Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ma pregatesc psihologic pentru warurile de diseara. Am inteles ca 69 vor sa-si recupere HQ-ul.

Degeaba se lauda ELC ca au tot SF atata timp cat mafiile rivale sunt la pamant 69 sunt 26 in factiune noi nu avem lider.Sper sa ia cineva din factiune lider sau macar cineva care sa-si dea interesul si ne revenim noi pe parcurs n-o sa tina asta SF-ul la nesfarsit

Din cate stiu eu, sportul care spui tu ca-l practici te invata si ce-i autocontrolul si te calmeaza psihic. Tu nu esti deloc asa.

Ca fapt divers, in momentul in care am luat ultimul turf de la voi pentru a avea toate cele 24 de turfuri din oras, aveati lider. Aveati 38 de membri in factiune. In momentul in care am umplut acest gang, 69 avea o mare parte din oras. A cazut in timp ce-o cuceream. Nu e vina noastra ca ambele mafii rivale au decazut (sau poate e, dam asa bine ca te face sa turbezi :>).

In orice caz, nu mai fi asa hater ca nu te ajuta cu nimic, nici in viata, nici in joc, nici macar nu te ajuta psihic.

La ce comportament ai, nu m-ar mira sa fii sustinator Tonta :(.

Edited by NUSUNTRASTA

@, Chiar e sustinator Puie Monta , nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie cu noi in urmatorii ani daca sunt multi ca si el care voteaza doar ca au auzit ca , Klaus e de-al lui Basescu , dar nu stiu ce a facut el in Sibiu , (Capitala Europeana a culturii , a scazut rata somajului extrem de mult + multe altele)

@, voteaza pentru ca se uita la Antene si alte posturi cenzurate la maxim, posturi pentru spalare de creiere, posturi pentru prostit lumea. Mi-e scarba.

Se observa dupa comportament pe cine sustine fiecare, se observa usor.

@@AIM K0rS, ok, mi-am dat seama ca ai comportament tipic PSDist. Nu poti accepta infrangerea nici cand e in fata ta, preferi sa te minti singur.

Nu stau sa fac acuma romane legate de politica pentru ca fiecare are dreptul la o opinie, proasta, buna, cum e ea. Dar atata iti spun, inceataza sa te mai uiti la posturile de stiri si sa crezi tot ce se aude si se vorbeste, nu tot ce zboara se mananca. Poti incepe doar prin a te documenta pe internet despre ceea ce vorbesti si ceea ce se intampla cu adevarat. Nu te costa nimic sa pierzi 5-10 minute din viata pentru a vedea adevarul gol-golut. Bafta.

PS:

Vizionare placuta.

Edited by NUSUNTRASTA

Mi-am luat prima de "calificare" in elita mafiilor , atat am vrut.

Am luat unban pe forum , cam atat .

Un lucru bun este ca am pastrat sf-ul , sper sa ramana portocaliu o perioada buna de timp .

@off-topic ca deobicei Ghostbusters vs Mythbusters :

Edited by NUSUNTKHA

@, - Si eu acuma mi-am termiant proiectu pentru maine si ma pun la somn ca maine zi grea la faculta.

Noapte Buna El Loco Cartel o seara faina in continuare.