Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba nu ma pot opri de ras de astea din Avispa =)) =)) Crapa de ciuda ca pierd Turfs, le fac si eu un Post la legende sa nu sa simte si ei asa de slabi dar crapa inca mai tare de ciuda =)) Sa vezi ma...Avispa acum e un Gang de ...nici nustium cum sa zic...poate nabi ori ...au pierdut respectul si membri de onoare care i-au avut mai demult, au si ei vreo 15 cu Tec si Combat de rank 4+ care aici nici la rank 2 nu merita. Si ei la war ma intreb ce fac isi sparg capul intre ei cu Tec-urile? =)) Hai salut ne vedem maine, GG pentru 4/4 Azi :D

Haideti sa nu le mai ducem grija celorlalte gang-uri, fiecare gang are la randul lui urcusuri si coborasuri. Cum Avispa a dominat SF-ul mai acum ceva timp, acum este randul nostru. Cu /turfs sau fara /turfs legam prietenii. Turfurile vin, pleaca, insa prieteniile raman asa ca haideti sa nu mai fim rautaciosi si felicitari din nou pentru astazi la war-uri :*.

Vorba aia: Sa faci rau e usor, sa faci bine e mai greu.

Serios acum lasati ce face x si ce face y ca daca radem de ei nu e bine , nu stii cum se poate intoarce situatia la 180 de grade.Momentan sa vedem ce facem noi , sa fim mai multi , nu ar trebuii sa ne preocupe ce zic restul.

4/4 Castigate , e bine cat de cat , incepem sa evoluam , ne auzim si maine.

Noapte Buna.

Edited by Ionut M

Haideti sa nu le mai ducem grija celorlalte gang-uri, fiecare gang are la randul lui urcusuri si coborasuri. Cum Avispa a dominat SF-ul mai acum ceva timp, acum este randul nostru. Cu /turfs sau fara /turfs legam prietenii. Turfurile vin, pleaca, insa prieteniile raman asa ca haideti sa nu mai fim rautaciosi si felicitari din nou pentru astazi la war-uri :*.

Vorba aia: Sa faci rau e usor, sa faci bine e mai greu.

Bine spus :D

Bravo pentru War-uri baieti,totusi lasati dusmania,barfele,etc

Cum am mai zis,fiti destepti si nu-i bagati in seama daca va provoaca.

EDIT: Nu te pune la mintea prostului ca te bate cu experienta. (nu fac referire la nimeni)

Edited by Starked

Avem 2 attack-uri

69 SF - El Loco Cartel - 69 Pier Mobs - 20:00-20:30

Arch Angels SF - El Loco Cartel - Avispa Rifa - 20:30-21:00

Acum sa asteptam sa ne atace :D. Asta daca au curaj :42:

Edited by Sylvyu Google

Avem 2 attack-uri

69 SF - El Loco Cartel - 69 Pier Mobs - 20:00-20:30

Arch Angels SF - El Loco Cartel - Avispa Rifa - 20:30-21:00

Acum sa asteptam sa ne atace :D. Asta daca au curaj :42:

Aaa, acum am vazut attack-urile.. vezi ca iar a inceput sa faca tunisianu ala urat posturi..

Hai baieti azi le dam Magie lui 69 pe HQ si azi iar avem 2 deffend-uri de la 69, sper azi sa fie mai amuzant decat ieri, ca ieri m-am plictisit asa mult... nu ma simtiam ca la un War ci ca la Olympics Marathon de asa mult sa alerg =))

Edited by FoodStamps

Lasa.l ba sa se bucure cat mai poate sa faca posturi... Ca oricum la altceva nu e bun :)) daca omu vrea sa fie urat de toti ca se crede mare smecher la 13 ani ai lui. Ce poti sa ii ceri zi tu ? Daca pe unia atat i duce capu.... Se tot bucura el ca am luat Fw, si ce? Ma doare pe mine undeva de bucuria lui :)) .

Edited by ctn77

Cand luati crash asa va apare mereu la prima conectare, ca aveti ban. Cand va apare ca aveti ban dati /q si intrati iar si merge. Dupa fiecare crash la urmatoarea conectare va apare ca aveti ban. Trebuie doar sa intrati iar. Asa ne apare la toti cand luam crash la war-uri.

Edited by Sylvyu Google

Fetele azi vreau magie la war daca le luam HQ se fac de ras sper sa facem 4/4 sa le aratam adevarata valoare El Loco :D Asa ca pregativa in forta pe ei :))

Bafta baieti, mi-a parut bine ca am fost colegii. Incercati sa luati sf-u ca puteti, asta e.. Nu bagati coduri si incercati sa nu luati jocu prea in serios. Ultimu meu post aici, bafta.

Bună treabă în această seară mirobolantă, adminii se pare că i-au cam luat prin surprindere pe câţiva de la noi care au făcut o greşeală!

Bafta mai departe LeR69 . (Prin greseala ma refer ca au folosit cod, dar na, cum sunteti ofticosi, n-am ce sa spun).

Stiti acel proverb? "Fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata ?"

Asa s-a intors roata bajeti. In favoarea noastra.

Edited by Precencutine