Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cine se pricepe la calculatoare /drivere/jocuri va rog add zaharia.mihai8 pe skype ca am o problema nu merge sa intru in joc adica intra si apare ecranu alb si ma scoate imediat nu scrie nimic:(

Edited by Muncini

Asta e, baieti. Poate maine ascultati si voi mai mult, sau incep sa cred ca imi sparg tastatura degeaba ca sa va explic care unde sa mearga.

@, nene. Hotul striga hotul sau ce? Sunteti cea mai joasa clasa de oameni pe care am putut-o cunoaste vreodata. Sper ca v-ati convins cat de redusi sunt aia care striga aiurea. Best cu 30, nu? =))

188.173.33.56 Marmotta Bogdibmx[banH] 18.06.2014 21:13 18.07.2014 21:13 cheats

Edited by zeAma69

Baietii sper ca in seara vom fi mai multi on si sa le aratam cine e El Loco Cartel.Poate in seara asta vom castiga. Ne auzim in game :*

Salut baieti,ce mai faceti?

In legatura cu War-urile , asta e , teritoriile cum vin asa pleaca :-J

Nu fiti dezamagiti , sper sa ne reorganizam si sa ne batem din nou cot la cot cu celelalte 2 puteri din SF.

PS: Felicitari celor din 69 Pier Mobs pentru War-uri. Totusi -1 pentru Post Hunteri ..

Cand am spus ca va bateti joc de El Loco Cartel am primit warn peste warn pe celalalt cont si = BANNED

Nu-i nimic, fac conturi garla.

Eu sunt un "rahat cu ochi" sa zic asa, care nu a trecut de rank 2 timp de 3 luni in aceasta factiune datorita posturilor care veneau din gangurile rivale in fiecare zi, dar ceilalti rank 4+ cum se simt ? Puneti-va in pielea lor :)

Cum sa fie lider un membru din alta factiune ? Cum se poate asa ceva ? Din cate vad pe RPG Krups nu a fost niciodata in El Loco Cartel. De ce se iau asemenea decizii ? Nu am nimic cu el, poate baiatul are experienta etc. dar mi se parea mai corect sa fie ales ca lider unul din membri de rank 4+ din El Loco Cartel, nu adusi din alta factiune. Puneti-va in locul celorlalti membri din El Loco Cartel. Cum e ? Nu mai fac parte din acest gang dar am fost in el timp de 3 luni+ si nu ma opreste nimeni sa imi spun parerea, chiar cu riscul de a primi warn pe forum etc. ca postez aici si cine doreste sa dea report ii urez succes.

Imi pare rau pentru CrazyFrog, asa cum mi-a parut rau si de Zarzare. 2 Lideri de exceptie, ambii au plecat de la rank 1 si au ajuns lideri. Ei au muncit sa obtina functia de lider si au purtat-o cu mandrie, nu au primit-o pe tava.

Eu cand rupeam tastatura de draci ca aveam 0 turfs si ne tineau gangurile rivale in HQ tu poate pe atunci te distrai in alte factiuni.

Daca ajunge factiunea la 5-10 membri sa nu te miri, nici tu si nici cine te-a pus acolo unde esti.

Cu toate acestea iti urez succes Krups si pentru ca nu te cunosc, sper sa nu-ti bati joc!

Edited by Google Sylvyu

Corect google Crazy zeama zarzare unit veerx rogoz si toti care am fost de cand nu aveam nici macar un turf am luptat pentru SF si acuma vine Krups si ia lider direct asa ceva este inadmisibil nu inteleg cum sa ajuns aici e o mare porcarie. Cat pentru restu care inca mai sunteti in ELC puneti-va frate demisia sa lasam elc vai de capu lui sa isi faca krups factiunea cum vrea el . Va astept ca civili a fost sufletu meu el loco pana azi de azi uit de el asa ceva nu se face de aia a plecat si zeama si crazy si restu haideti si voi dupa noi .

Ultimul post al meu aici deci vreau sa fiu scurt si la obiect.

Cu toate ca s-a ales un lider din alta factiune pentru ca eu am fost prea guraliv cu alti membri de onoare ai acestui server, vreau ca macar sa acceptati decizia adminilor si sa ramaneti uniti. Nu conteaza liderul, conteaza membrii. Sper sa tinem legatura, va pup.

Nu mai comentati voi aiurea , Krups a luat lider pe merit ,daca voi sunteti ofticati asta e partea a doua , iar sa-i inviti tu sa-si dea ei demisia? Tu gandesti putin? Daca te dai asa prieten cu ei atunci ii lasi pe ei sa decida , nu decizi tu .

Bafta Krupsane cu lideru , nu-i baga in seama pe "haterii" astia.

GmbH de ce nu faci parte din staff daca tot stii atatea?

Seara buna

EDIT: Daca vrei sa dezbatem subiectu' asta da-mi un PM , eu nu ma cert aiurea la "Discutii"

Edited by L I O N

@, Omule tu gandesti ? Sau iti place sa faci misto de noi ? Cum ar fi ca tu sa fi sublider intr-o factiune si sa vin eu lider in factiunea ta asa din senin. O fi bine ? Cred ca tu nu ar trebui sa comentezi aici, nu noi.

Vad ca tot susti mare si tare ca a luat lider pe merit. Spune-mi si mie ce a facut pentru factiunea asta si ai respectele mele atat tu cat si el. Astept.

Si daca n-ai inteles ce ma framanta iti explic acum. Eu nu m-am legat de Krups ca baiat, ca player si ca ce mai vrei tu. Nici nu il cunosc. Doar ca felul cum a ajuns unde este acum nu este corect. Atata tot.

Edited by Google Sylvyu

Nu va mai certati aici ca babele si vedeti-va de joc.

Asta e, ca a luat lider Krups, ca lua Zeama, ca lua oricine, o factiune nu e formata numai din lider, conteaza si colectivul si voi nu creati o impresie "foarte buna".

Nu va dati demisia ca nabii, ramaneti aici, in toate aplicatiile am vazut ca vreti sa intrati in factiune ca sa faceti SF Portocaliu, sunt doar cativa care au ajuns sa indeplineasca acest scop, si spre fericirea mea, sunt si eu unul dintre ei.

Nu sunt multi cei care stiu prin ce am trecut in astea 9 luni in El Loco Cartel.

Bafta Krups cu liderul, o sa ai nevoie.

Are dreptate Crazy ce legatura are lideru ? Conteaza toata mafie toti membrii asa ca eu va astept inapoi cei care vreti sa faceti SF PORTOCALIU sunteti nabi cei care ati iesit nu vad rostul ... Liderul nu prea are nici o treaba el doar are grija de mafie sanciuni etc dar jucatorii din acea mafie sunt baza Sper ca ati inteles va astept inapoi sa luam SF!!!

Eu ma duc in pat, maine am scrisul la engleza, chiar daca nu-mi fac griji pentru ca-s bunicel la engleza nu strica sa fii precaut :). Bafta la waruri, ascultati de krups si de organizatori ca fara organizare nu se poate :)

EDIT: $3F D3 P@G!N@

Edited by LaXuS