Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut ce faceti ma bajeti? Eu sunt inca in ro pt..deci o sa fiu inactiv pana plec inapoi... profit de concediul asta scurt sa ma distrez , sa umblu aiurea s.a.m.d deci nu am timp sa stau pe samp. o sa inntru doar seara la waruri. bafta copeei :P

Am reusit sa repar mai repede PC-ul si prin urmare o sa fiu maine la war.

In 1-2 ore bag si GTA-ul in pc si o sa intru si in game. V-am pupat :*

Ma miram sa rezisti tu 10 zile fara pc , uratule care esti :)))

Salutare băieţi acesta este ultimul meu post aici, m-am simţit foarte bine alături de voi, continuati cu treaba bună şi sunt sigur că veţi avea SF-ul.

Te salut si te asteptam inapoi cand poti sa revii.

Ba fratilor.. Ce aveti toti cu demisiile astea... Intradevar este o perioada grea in care ne aflam, dar calea cea mai usoara nu este sa renuntam, ci din potriva, cel mai bine este sa fim cat mai uniti, si asa o sa reusim. Dar oricum, bafta amandurora in continuare :*

Ba fratilor.. Ce aveti toti cu demisiile astea... Intradevar este o perioada grea in care ne aflam, dar calea cea mai usoara nu este sa renuntam, ci din potriva, cel mai bine este sa fim cat mai uniti, si asa o sa reusim. Dar oricum, bafta amandurora in continuare :*

Multumim , bafta si tie in ELC , ne mai vedem :D

Salutare

Imi pare rau ca trebuie sa plec acum si asa dar aceasta decizie a fost foarte bine gandita , nu are rost sa scriu aici un Roman....

Vreau sa va urez mult succes tuturor...

Mi-a facut placere