Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Kinnnder ban permanent pentru tentativa de afaceri ilegale :O.

Sa nu fiti tristi colegi , lasa ca vin eu la warul de vineri si le fac spam in topicul de raporteaza un membru :). Am niste polite de platit.

Hai neata...ca am uitat sa va zic.

Salut baieti.

Abia m-am trezit...

Ma duc sa ma mananc ceva, imi face tata meu acu .

Voorbim mai tarziu pe joc.

@ Ban kinder? De ce ?

A luat ban permanent pentru tentativa de afaceri ilegale, eu asa am inteles.

Offff ... am instalat un mod pentru skin de la Silvica si acum cand intru in samp, dau connect, imi apare ecranul negru apoi mi se inchide si imi da crash ... ce sa fac ?

Am luat si alt GTA3.img original, si tot nu merge ... acum downloadez alt GTA San Andreas ...

Edited by Ty DeW

Ba cine ma ajuta cu problema mea?

trebuie sa dai uninstall la gta...cand bagi un mod incearca sa faci un sistem de back-up in caz ce ceva nu functioneaza.

Buna seara,acum am venit si eu..merge serverul..

Iara nu merge serveru...

Voua va merge ?

Nu merge,retrage DEMISIA aia si discutam noi in game atat cu andrey cat si cu Leg0las doar ce a fost amendat astazi pentru DM vad va nu intelege.

Fiti mai cu capul pe umeri,acestea nu sunt motive de "demisie" tu aici esti alaturi de mine si de "fosti" membri.

Noapte buna,nu uitati maine sa fiti cat mai multi la war-uri nu moare nimeni pentru 2 ore.O seara placuta si lasati rautatile mai la o parte...Razvan retrage'i postul lui Trestii...nu vreau sa existe o "monotonie" intre noi...

Am iesit si eu,noapte buna.

@Pharell,putem sa fim si 40 ON ca tot degeaba...la ei 4 membri fac killuri cat pentru toata mafia,ceilalti membri sunt doar de umpltura.

Edited by NewLife

Buna seara, eu ma bag la somn..

Maine nu cred ca vin la war-uri.. Am treaba .. :)

In caz ca nu intru, sa faceti treaba buna. Cand vin si dau /turfs sa fac macar 3 teritorii . Ciao