Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Numai palete aici in ELC sa moara mama.Daca a incercat si Yoshi sa organizeze ceva l-ati tras la raspundere ca are rank 1, chiar ca nu meritati sa va luati HQ mai ales cu un asa sublider.Bafta rifa la spawnkill bravo lor.Asta doar daca mai dati attack.Poate aplic si eu Rifa daca mai am timp de war.

Edited by AIM K0rS

baa...sa lesin cand am vazut faction logs.... Yoshi ar fi facut treaba buna .. pacat.. mare pacat...

Rank 2 face scor mai bun ca rank 4+ ma jur.Sa mor daca nu ma pun eu sa organizez daca conducerea nu e in stare

Edited by CARi3

@@AIM K0rS, Nu merge bine deloc... trebuie facut ceva ca factiunea sa se ridice .. altfel... acum cu amenzile astea .. sa dat peste cap serverul.. inainte se aruncau fw-uri la greu in mafii .. dar era mai frumos.. cred.. in fine .. vedem ce o mai fi next week..

Salut baietii, cum a zis si Shokaru, nu conteaza cine a plecat, conteaza cine a ramas, o sa fac cateva propuneri pentru a ne organiza mai bine, o sa va transmit printr-un pm la ce ma gandesc [ in colaborare cu Bawz:)) ] . Cel mai important e sa fim uniti cei care au ramas, iar pe cei ce vor veni, sa-i apropiem si sa-i ajutam sa se intergreze cum trebuie. V-am pupat !

Scuzati-mi postul!

[DGS]Maah - Ai mintit in aplicatie spunand ca nu te aflii pe nici o lista de Blacklist. Tin sa te anunt (desi cred ca stiai) ca esti pe Blacklist-ul nostru (Paramedics) => http://i.imgur.com/jnlsKK0.jpg( Noi fiind protejati de Southern Pimps - Pentru mai multe detalii aici => http://forum.b-zone.ro/topic/240157-southern-pimps-factiuni-protejate-protected-factions/page-4 ). Am postat aici deoarece nu doresc sa iti fac post nici tie si nici lui Cari3 (oricum el nu are nici o vina, nu avea de unde sa stie pe ce Blacklist-uri esti tu). Asa ca te-as ruga sa il platesti in cat mai scurt timp.

Hai salut.

In ultimul timp s-au spart foarte multe conturi si nu doar al celor de level mic/maricel/etc ci si jucatori de level mare cu rank-uri importante.

Daca doresti sa nu mai stai cu gandul ca cineva iti va sparge contul voteaza si tu cu +1 aceasta propunere cu privinta la spargerea si furarea conturilor.

Link: http://forum.b-zone....argere-conturi/

PS: Imi cer scuze ca postez aici, dar sunt sigur ca pe multi v-ar interesa. Fara report si inca o data scuze.

Succes.

Salut!

Nu uitati ca in seara asta la ora 20:00 se organizeaza antrenamentul saptamanal!

Absenta la acest antrenament se sanctioneaza cu amenda de 3,000$.

Daca nu o platiti, primit FW!

Salut baieti.Asta este ultimul meu post aici, chiar daca am iesit aseara din ELC stiu oricum ca yubitu imi va da report, dar nu-mi pasa.Aveti niste elemente negative aici in factiune care trebuiesc eliminate, se stiu ei/ele (ca nici macar nu stiu ce sunt) mai bine.Va spun sincer vreau sa vina un lider din afara factiunii, mult mai bun din toate punctele de vedere organizare tot desigur si alt sublider incomparabil cu actualul.S-a lafait destul Rifa cu tot SF-ul a venit momentul sa va impuneti si voi punctul de vedere pe harta SF-ului.Va urez bafta si cu unii dintre voi tinem legatura de ce nu?Ne mai auzim pe call/sms.Bastardos!!