Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

, Nu imi fac reclama. Dupa cum observi vad ca stii ca astia din KIA au scoruri de valorosi.

Si am jucat si eu cu tinta Default si la primu warr cu ea am facut +20, check youtube. Crezi ca daca este Default este praf? E cea mai buna, bossule.

Ce banati pe aim ma? Au fost 2 membri banati pe motiv de aim si au venit cu dovezi suficente insa Kelton nu cunoaste mecanicile jocului. El a zis ca au v2 si Kelton nu a vazut in viata lui un cod V2.

Poti sa-i dai PM cu ce am zis aici, i-am zis-o intr-un PM, keep kalm.

Si iti zic sa nu speri la SF ca nu aveti sanse cu echipa asta. Crezi ca daca a venit Printu si Teddys gata? Astia doi sunt singurii care fac un scor decent + csabbyk. In rest minusari, hai si Ioana sa fie. In rest cu echipa asta nu va puteti lua nici HQ.

Astept report, bafta.

Hai nu mai dramatiza si tu atat, totul se rezolva pe turf, nu la discutii :)) o sa vedem de maine daca chiar o sa ne tineti in HQ :)

Salut, de astăzi eu sunt noul vostru coleg Alecsss, sunt începător așa ca nu fiți duri cu mine, sper sa ne înțelegem bine.

#printu, ești cumva membru de postezi aici ?:))

#blast pup

Salut. Am decis impreuna cu 2-3 membrii (din cei online), ca ar fi ok sa avem un grup de wapp. Asa ca daca doriti sa faceti parte din acest grup, unde sa discutam chestii intre noi, sa ne cunoastem, alea, alea, dati-mi un PM cu numarul vostru de telefon, si cu nicknameul vostru.

Shef de pagina :))

Edited by AT KenZy

@GF Maxim16 opaaa peste cine dau :)). An adus 2-3 si incerc sa mai aduc. Am incercat sa dau peste old ELC, dar majoritatea au rankuri mari in factiuni s-au nu mai joaca. @AIM ProdaN FARAON Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului impreuna cu El sa nu te lase singurel la greu mai prodane. Haida sa ne punem pe treaba si sa rupem SF. =))

Edited by AT KenZy

Buna ziua bai baieti, ce faceti, toate bune?Din pacate doar eu am stat aseara la attack =)), sper ca azi sa fim si noi 25 pe zona avand in vedere ca nu suntem asa multi. Saptamana asta poate ne facem 35 online si va fi treaba buna :). Diseara toata lumea la war, la 19:50 in HQ.

Sincer chiar vreau sa va felicit. Ati jucat bine, pana la urma vorba aia "putin si bun" decat "mult si prost", s-a vazut ca astia nici la influenta nu pot sa joace.

Felicitari inca o data si tineti-o tot asa.

Jilkas / Printu. #Faceti treaba buna. In curand o sa ies si eu cu baietii, stiti deja. Va lasam sa luati SF-ul. Insa mai stam si noi putin, succes.

@@BlasTKIA, Pe cand eram eu lider la 69 le-am zis mereu membrilor mei asta: "Conteaza calitatea, nu cantitatea." Cei mai vechi o pot confirma. Azi pe Donut ati avut noroc. De la 7-3 am adus scorul la 7-7 si ne-ati batut pe sfarsit. Cel mai probabil am prins si un KIA cu un mic renko / aimbot dar mi lene sa caut prin videouri. Bafta la wars :) !

Sincer chiar vreau sa va felicit. Ati jucat bine, pana la urma vorba aia "putin si bun" decat "mult si prost", s-a vazut ca astia nici la influenta nu pot sa joace.

Felicitari inca o data si tineti-o tot asa.

Jilkas / Printu. #Faceti treaba buna. In curand o sa ies si eu cu baietii, stiti deja. Va lasam sa luati SF-ul. Insa mai stam si noi putin, succes.

Multumim, era si cazu :)) Las' ca si voi ati dominat atata timp, mai era si randu nostru :P.

Ce ti-am zis Blast, mai mult calitatea conteaza, ceea ce tu nu prea o ai, stii la ce ma refer :), te pwp dulcik.