Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bogdan, vrei te rog sa incarci hud.txd-u` tau pe un site si sa-mi lasi un link? :D Vreau radaru` ala patrat, mare si tinta am vazut ca o ai ca a mea :)

Radarul este altfel, la marime conteaza INTERFACE EDITOR infine : Interface editor in folder principal ~> radarrect.asi in folder principal ~> vorbis file ( ASI LOADER ) alea tot in folder principal ~> hud.txd in models : http://www.girlshare.ro/33955182.8

Edited by Bogdan201000

Seara buna. In aceasta seara am observat o gramada de lucruri. In primul rand as vrea sa incep cu copilariile unor membrii. Sincer, nu imi pare normal ca un membru sa intrebe pe /f "cat tine o repriza de war" iar apoi un alt membru il acuza ca nu stie regulamentul si cere sa primeasca FW. Mai, sunteti colegi, e chiar atat de greu sa va ajutati intre voi sau sa nu m-ai aveti ura asta reciproca? Repede, "Krups, ala a facut asa da-i FW", "Krups, nu stie regulamentul da-i FW". SUNTETI COLEGI, NU DUSMANI! In loc sa ii zici omului ce intreaba, tu repede sari pe el si il acuzi. Ce mi-a parut amuzant, dar totusi mi-a parut si ciudat ca un membru de rank 2 incepea sa spuna pe /f ca da FW mai multor colegi :)). Spun toate astea nu pentru a critica sau acuza pe cineva, spun toate aceste lucruri pentru ca nu sunt ok. Nu vreau sa crezi Krups ca am ceva cu tine, chiar din potriva, te admin pentru ceea ce faci si pentru munca pe care ai depus-o sa ajungi pana aici si sa ramai unde esti acum, dar incearca sa fi mai dur, nu sa permiti orice copilarie. Doar cu disciplina reusesti ceva.

EDIT: Daca membrii unei factiuni sunt disciplinati se poate face aproape orice cu acea factiune. Nu conteaza ce arme arme sau ce rank are. Daca este putina ordine si disciplina inca sa se poata intelege lumea pe chat-ul factiunii se pot realiza mult mai multe. La war, doamne fereste sa scri ceva pe /f ca dupa 2 secunde nu mai vezi nimic pe chat.

Sper din tot sufletul ca nu am suparat pe cineva cu acest post, iar daca am facut asta, imi cer scuze. Tot ce am vrut sa fac e sa pun in evidenta niste lucruri care nu sunt tocmai ok.

Edited by Sickk

@, bre ... ziceai ca nu esti codat cand imi dadeai 3/3 ...

Hai ca ies si eu , Noapte Buna !

Din pacate sa intamplat ca acum 2 zile Skrill3x sa-mi dea renko era redenumit si nu stiam ce este, l-am bagat l-am deschis l-am inchis ma luat la tw si pac ban, infine succes mai departe.. :(

@AIM Ybu, cand era in avispa imi dadea 3/3 cu deagle si eu cu Tec, adica prima oara cand mergeam la DM abea ma atingea, cand murea statea in HQ si baga AIM-Bot si dupa tot 3/3 si imi zicea ca daca vreau sa filmeze sa ii spun, cum a spus si @Kelton, un codat tot codat ramane.

Mi-a dat alaltaieri skrill3x renko redenumit, si nu stiam ce este l-am bagat si l-am deschis si am vazut ce e l-am sters si ma luat la tw, oricum poftim dovezile https://www.youtube.com/channel/UCFmKRQEANYs2H2CWlyxtJjg/videos

Se pare ca acesta este ultimul meu post aici, imi pare foarte rau daca v-am dezamagit, dar dupa cum ati zis si voi, Inactivii ne trag in jos, nu mai pot intra la waruri, si nu vreau sa pierdeti warurile si din cauza mea... Imi pare foarte rau, cred ca se simt acei membrii pe care i-am adorat am mult de enumarat... Multumesc foarte mult [Deea]Shakira, pentru increderea acordata mie. Multumesc colegilor pentru tot ajutorul acordat, iar pentru Krups pentru toate cele bune oferite mie. SIlviu, nu te lasa, fa-o asa cum stii, o sa faci cel mai bine. Nu fa prostii, tu esti baza aici, stai aici pana la sfarsit. V-am iubit, si inca o sa va iubesc. Imi pare foarte rau.

@@Berti, bafta mai departe !

@, mi-am dat seama cam tarziu ca Bogdan are doar 13 ani , cand era Avispa tot timpul am zis ca-i codat , degeaba incearca acum sa se scoata , la war nu rata cu deagle , ceea ce e imposibil fara cod . Totusi au mai ramas o gramada de codati pe server , sper sa ii prinda cat mai repede .