Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu pot spune ca imi pare rau pentru esential , nu suport codatii , mai devreme sau mai tarziu tot o sa fi prins cu cod , de parca nu era evident ca are aim , ma omora la war cand stateam langa el .

Inca un lucru pe care nu-l suport , cum sa te dai "bun" cu coduri ? wtf

Esential imi pare rau ca ai luat ban, dar era si timpul...

Ne vedem maine

Ps:Mi-a placut cand le-ai zis alora din 69 piers sa manance cucu, cucu e o pasare :))

Aici Vasile Vasilache si foarte bine ca vrei sa te lasi, si eu ma las... O sa ma joc pe ps3

Hai ca am plecat la Bucuresti la facultate, vorbim maine...

Felicitari , dar sunt nemultumit de membrii care dupa ce s-au vazut cu SF au iesit , am ramas 20 si am luat bataie 8-7 pe HQ Avispa , dar sa nu dramatizam , maine e portucaliu la loc si turf-ul acela , conteaza ca am avut SF si o sa-l avem in contiunare !

Edited by AIM Ybu

@, am mai spus-o prin Verdant. Nu conteaza ca nu avem chiar in totalitate SF-ul. 22-23/24 e foarte suficient. Ei stiu ca noi dominam, au vazut Rifa pe turful de langa HQ. Noi dominam, sa-ti castigi HQ-ul la limita cu 8-7 e o rusine, acolo trebuie sa dai 15-0. Nici nu trebuie sa te chinui, apesi pe F si ai intrat pe turf.

Buna seara El Loco Cartel

O seara nu prea reusit tin sa ve feliit pentru ziua de azi nu mi-a placut waru cu avispa de pe hq lor ca nu prea ati asculta dar sper ca mine sa luam sf si sa intrati mai multi la war si sa stati si la toate.

Sa va platiti amenzile.

#nea' biz, apoi fiecare isi motiveaza colegii cum pot. nu a fost un atac asupra voastra, nu intentionat cel putin. chiar si asa, nu poti spune ca ati fost 'cel mai nunber one' gang din ultima vreme.

ps: apai nu stiu, daca tu n-ai treaba cu ce postam noi, iar eu nu am treaba cu ce postati voi, apoi tu iar n-ai treaba cu ce postam noi, apoi eu iar nu am treaba cu ce postati voi, si daca o tinem tot asa, e toto bene :)))

ps2: eu nu am fost aici cand elc a fost tinut in hq (daca eram, nu se ajungea la asa ceva <ASTA E SUFERINTA>), deci nu am cum sa uit de trecut pentru ca trecutul nu-mi apartine de aici.

Edited by NUSUNTRASTA

http://puu.sh/cEMIR/3aeeb88aec.png ))

@ norbert ( tu ar trebui sa taci, daca stii cum zîc ) nu stiu cand ai tinut elc in hq, dar sa lasam trecutu si sa privim in prezent..cine pe cine tine in hq? Va dezmembram cu tot cu codatii vostrii ^_^_^_^_^__ no flamekappa

Edited by NUSUNTTRESTIII

Legat de poza ce-a pus-o trestii: deea, calmeaza-te, nu stiu de unde dusmania asta. Nu injuram, nu facem spam, nu ne certam cu nimeni, nu indemnam alti jucatori sa incalce regulile, nu facem nimic din ce nu ar trebui, dar tu tot cauti un fel de scandal cu noi. Nu inteleg de ce lupti contra noastra, nu noi suntem inamicii.

Edited by NUSUNTRASTA