Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

In primu rand vreau sa va felicit pentru warurile din seara asta si in al 2 lea rand imi pare rau de cei care au luat ban mai ales de Ioana dar ce sa facem capu sus si sa fim tari sa mergem mai departe sa luam sf va pupacesc nabi mei

Bun baieti, dupa cum ati vazut am luat ban pentru aimbot.txt. Voi face o cerere de unban, pentru a demonstra ca nu am nimic, iar apoi, indiferent de raspunsul lui Kelton la cererea de unban, cred ca ma voi lasa de cacatu asta de server. Ba, aveti grija, au vazut ca ne-am ridicat si ca 69 nu ne bat pe turf, si intervin ei ma, macar asa sa castige 69. In fine, va pun video cu tot testul tw, uitati-va cu atentie la el, si o sa vedeti ca prima oara apare .txt si ca a fost executat pe 11/10, iar dupa ce incearca el sa-l execute apare ca e executat azi 10:08 pm, adica 22:08, la test am fost luat cam pe la 22:02, deci am executat "aimbot"-ul in timpul testului ( asa mi s-a spus, ca a fost executat azi ). Ba, va zic sincer, cs joc cu aim, da sa-mp nu:)) Va pupa sefu vostru, urmeaza video-urile : https://youtu.be/sbGdpDrXyFs https://youtu.be/R0eK02m5a3U Luati de aici baietii mei. Aveti grija, sper ca ati prins attack pt maine seara :))

Felicitari pentru warurile de saptamana asta,din pacate nu am putut sa va onorez cu prezenta deoarece am avut un deces in familie,mi-am facut printre toate putin timp sa va anunt si ca cel mai probabil o sa ne revedem incepand de Luni,bafta pe maine la waruri si lasati coadele acasa ca sunt adminii doar pe noi de ceva timp dupa cum vedeti,zici ca doar ELC exista ca mafie si doar aici ar fi codati.

Condoleante NewLife... :| ! Da Marius, cand ziceam ca asta e cel mai pilos server, nimeni nu ma credea ( acum ceva timp ). Poftim, paletele alea care rup codu in mafii, cu level 20, care inainte sa intre in mafia respectiva ma sunau in timpul warului sa vin pana la hq sa le dau key la masina, si le ziceam ca sunt la war si cica : vino 2 minute, nu dureaza mult, acum imi rup capu pe unde ma prind. Away cand era in 69 rupeam /report cu el, dupa ce a plecat din 69, ban in gsb, Perkele azi a luat ban pentru ca a iesit aseara din 69, Zoell cat a fost in 69 nu a fost la teste, l-a luat acum, si asa mai departe, exemple sunt cu gramada, dau report " x, y si z codati, de ce nu sunteti corecti?" iau kick pentru report aiurea. Aveti grija baietii, o sa pun in cererea de unban si ce am apucat sa filmez cat de cat la war, oricum, si cu unban, si fara, ma doare la baiat, mi s-a luat de serveru asta de PILOSI !!!

@@Alexander Capone, Eu am fost luat la test la scor de +2 ( 7-5) ai grija pe viitor, daca faci mai mult de 25-30 va vorbi vreun admin cu astia din Anonymous, hackerii aia, sa-ti prajeasca pc-u. Mare grija ! L-am rugat pe Wizzle in cererea de unban sa-mi dea si mie un fisier executabil cu extensia .txt, un cod, un film, o melodie, orice, astept sa ma uimeasca. :*

Hai noroc portoricanilor, am trecut si eu pe aici sa va salut si sa va spun ca de azi sutn noul vostru coleg si sper sa ne intelegem foarte bine, Hai ceawles ne auzim diseara la war praduitorilor :))