Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bine ai venit, sper sa te acomodezi si sa faci treaba buna la war. Ce vreme urata azi, numa' buna de facut Quest daca ai chef, dar eu nu prea am, ne auzim mai tarziu in joc.

Edited by PRINTU ZEW

In timp ce majoritatea mafiilor se ocupa cu recrutarea membrilor si stabilirea unor strategii la waruri (mai rar), unii se ocupa cu strategii de genul. youtube.com/watch?v=OXINST7gbko&feature=youtu.be&t=7s

Am ras cand am vazut cearta dintre KIA si SP, puteti arunca si voi o privire la topicul de Discutii SP

Edited by AT Maximus

, Cine a postat asta? LOl, e prea faina. O sa mi-o si eu la semnatura candva =)))

Scuze ca am postat aici dar nu m-am putut abtine =)))))))

, Ma omule, chiar vrei sa stii ce este poza aia? Nu iti zic ca apoi nu mai avem momeala =))) O sa-ti zic poate mai tarziu tie;)

Maaa, dar poza aia e criminala =))))

Edited by BlasTKIA

Attack pe City hall si Arch Angels, nu are rost sa ne complicam cu GSB cat timp merge bine, ei sunt ultima problema din SF.

Edited by Alexless

Buna seara si felicitari pentru astazi, pacat ca n-am avut niciun attack din cauza acel sistem de kk. Eu zic ca ar merge si un attack pe GSB tocmai la Jizzy SF, noi cum suntem ~30 la waruri le puteam da un clear usor, si vor venii foarte greu. Macar 1 attack si tot e bun :). Daca o tinem tot asa, nu o sa pierdem :). Sa va d-zeu sanatate si maicuta domnului impreuna cu el ca sa nu ne lase singuri la greu :))

@, same! Stiam ca cei din 69 nu vor misca un pai, chiar daca prindem attack pe 69 la hq castigam, avispa sau gsb attack vor fii win.

Felicitari pentru activitatea din aceasta seara, sper sa ne facem 40 si nu o sa avem probleme. Si nu uitati de attack, pwp.