Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Andrew, bun, dar sa nu uitam ca Beyond a fost o legenda aici, si da multi o ard pe coade, dar meh.. eu zic ca si scripterul ar trebuii sa adauge ceva pluginuri pe server, gen sa arate FPS la playeri, un plugin pentru detectarea codului la conectarea pe server sau la folosirea acestuia + ca mai este lagul acela dar csf

Edited by Z e n o d

@Andrew si cu cei experimentati ce facem Andrew? Sa fim seriosi, cineva trebuie sa se gandeasca si la depistarea codurilor care au aparut in ultima vreme si care spui tu ca sunt usor de ascuns, acum nu trebuie sa generalizam tot, adica pe cei care intradevar joaca bine cu cei care folosesc aimbot. E vorba aia "Nimeni nu-i perfect" = "Nimic nu e perfect", o modalitate tot exista, un ceva mic acolo care sa dea de gol acel cod. Eu am fost banat de 3 ori aiurea, iar acum cu scandalul "filmarilor" nici nu stiu cum sa reactionez, daca sunt banat si nu filmez = am cod / daca sunt banat si postez o filmare = am cod. Sorry ca te retin, dar este o problema reala. pup

Diseara luam bataieee sobolanilorrr, activitate maxima ba.

Andrew, nu cred ca faci parte din aceasta factiune ca sa te dai la vorba, du-te dracu la topicul vostru de admini pasnici.;) Stiu ca tu ai cautat de mult sa ma banezi, crezi ca nu am aflat? Ma mai pis odata pe tine daca vrei :).

@, Vorbesti prostii, Andrew e unul dintre putinii admini care a fost lider de gang si a activat o perioada buna in acestea. Nu mai vorbii fara sa stii. Ai vrut sa faci pe zmeul te`ai ars.

Felicitari portocalelor pentru 3/3 win in aceasta seara! Am vorbit cu 2 membrii mi-au spus ca vin sa ajute, sper sa nu ma dezamageasca. Mai vorbesc cu cativa si sper ca pana luni sa ne facem full si nu o sa mai avem probleme. Din nou felicitari

Au aparut diferite coduri care se ascund foarte usor si nu pot fi depistate de un control Teamviewer

Daca tu abia stii sa deschizi un calculator, logic ca nu stii sa faci un control cum trebuie sa gasesti coduri si alte chestii. Orice cod poate fi descoperit. :)

Incercati sa fiti si voi putin mai activi pe forum, daca in joc nu reusiti :)) Chiar daca PRINTU ne-a parasit am reusit sa castigam si aseara, ce-i drept la limita. Daca Zenod nu ne-a mintit pe wapp, de luni o sa castigam mult mai usor war-urile. #sanatate

Astept ca liderul din SP sa le accepte alora 2 demisiile, nu e dupa mine la chestia asta, si astept un raspuns de la peaceful luni :) si o sa avem sf pana la sfarsitul lunii deoarece e cam greu cu atacul pe GSB ca au foaste multe turfuri si multi dau atac pe ei

Salut deci nu stiu vad cei 2 baieti au retras demisiile din sp, g.unit a aplicat in ng pe contul principal si pe cel secundar este in gsb, cu peaceful vorbesc maine sau ii las pm, nu stiu cine vine sublider, adica am primit o informatie dar nu stiu sigur daca se va intampla asa si pe lista am 2 perosane care poate sa tina locul lui Printu dar nu stiu de jjamall, nu uitati de attack! Ne auzim maine, noapte buna.

Am prins si eu doua attack-uri frumoase si aka Taximetristu ma baneaza : http://imgur.com/DfP2eo3

Succes maine la warr-uri, poate poate o sa fiu poimaine =)))) Csf, taximetrist.

#No report.

Hai sa va mai zic ceva, luati-o ca un sfatt, am vazut ca vreo 2-3 baieti din acest gang se filmeaza, staful meu este sa nu va mai filmati, aveti v2, grija =))

Hai sa va mai zic ceva, luati-o ca un sfatt, am vazut ca vreo 2-3 baieti din acest gang se filmeaza, staful meu este sa nu va mai filmati, aveti v2, grija

Daca filmezi, ai v2, daca nu filmezi esti curat ca lacrima. Logica Staff B-Zone 2016!

Edited by v8 Poltergeist KIA

ATENTIE!

1. Avispa Rifa - El Loco Cartel (Defend Naval Base SF) 20:00-20:30

2. Vietnamese Boys - El Loco Cartel (Defend GSSF) 20:30-21:00

3. El Loco Cartel - Avispa Rifa (Attack 69 SF) 21:00-21:30

4. El Loco Cartel - Avispa Rifa (Attack Arch Angels) 21:30-22:00

Maine ora 19:45 toata lumea sa fie prezenta in HQ pentru waruri! Prezenta maxima pentru ca ne asteapta 4 waruri si vom lua 4/4! Se va astepta conducerea in liniste si fara DM in HQ, vedem cine o sa ne vina al 2 lea sublider!

Noapte buna portocalelor!

Edited by Z e n o d

Am prins si eu doua attack-uri frumoase si aka Taximetristu ma baneaza : http://imgur.com/DfP2eo3

Succes maine la warr-uri, poate poate o sa fiu poimaine =)))) Csf, taximetrist.

#No report.

Hai sa va mai zic ceva, luati-o ca un sfatt, am vazut ca vreo 2-3 baieti din acest gang se filmeaza, staful meu este sa nu va mai filmati, aveti v2, grija =))

Eu si mă filmez dar nu am timp să lucrez la ele și să pun pe youtube. Soarta.

Salutare! Acum ceva timp am ajuns şi eu acasă din oraş, diseară sper să fim minim 25ON, avem 4 waruri, 2 attack şi 2 defense, ne auzim, spor!

Edited by Skipper

Dam la curio..*tușește* bine tu?

Ia va rog io mult putina atenție - activitate maxima in seara asta pentru 4/4, daca nu sunteți in stare sa faceți kills macar stați uniti la influenta ( valabil pentru câțiva din voi)

Ce faceti ba? M-am distrat cu voi, sunteti mari figur :)) daca nu era lagut, va bateam la rand =]]

Va mai prind cu /tie cand mai am ocazia, pwpici :*

Poate luati si voi SF, succes!

P.S.: No report, ms, ne mai auzim :*