*

+1 faza cu SNR :)) , nu e frumos sa rad de altii , imi pare rau pentru cei care nu si-au luat bacul , dar asa la caterinca pot pune ":))"

Pai frate în loc sa învețe, juca samp, da-l naiba ca e timp și de joc.

Tu automatica? Boschetar de Cluj ca nu intrai tu la Buc

Ce discutii interesante se poarta pe aici, eu unu` am bacul dar nu am urmat o facultate, in ciuda acestui fapt am un job unde castig in jur de 500/600 euro si este la doar 4 km de casa. ;)

Depinde de norocul fiecăruia. Eu nu am găsit încă o ocazie dar am un prieten care din clasa a noua pana acum din POZE, si-a luat seria 3 2009, și are aparatura în valoare de 5.000 euro și acum vrea sa își deschidă un studio, în loc sa meargă la facultate sa nu facă nimic.