Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

V-am prins ambele attack ma duc la somn bafta!

Turf: Bike Rent SF
Time interval: 20:00-20:30
War has not start yet.
War has not start yet.
Turf: Pimps LV
Time interval: 20:30-21:00
War has not start yet.
War has not start yet.

Bravo , atat pentru war-urile si activitatea de astazi cat si pentru ultimul attack e care avem nevoi sa cucerim SF ...

Tin sa va felicit pe toti deodata si pe fiecare in parte , dar sa tineti cont de un lucru , ORICAT DE BUN AI FI , FARA ECHPA / COLEGI NU FACI MARE LUCRU !

ORICAT DE BUN AI FI , FARA ECHPA / COLEGI NU FACI MARE LUCRU !

Pe vechea metoda, doar 2-3 jucatori buni (sau codati), puteau castiga un war (vezi elc pe vremea lui extesy cand veneau 4 jucatori la war, din care 3 erau codati si castigau). Dar acuma, cu noua metoda, avem nevoie de toti. Adevarul este ca noua metoda pune in evidenta munca in echipa mai mult decat vechea metoda. Spre exemplu, un codat, nu poate cara un gang intreg, s-a vazut contra Rifa. express rupea codurile, dar tot nu puteau sa-si castige HQ-ul.

Un jucator bun ajuta, mai multi jucatori buni ajuta si mai mult, pot lua cateva runde, dar doar ei singuri, fara intregul gang, nu pot castiga un war.

Edited by NUSUNTRASTA

@, nu mai spuneti numele jucatorilor care-i suspectam de coduri la discutii, nici undeva in public. Nu are rost sa creeam certuri si dusmanie in van. Cel putin pana cand se dovedeste ca acestia ar fi codati printr-o pedeapsa aplicata de admini.

Pe langa asta, poate acesta nu va mai juca cu coduri sau poate ca va juca mai destept. Lasa-l sa joace in lumea lui, noi stim ce avem de facut. Nici pe /f nu le mai spuneti numele, nici macar atunci cand adminul va inchide reportul cu 'e urmarit'. TIneti aceste informatii pentru voi. Cu atat mai putin sa le spuneti lor printr-un sms cu suferinte gen 'nu mai apuci sa joci 3 zile' and stuff.

Oricum, G.Robert si-a dat demisia, va merge pe capul altora, le urez succes celor care vor juca contra lui.

Atata ne vrajea cu 'ma filmez', 'ca lalala', 'ce va luati de mine', 'ca eu joc corect', 'ca dau bine', 'iau best, sunt bun'.

Se vedea de la o posta, te-am tot sfatuit sa joci curat si sa nu mai folosesti, tu erai betmen, betmen, ca nu ai nimic. Nu ne-ai ascultat, uite-ti soarta.

#risipaderank4

Edited by NUSUNTRASTA

@, am 2 vorbe esential (fara suparare, dar asta este realitatea):

Prima:"cand esti bun, esti prost ."

A doua :"cand esti prost si viata-i grea."

Noi te-am atentionat pe /f de mai multe ori ... tu nu ai vrut sa ne bagi in seama ... acum ai suportat consecintele.

#noflame , #MCC