Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sifoaneleeeeeeee. Luam sf cu tot cu ei.

ptr kors, nu mai fi un hater parlit, chiar tu ai spus ca e doar un joc. Nu inteleg ce te afecteaza atat de rau. Pe joc iti ceri scuze, pe forum arunci cu rahat. Esti un om PARLIT si cu doua fetze. Chill, it's just a game. Invata sa joci, nu sunt toti ca tine sa tina W apasat cand dau cu deagle 3/3 (you know what i mean).

PS: imi pare rau ca ma pun la mintea ta :(.

PS2: du-te-n GSB odata, esti cancerul sfului.

Edited by NUSUNTRASTA

Ma, deci sa o luam de la inceput.

1.Nu va mai certati atat sunteti colegi, nu ar trebui sa va certati ca ala trage mai bine ca ala a facut putin DM, ca ala da PM fiindca a facut ala asa si nu a facut in alt fel.Si faza cu PM-ul, parca ati fi niste copii, care li sa furat acadeaua si se duce la mami(Krups) sa il pedepseasca pe cel care a luat-o.Nu mai amenintati cu PM pentru orice faza, daca ziceti in gluma dupa ce ati zis /f PM continuati zicand /f Glumesc, ca cel caruia ia-i zis chiar crede ca ii vei da PM lui Krups sau nu mai stiu cui.

2.Allen, nu mai zi ca tu esti vanator de codati, de fantome si de ce mai vrei tu, poti fi vanator dar, nu te mai lauda pe /f, ca pe ala l-am suspectat eu ca avea cod, si pana la urma a luat ban.Daca vrei sa fii vanator de codati, fii pe silent.Aici mai zic ceva si pentru ceilalti, chiar daca allen filmeaza poate o face pentru el, sa va dau un exemplu din factiune:BlackRP a luat ban pentru norecoil+aim, ati vazut ce bine a fost ca el avea filmari cu care a dovedit ca nu are coduri?A doua zi a luat unban.

3.La war, aici as prefera sa ma ia in serios Ybu si Krups, voi sa luati in seama si ceea ce zic membrii de rank mai mic, adica ceva de genul, haideti sa mergem 1 masina prin spatele lor si sa facem cateva kill-uri, dar aici doar ei sa zica cum si cand, nu ca se trezeste unul ca eu vreau sa ma duc prin spate si ma duc de capul meu.Zic pe /f haideti cativa cu mine sa mergem prin spate.Si sa nu mai fie spam incat sa trebuiasca sa fie inchis chat-ul.Toti puteti avea idei bune, dar mai intai ziceti pe /f ca sa stim si noi ce vreti sa faceti.

4.Cei care nu dau arme, daca vedeti ca va cere colegul o arma, dati-o ca nu va pierdeti averea, promit eu ca bag cate 100k materiale in hq pe zi daca luam 4/4 de acum, ca sa nu mai fiti voi sa va luati, poate unii nu au bani.Cei de rank 1 au mare nevoie de m4, pentru ca ei nu pot trage de la distanta cu deagle, dar si cei de rank 2+, pentru ca m4 este mult mai precis decat ak-47.

Sper ca o sa va ganditi la ceea ce am scris aici si o sa luati in seama cat de cat, mai ales certurile trebuie sa inceteze, SUNTEM COLEGI, si trebuie sa fim ca o FAMILIE.

NU-I PROBLEMA , AVEM TRADATORI , SCAPAM CU PRIMA OCAZIE DE EI , CATI SUNT 2 , 3 , 5 . 10 , NU AVEM NEVOIE DE EI ! , BATAIE DE JOC , DAI ATTACK IN LV ? MAI VEDEM NOI ...