Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@GF Maxim16, Ai scapat de un cosmar: http://imgur.com/m4LebMC

Parca ma simt si eu mai in siguranta. Este valabil pentru toti, asta era prea nebun copilu, iti baga renko in PC apoi zicea ca tu l-ai folosit =))

Cum a patit Sattine =))

Edited by BlasTKIA

Multumim, era si cazu :)) Las' ca si voi ati dominat atata timp, mai era si randu nostru :P.

Ce ti-am zis Blast, mai mult calitatea conteaza, ceea ce tu nu prea o ai, stii la ce ma refer :), te pwp dulcik.

Au dominat de ne-am pisat pe ei:))

Te pwp printule, poate vin si eu cu expres-u mic, ca ala mare e in vacanta 30 de zile, csf, asa-i cand injuri adminii.

, Hahaha. Exagera prea mult ma, era un copil de 14-15 ani.

Ba, sper sa nu va suparati ca fac si eu spam pe aici =))

@Express din PLANTE, Lasa boss sa fie in bafta ta. Eu am tinus SF 2 saptamani cu 24 turf-uri verzi. Eu sunt multumit cu ce am realizat in Avispa de cand am intrat.

Bagati si voi un like sa nu ma intreaca fanii mei cu dislike-urile =))

Buna seara nobilor si felicitari pentru 3/3, dar m-ati dezamagit total la ultimul war ei fiind 10-15 si noi 20-25, multi ati luat FW pentru ca nu ati ascultat, n-am ce sa va fac, maine la WAR poate ascultati si voi mai mult.

Bravo portocalelor! Noroc cu mine la ultimul war :)) ca daca nu ii ziceam eu lu jumara sa deschida chatu sa tip la voi, ar fi fost lost! GG pentru 3/3 wars cu doar 27 in factiune! Bravo am vazut ca se poate daca exista dorinta, 25/27.

Maine avem asa:

-Attack-

El Loco Cartel - Avispa Rifa - 20:00-20:30

-Defend-

69 Pier Moobs - El Loco Cartel - 20:30-21:00

Avispa Rifa - El Loco Cartel - 21:30-22:00

@@GF Maxim16, nu am facut, dar am murit aiurea, ca ti-l furam smr =]] aveam 6-2 si vine ala care nu era pe turf si ma omoara pe la spate =]] oricum gg pentru best, pwp.

Maine vreau la fel, activitate maxima! Pentru ca avem waruri usoare cu 69 si Avispa!

Buna dimineata caramelelor, ce faceti, bine sanatosi? Maxim la ultimu' war tu ne-ai enervat pe noi, nu noi pe tine :)), trebuia sa vii si tu la backup mai repede, dar s-a reparat greseala. Uitati cum se castiga un WAR cu GSB, mai e si unul de la rifa dar ala nu conteaza: http://imgur.com/a/gFP5B

Salut. Am am aflat care este parola de la TeamSpeak 3 al gangului nostru. Daca aveti chef sa vorbim in timpul warului, dati-mi PM si va dau parola. Nu o pun aici, ca apoi intra toti nabii, care nu sunt din factiune. Haida, in 20 minute la war

Daca as putea sa uploadez tot ce am filmat pe GSSF sa vedeti de cate ori v-am salvat pielea, vai mama. Ar dura mult prea mult asa ca las doar asta aici:

Nr2XZ1P.jpg

Oricum am avut si ajutor acolo sus. Printu, Jjamal, Alecss si altii :*

GF Maxim16 tot waru ai stat acolo ma?:)) prost am fost ca am plecat

Nu mă. Când ai coborât tu prima dată am coborât și eu. Am dat clear la șantier și aia s-au pus acolo în curtea aia sau ce o fi. Apoi m-am dus iar sus.

Edit: de ce nu ați dat attack ba?

Edited by GF Maxim16

Nu mă. Când ai coborât tu prima dată am coborât și eu. Am dat clear la șantier și aia s-au pus acolo în curtea aia sau ce o fi. Apoi m-am dus iar sus.

Edit: de ce nu ați dat attack ba?

Daca mergea sa dau attack as fi dat, tu ce crezi?