Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

elc2.png

Astazi 26.01.2016 ora 19:50 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI :

1.Cartel SF - Deffend- Vietnamese Boys (20:00-20:30)

La acest war:

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:20.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Cine nu vine va suporta consecintele ca la carte.

Ma,iar n-am prins attack...smr....maine va pun sa va filmati ca nu se mai poate asa ceva,hai bafta!

Nici macar war cu 69 pe hq, avem cu vtb, vai de viata mea... saracie..

Bai nob era de asteptat sa te trezesti cu mesaje dastea odata ce tu ai fost 69 timp de 15 ani si de odata pleci la naibi in praznic. Asa se intampla si cu clau07 a fost 5-6luni in 69 si deodata fix la adversi normal ca nu e vazut bine. Oricum ma asteptam ca odata ce mergi acolo sa pierdem hq elc, 1-2 membri buni pot tine un hq sau cel putin curata o bucata mare si de restu se ocupa si ceilalti 28 de oameni.

Adevarat graiesti. Daca veneam in 69, alergam pe turf dupa 2-3 kills, unde e distractia? Problema e ca astia nu prea prind attack-uri si deja m-am plictisit, mno asta e. Te pwp, nb.

Edited by Expres din PLANTE

Salut, am venit să vă ajut să luam SF că am văzut că Avispa are HQ-ul de destul timp.. 1 zi sau 2, s-au plictisit cu el.. Obişnuința, ce să le facem.

In 69 ba caine... Da-ti-as kill pe turf sa-ti dau..

NU UITATI DE ATTACK PE GSSF SI ARCH, INTERVAL 3 SI 4

Salut,cum ma...eram 5 macar la attack si tot n-am prins...sunt 100% ca astia din avispa au bind ceva...nu se poate ma..ei 2/3 la attack si noi 5 si tot iei prind attack,bagami-as ceva...hai bafta..maine la 20:20 in hq sau primiti Fw!