Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mda, parca era vorba de un event la 20:00 si /ad, dar nimeni..poate maine, succes! Eu am de facut primele 10 variante pentru BAC, anu 2009 M2 Subiectele 2 si 3, deci am de lucru..o seara faina, daca e sa fie o activitate si nu este anuntata pe forum rog un membru sa imi lase PM sau sa posteze aici, acum la sfarsit de semestru am de tras tare..

Si eu am anul viitor bacul, dar nu ma stresez... Fara sa invat nimic (2-3 subiecte facute) am luat 7 in simulare. Mai ales ca vine vacanta, uit tot ce am facut anul asta =)) Edited by MR JoKenZy Legend

Va salut Mexicanilor!!! <3 Va respect enorm sunteti cei mai tari. Cine comenteaza il musc!!! #HuskyGT :))).Asteptam cat mai multi membrii sa rupem turfurile alea!!!!

Incepeti sa faceti reclama factiunii noastre prin:

- event

- /ad

Nu este prima oara cand zic asta.

Daca vreti sa castigam turfuri, trebuie sa fim minim 30.

Ca sa fim minim 30 trebuie sa faceti reclama ca sa aplice playerii.

Si faza cu attack intai, cred ca ar merge. Pana la urma cel mai bun antrenament este sa avem war, chiar daca avem scor pe minus.

Dar acest lucru ramane la decizia liderului.

Daca vreti turf-uri, trebuie sa atackam intai.

Poate asta vrei sa zici.

Salut,sunt noul membru.Sper sa ne intelegem bine.

Welcome Chambers, si sper sa ramai cat mai mult timp si sa ajuti ELC.

Esti un nab mare, cum sa nu prinzi attack? Mda ... Vreau sa am primul meu war cat mai repede.

Attack nu se prinde usor... Cum a zis si bulaie, Avispa e atacata de 69, De noi, de VTB, SP, VDF, GSF... Deci?

Deja nu mai e pacat, ne-am obisnuit.

Nu e vina lui ca sunt prea multe atacuri pe acei baieti care abia astept sa le bag deagle-ul in zona dorsala. Trebuie sa fim calmi si sa asteptam,cat de curand ne vom ridica si le rupem capul.Doar sa avem rabdare,sa ramanem uniti si sa facem reclama factiunii pentru a avea cat mai multi membrii.Degeaba da atack daca la war vin 10 oameni si ei sunt 50.

Tot ziceti ca de ce nu prinde attack... Sa zicem ca ar prinde... Suntem 25 in factiune nu? Asa... Din astia 25, 5 fac invoire, 2 inactivi si 3 afk in hq deci... 15 oameni, si din astia 15 cativa asculta de lider, restul se fac rambo...