Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, nu scuip si apoi ling, am zis, gabos o ajutat destul si nu il scot. Daca e sa renunte el, a renuntat si i-am dat lui gghrtt, nu imi calc peste promisiuni, i-am zis lui gghrtt ca o sa tin cont de el cand am loc, am avut loc si i-am dat, nu trebuia sa imi zica muzzy, doar ca unii nu inteleg. Nu sunt genu sa calc peste cuvant. Cand spun ceva asa e. E un joc, dar atat cat timp joc incerc sa fac ceva. Voi le vedeti pe toate dar nu va puneti in locul meu, am spus si repet, ELC are aceeasi soarta pe care am avut-o si in Rifa. La 11 zone ne-am oprit si am inceput sa scadem, in rifa erau coduri, demisii etc. AIci e vorba de functii si altele. As da la toti, dar nu pot. Oricum ce o sa fie o sa fie, nu mor eu pentru membrii, rifa a uitat ca nu aplica nimeni la ei cat timp am avut factiune calumea si ca erau +35 in factiune si nu intrau la war, nici de cum 30 in factiune si 15 la war. Au fost multi inactivi rifa ca era ELC prea buna, dar atat a fost sa plece unu si altu. Demisii pentru limbaj si ce a mai fost. Ma chinui, fac ceva frumos si tre sa strice unu tot. Astea sunt povesti ca nu il baga pe Druxle ala, au nevoie de membrii ca de aer, sa profite acum maxim ca a cazut ELC. Au castigat si au facut spawnkill pe HQ ELC ca eram putini noi, in factiune apai la war. EI +31 daca nu ma insel. Povesti, noi 29 am luat HQ RIfa si ei 27 daca nu ma insel sau mai putin, diferenta de 2 3 cifre. Cand eram 29 la war si castigam usor nu va placea, acum ca suntem 28 si pierdem iara nu va place. Asta e, ati reusit sa stricati ceva frumos, fiecare in felul lui. Ce o sa fie o sa fie.

@@Deea Shakira, eu zic sa inchizi acest topic pana maine si sa nu te mai lauzi cu membri ce vor veni sau ca faci ca dregi,nu ai luat sf prima oara a lider nu il iei nici a 2 a oara nu am nimic cu tine doar spun adevaru :*

Tu ce mai cauți ba pe aici? Lasă oamenii în pace.

@ Silviu, tu băiat de treaba, nu am ce zice.

@ Deea, nu mai suferiți la mine ca nu are rost eu nu zic de slab Bun, doar ca nu îmi place sa fiu atacat.

@muzzy gândire cam prea limpede???

Aici nu e vorba de membrii, codați, clanuri palavre, e un joc și trebuie sa ne pierdem timpul de plăcere nu de nervi, va pup și va iubesc, și deea, calm

Edited by Askhanar

@@Askhanar, sunt cea mai calma :)) Imi amintesc de vremurile care au fost, cu toate astea, pe atunci nu luam parte la asa ceva, nu ma cert, cred ca observati ca mai mult se face cearta, razboi pe forum si RPG din cate vad. Lasam timpu si altele sa vorbeasca, fiecare factiune are de castigat si de pierdut, mai devreme sau mai tarziu. Eu zic sa incetam. Doar cei slabi renunta, isi dau cu parerea cand defapt ei nu mai au parte la chestia asta.

Posteaza la tine in Rifa ca vad si acolo.

Hai plecati toti la somn sau afara la o gura de aer ca va creste tensiunea.

Luati vorba asta si fugiti cu ea:

TURFURILE SUNT CA NISTE CURVE.. VIN SI PLEACA, DAR IN SCHIMB PRIETENII RAMAN (mie vorba asta imi cam da batai de cap uneori)

Edited by SylvyuGoogle

Ce oameni sa mor eu.

Pai ce ati facut ma nene ma? Ati picat testele? Si aici in El Loco aveati rank 6? Imi e rusine sa spun la altii de cine am fost condus :l.

Stateati pentru functii aici ma? Florance tati voiai sa te duci la ei sa-i tragi in jos cu worsturile :)))? Oricum de mic te stiu ca esti fan Avispa si banuiam ca fugi acolo :))). Te pup da-te dracu de simpatic, da' chiar asa.. ?

Bine ca v-au primit pasnicii aia de The Tsar Bratvah.

post-99087-0-48579700-1470777679_thumb.jpg

Degeaba faceti voi pula mare pe aici, ca degeaba o faceti.

1. Certurile si copilarismele astea din ambele tabere sunt de-a pixu. In ambele tabere sunt persoane de treaba, calumea, daca stai sa le cunosti bine inteles, diferenta este ca voi vorbiti din exterior respectiv interior, normal ca nu agreezi pe cineva daca nu il cunosti destul de bine.

2. de la niste cct de turfuri voi ajungeti sa va "dusmaniti" si sa va aratati fiecare coltii. Invatati sa jucati pentru distractie si pentru placere, nu pentru niste cacaturi de patratele care se coloreaza dupa cum are chef sistemu.

Nu vreau sa ma implic in asa numitele voastre certuri, deoarece am fost destul prin ele [ gsb vs old vdt, ttb vs sp ] si am rezolvat ceva? Raspunsul, ne-am pierdut fiecare timpul si ne-am jignit pentru nimic.

Cat despre rivalitatea dintre elc si avispa -> Un mare nimic, inloc sa va bucurati ca aveti cu cine sa va bateti pe turf si face jocul mai frumos voi incepeti cu amenintari si futaiuri deastea.

O seara buna va doresc ambelor factiuni.

Degeaba faceti voi pula mare pe aici, ca degeaba o faceti.

1. Certurile si copilarismele astea din ambele tabere sunt de-a pixu. In ambele tabere sunt persoane de treaba, calumea, daca stai sa le cunosti bine inteles, diferenta este ca voi vorbiti din exterior respectiv interior, normal ca nu agreezi pe cineva daca nu il cunosti destul de bine.

2. de la niste cct de turfuri voi ajungeti sa va "dusmaniti" si sa va aratati fiecare coltii. Invatati sa jucati pentru distractie si pentru placere, nu pentru niste cacaturi de patratele care se coloreaza dupa cum are chef sistemu.

Nu vreau sa ma implic in asa numitele voastre certuri, deoarece am fost destul prin ele [ gsb vs old vdt, ttb vs sp ] si am rezolvat ceva? Raspunsul, ne-am pierdut fiecare timpul si ne-am jignit pentru nimic.

Cat despre rivalitatea dintre elc si avispa -> Un mare nimic, inloc sa va bucurati ca aveti cu cine sa va bateti pe turf si face jocul mai frumos voi incepeti cu amenintari si futaiuri deastea.

O seara buna va doresc ambelor factiuni.

❤️

Cristi RB ala nu trece de 5 killuri pe turf, e numai minusar si vorbeste de scorurile mele si de jocul meu :-))). Am lag 150-200 pentru ca sunt in Spania si tot nu-s paleta ca el. Tu vorbesti de scoruri si tot tu esti mai paleta ca mine (pentru ca eu oricum joc ca o paleta ca nu sunt acasa si tot am scoruri mai mari ca tine ma saracule, verifica doar ziua de ieri sa vezi). Ma simt si prost, stau sa vorbesc de scoruri in plm, asa patesc daca ma cobor la mintea la toti prostii. Mai bine ti-ai pune demisia ca se apropie un nou an scolar si te bate mami daca depasesti ora 21:00 la PC.

Auzi cica n-am ce sa mananc.
De la joc o dam in realitati măi pripăşel? Pune-ti fb aici sa te vedem cu totii daca tot o dam in altele. Silviu Stelian - cauta- ma pe fb. Cred ca arati ca o radiografie imbracata sa mor daca te mint cu ceva.

EU ZIC SA INCETAM FIECARE TOATE CACATURILE ASTEA, SA NU MAI CAUTAM CERTURI AIUREA CARE ORICUM NU AJUTA LA NIMIC SI SA NE VEDEM DE JOC, nu mai raspund la nici unul. Spune'ti ce vreti!

Edited by SylvyuGoogle

i sa va aratati fie

Mai rezisati putin ELC. Auzi ce zice Radu, lasam sa se bucure, dar vedem dupa cum decurge treaba. Aplicam tactica factiunii actuale Avispa Rifa, cu 35 membrii in factiune nu o sa mergem la war. Nu va legati de ei, daca vor razboi pe RPG asta e, vad ca au uitat cand au cerut sa retragem din posturi ca nu vor razboi, dar noi cum am fost cu capul pe umeri si nu am cautat razboiul pe RPG am retras multi din noi. Si-au dat seama ca altfel nu au cum sa castige, doar sa faca posturi. Fuga dupa castig, dar sa nu uitam ca purtam 2 batalii, pe RPG si Joc. Batalia de pe RPG conteaza mai mult dupa cum se vede, multi baga demisii sau sunt scosi cu 3/3 si evident ca batalia din joc este mai usoara. Nu caut conflicte dar sa va uitati putin sa vedeti si sa deschidetii ochisorii, alergati cu orice scop dupa patratelele care sclipesc doar cum vrea sistemul, vorba lui Silviu Google. Cam atat, sper sa va dati seama cum castigati, sunt sigura ca argumente gasiti, dar scuze peste scuze doar de ochii lumii. Cam atat, atragem prea multi jucatori care nu au treaba cu asta.

Edited by Deea Shakira

Calmus bajeti, ca o sa ne revenim cat mai curand o sa vedeti ;)

Sorry pt ieri si azi am avut niste nervi maximus.

O sa se faca si evidenta.

Ce va mai place cearta, nu mai suferiti atat adresat celor din rifa si poco.

@rifa terminati cu posturile ca nu jucam pe RPG jucam pe turf. Nu incepeti aiurea ca putem sa facem si noi cate vrem. Deci eu zic sa va potoliti si jucati pe turf nu pe rpg.

Maine vreau activitate, cine nu vine va lua fw ori va fii demis.

Calmus bajeti, ca o sa ne revenim cat mai curand o sa vedeti ;)

Sorry pt ieri si azi am avut niste nervi maximus.

O sa se faca si evidenta.

Ce va mai place cearta, nu mai suferiti atat adresat celor din rifa si poco.

@rifa terminati cu posturile ca nu jucam pe RPG jucam pe turf. Nu incepeti aiurea ca putem sa facem si noi cate vrem. Deci eu zic sa va potoliti si jucati pe turf nu pe rpg.

Maine vreau activitate, cine nu vine va lua fw ori va fii demis.

zdreanto, te dai cu poco cand tu erai lider rif

Bravo baieti astazi a mers la war bombeeuuu tot asa , usorr ,usorr ne revenim

sQKCjgq.jpg

Maine tot asaaaa