Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut all! Sunt nou' vostru coleg Keops., sper sa ne-ntelegem bine si la war si inafara lui. Am vazut videoclipul cu warurile de pe 24 a lui Mezen.salaawi, nu vreau sa ma bag, dar la war se pot implica mai mult liderul/subliderii, sa rupa spamu incat sa se organizeze mai bine, nu ca nu ar fii destul de bine organizati.

Salut all! Sunt nou' vostru coleg Keops., sper sa ne-ntelegem bine si la war si inafara lui. Am vazut videoclipul cu warurile de pe 24 a lui Mezen.salaawi, nu vreau sa ma bag, dar la war se pot implica mai mult liderul/subliderii, sa rupa spamu incat sa se organizeze mai bine, nu ca nu ar fii destul de bine organizati.

Welcome! Foarte buna alegerea de a veni aici!

Maine trebuie sa fim 30on sau mai multi pentru 4/4! Lasati invoirile si inactivitatile banale si veniti la war sau iesiti din mafie pentru a lasa altcuiva locul!

Pentru a ne cunoaste mai bine, si a mai socializa si noi, am creat un grup de wapp. Cine doreste sa il adaug sa imi dea PM cu nick si numarul de telefon. MAINE LA WAR VREAU PREZENTA MAXIMA. ACCEPT 2 INVOIRIM RESTUL LA WAR SAU FW. NU NE PERMITEM SA PIERDEM TURFURI SI ATTACKURI AIUREA.

Vreau sa va spun ca sunt multumit de cum ne-am descurcat azi la war. Prezenta a fost 30+ deci mi-a placut, dar se putea si mai bine. MAINE LA WAR VREAU SA FIM ACELASI NUMAR DACA NU SI MAI MARE. DACA FACEM TOT ASA, SAPTAMANA VIITOARE VA FI #SFPORTOCALIU.

Salut baieti! Din pacate nu prea pot sa intru la warurile pentru ca am probleme cu calculatorul. Chiar nu inteleg ce are. Aprind unitatea (se aude foarte incet, in mod normal ea se aud cam tare) iar monitorul nu se aprinde. Nu stiu nici daca e de la unitate sau de la monitor...