Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baaa a 9-a termina pe 26 cursurile si mai avem dupa 2 saptamani de practica.. sunt ca si mort gata nu se mai poate... va dati seama inca o luna :((( ce viata curda, Bulaie prindem si noi un atak saptamana asta?Adica macar un war pe saptamana sa avem ar fi excelent.

Dragii mei colegi eu va doresc o seara cat mai placuta in continuare, ma pun sa ma odihnesc ca maine am ore de dimineata.

Da poate prindem si noi un attack macar de antrenament, sau cine stie poate luam si un turf :))

@@WhYskY VIP, Cum a fost azi la competenta?

@@Madutzu99 ADM, Care a 9 - a si eu is a 11 a si mai am saptamana asta, iar ailalta pe marti cred ca se incheie situatia...niciodata de cand sunt la scoala nu am terminat cu mediile asa tarziu...anul asta a fost aiurea tare.

A fost anuntata putin cam repede.. daca reuseam veneam dar mai am si eu treaba in real life.. nu pot fi legat de un joc si nu pot alege intre viata mea din fata laptopului si cea virtuala..SA:MP este doar un joc si trebuie tratat ca un joc, nu cred ca la scoala te intreaba ce rank ai in factiune sau cate ore jucate ai, sper ca nu v-am deranjat cu comentariul dar din aproape 2 ani de samp 4-5 luni sunt petrecute in fata laptopului si nu am rezolvat nimic ba chiar mai mult am pierdut..(in real).

Salutare tuturor!Din aceasta seara sunt colegul vostru :)

Sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai frumoasa :D

Salutare tuturor!Din aceasta seara sunt colegul vostru :)

Sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai frumoasa :D

Bine ai venit. Ne bucuram sa te avem la noi. :D

Salutare colegi! Ce mai faceti? Nu am mai postat de ceva timp aici, meh imi era dor ce sa zic. Pff a plecat vaselina :))

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine si sa ramaneti cat mai mult. Daca aveti prieteni care au rank 3 anterior convingetii sa aplice la noi, sa ne adunam cat mai mult sa luam San Fierro. Hai ca deja Avispa isi dau aere si nu-mi place, dar dupa cum ati observat nu mai au aceiasi forta la war, au pierdut un turf in fata la 69 si in fata la GSB, deci, li se slabesc fortele. Poate maine prindem si noi un attack ce zici Bulaie?

Hellow! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Cum spune si colegul meu, nu am mai postat de mult aici si welcome noilor colegi cu care sper sa ne intelegem de minune. Cu scoala am cam terminato lunea viitoare am examen la romana si miercurea viitoare la mate... RIP Zeko. Sper sa ma descurc, succes celorlalti #Bulaie!

@, Nu te panica fratie, e usurel, daca iti bati putin capul treci lejer de el. Nu sta si te stresa, relaxeaza-te, si du-te la examen cu un chef de viata, sa vezi ce nota mare ei. Succes sa iei ce nota vrei tu.

Salutare El Loco. Ce mai faceti? Ce mai ziceti?

Huh, am scapat de stres cu scoala, mai am o saptamana pe langa asta si dupa 2 de practica, ce mai faceti?Cum mai merg treburile prin game?Abia astept sa revina Bulaie si sa bagam un war deala frumos..

Huh, am scapat de stres cu scoala, mai am o saptamana pe langa asta si dupa 2 de practica, ce mai faceti?Cum mai merg treburile prin game?Abia astept sa revina Bulaie si sa bagam un war deala frumos..

Bine facem... Practica pana la ce ora o sa o ao, deoarece am inteles ca de saptamana viitoare vor fi war-urile de la ora 13 pana la ora 15.