Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, lov u ma' darling, hai gata ca sta Blast pe la discutii aici.

Acusi ne mai da report ca facem spam, cum le-a dat la inca cativa din ELC si au luat warn

Am iesit. pwp

Fa Izi, vezi ca unele moduri se legalizeaza. Poti incepe a descarca renko, ori ce mai stii tu pe acolo.

Edited by Diistrict

Hai noroc, ce mai faceti? Sper azi la war sa fim cati mai multi On.

@, N-am chef sa cumpar Mb, asa ca daca ma aflu intr-un cabinet care are WiFi ma bag, daca nu, nu.

Am iesit, salut.

Nu cred ca trebuie sa ne facem griji cu 69, totusi e bine sa luam si cateva turfuri langa hq lor, tot pe avispa trebuie sa ne concentram, inafara de minusari care sunt majoritari in factiunea lor, au cativa bombardieri...

4/4 si diseara?:))

Salut. Azi nu intru la war, sa vad diseara 7 turfs k? Hai ca plec sa imi fac temele :(

#SEFDEPAGINA

Edited by so0unDy

Sper ca ati visat urat azi-noapte pentru atacul ala aiurea pe hq avispa, am impresia ca suntem cam increzuti si o luam la bot. Parca vad diseara pe la 21:20-21:30 ca incepe sa iasa cate unu, ba ca se duce sa manance, ba ca joaca gta 5, ba ca face organizatie vip pe gta 5, incercati si voi sa fiti 2 ore online pentru waruri, de ce ati mai intrat in gang daca nu puteti acorda 2 ore unui amarat de joc?.

@ so0unDy esti cel mai prost din factiunea asta, oficial ai dat de dracu.

Edited by Alexless

Accesta este ultimul meu post aici, va urez succes pana revin cu contul Colors.exe

Uitati pentru ce ies: http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/19814

P.s:E putin spus scoru de aseara, cel cu 35-12, revin cu contul Colors.exe, sub +50 nu o sa vedeti de la mine, ma pis pe el joc, va pwp :)

Edited by AIM Colors

Sper ca ati visat urat azi-noapte pentru atacul ala aiurea pe hq avispa, am impresia ca suntem cam increzuti si o luam la bot. Parca vad diseara pe la 21:20-21:30 ca incepe sa iasa cate unu, ba ca se duce sa manance, ba ca joaca gta 5, ba ca face organizatie vip pe gta 5, incercati si voi sa fiti 2 ore online pentru waruri, de ce ati mai intrat in gang daca nu puteti acorda 2 ore unui amarat de joc?.

@ so0unDy esti cel mai prost din factiunea asta, oficial ai dat de dracu.

. Ma-ta ba copil prost ce esti. In primul rand aveam ieri spam la skype sa intru pe gta 5. Mi-am creat organizatia si acum o sa fiu on la war in fiecare zi.