Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, asa, si nu trebuie sa-mi spui cine era Mandy sau etc :)) ca stiu multi, in fine. In loc sa va certati ca butii pe aici si sa va umflati in pene, ar trebui sa facem ceva la war, eu nu pot ajunge saptamana asta la war deoarece ma pregatesc pentru examenul auto, dar de luni se schimba foaia.

Gata, m-am lamurit, cel mai laudaros om si cel mai ... e in rifa, nu am zis niciodata nimanui .... dar el a intrecut masura. Nu am zis nimic de el si incepe sa spuna chestii de genu, nu mai zi nimic de el sau ce o zis pe la discutii avispa, repet, nu am facut prost pe nimeni dar cand o fac am dreptate si stiu de ce o zic, apropo, echipa in mare parte a fost facuta si au fost certuri pe functia de sublideri, asa e tot timpul cand ai membrii buni, se bat pe functii, asa a cazut factiunea, de nu plecau ei voi erati aia pasnici, prostia daca ar durea..dar pacat ca nu e asa. Succes cu aerele tale de cel mai bun sublider care nu este suspectat de cod si ca tu duci Rifa pe umeri tu fiind (Askhanar cu membrii lui si membrii rank +4) adica ti-ai facut membrii incapabili sa nu zic altfel, gura, doar gura e de tine, vad ca deja te doare. Stai rau cu vederea si intelegerea, taci acolo si joaca, dar nu pleca de acolo cand un gang din SF se ridica, ati cucerit ca a cazut ELC, demisii si dupa au fost inactivi ca au lecat aia buni sa zic asa. Ai uitat cand v-am batut de la egal la egla, nu stiu ce diferenta a fost dar nu mare. Dupa ce ati vazut ca pierdeti ati fost inactivi, tu faceai gura pe la discutii sa isi dea lumea inactiva asa zisa demisie. Imi e rusine, tu ala marele care cara factiuni in spate, de ce nu ai carat si ELC in spate si ai plecat ca vai ce bun esti tu? Pai nu ti-a placut sa pierzi, noroc ca au plecat de la mine ca se certau si imi cereau rank, unii din ei, ca de ramanea factiunea ce am facut-o impreuna cu membrii erai demis acum, plecai la fel cum ai plecat din ELC. Astept un pretext si pentru ce am zis acum, nu ai cum sa imi spui ca mint, cand eu am fost aici si am observat si am observat asta si in rifa ca se rugau de tine sa ramai ca o sa ridicati factiunea, ati ridicat nu zic nu, dar asta odata cu plecarea unora din ELC, adica demisii, FP pentru limbaj, inactivitati. Asa e cand se cearta lumea. Nu mai zic nimic, ca tu doar pe altii ii vezi si pe tine de loc

Cu alte cuvinte esti plin de tine ca vai cine esti tu, sa plece membrii din rifa si sa ramai tu rank 6, sa vad si eu cum cara subliderul asta bun care nu este suspectat de coduri, cara singur mafia, sa ii multumiti lui Askhanar pentru membrii care i-o bagat acolo, poate multi din voi nu stiti cine sunt sau ce au fost. Si poate Askhanar a renuntat la functie ca i-o fost batut un apropo de a renunta ca il aduce pe BlasT cu clanul lui, nu zic ca nu faci treaba acolo, o faci, dar nu semnaliza ca vai cat esti tu de bun si nu exagera ca tu duci mafia pe umeri. Membrii rank +4 nu le-am auzit gura sa carteasca ceva, ei tac si fac chiar si Askhanar, exceptii. Care se simte sa vorbeasca, eu atat am avut de spus, sunt destule dar nu imi bat gura aiurea pentru un joc, acum ca tot castigati, tot voi dati din gura si cel mai mult carausul. In fine, urmatorul mesaj din partea voastra o sa fie ignorat de mine, dar luati aminte, Rifa ii ce ii acum datorita lui Askhanar si membrii rank +4, hai poate si rank +3 si fie si a carausului. Spor la tinut de SF. Sfat, mai usor cu suferintele si certurile cu privire la joc, nu de alta dar ajungeti de rasul serverului ca va certati si cand castigati.

Data viitoare se poate si fara jigniri forum sau server, in fine, scuze dar nu am nimic cu nimeni, nu imi place sa fiu facuta proasta, nu de alta dar nu stau sa fac o comparatie, probabil cand e vorba de joc poti sa imi spui cum vrei, ca tintesc prost si etc. E un joc. Atat ca o lungesc prea mult. Spor

Edited by Deea Shakira
Editari greseli

Ce tot aveti ma de impartit? Va certati care e mai bun, care face si care drege? Fiecare gang are momentele lui. Si eu sunt de parere ca in ultima perioada subliderii din ELC care au fost, au fost palete si total pe din afara (unii). Nu ma refer la joc, ca faceau minus sau plus, ma refer la coordonare.. cam batea spre 0 (nu ca acum n'are bate.. dar momentan ''cica'' n'avem membrii).

Asa ca lasatii in pace pe Avispa. Acum ei o dau urat cu noi, ca suntem palete/slabi.. alearga dupa noi pe turf, dar pana sa se faca 41 de membrii asa alergam si noi dupa ei. Roata e rotuna la fiecare gang.

Buni/prosti, vechi/noi, level/mare mic, ii felicit pentru activitatea de care au dat dovada de cateva zile la waruri si doar atat. Nu sunt mai buni (momentan), sunt doar mai activi. Cand o sa fim si noi 34 ca ei si ne luam bataie pe HQ, atunci le strang mana. Pana atunci, ciocul mic si joc de glezne.

Eu nu agreez persoanele care se leaga de mine si de ceea ce spun, ca atunci schimb foaia si o iau pe masa la ture indiferent cine e, in rest te ungi cu mine pe suflet. Atata timp cat eu te respect, respecta'ma. Nu cred ca m'am legat de cineva aiurea, in afara de mucosu´ ala de Cr care s'a bagat ca musca'n lapte sa comenteze el posturile mele.

@, =)))) il stiu de pe server, intr-un timp se tinea dupa Kidda, AleXxa sau Ioana le alerga da nu stiu de ce =))) parca mai era unu lucifer2 ;-??

=))

Ce vrei ba ratatule

Bai juniorule, eu zic sa-ti masori cuvintele, ca iese rau. Data viitoare sa te gandesti 2,3 ori inainte sa-mi scrii mie aici, anonimule.

Felicitarii subliderilor pentru devotamentul de care dau dovada. Membrii nu, activitate nu, coordonare nu. Si pe deasupra se mai si comenteaza gen aka neauzitu smile ala, a intrat si el acum si mare zmeu pe /f sau midou ala se caca pe el ca nu e el pe cont, ca e pl mea din Verdant. Pai stai dracu acolo ma vedeto, nu juca de pe 2 conturi in 2 ganguri.

A trecut o zi, doua, trei... pana cand? 17 Membrii la war, plecam cate 4-5 in ei, ce sa le faci? Nu mai suport atata prostie.. Stau dupa cine? Snr ala care l'a filmat Capone cand isi batea pl'a de el? In ultima perioada a fost inactiv si n'a facut mai nimic. In GSB statea in HQ cu SKY cum stam si noi, partea proasta e ca ei erau 41. Ce oameni sa asteptam? Despre ce vorbim? Lasa'l pe saracu baiat sa isi ia bacul. N'are rost, pierdere de timp.. aici poti sa mai stai doar daca vrei rank 2-3-4, ca freci menta degeaba si timpul trece, dar eu n'am nevoie de asa ceva.

Oricum luni vin in Romania si am niste treburi de rezolvat, ca bag inactivitate 14 zile sau ca ies, tot aia e.

Bafta la toti, ca aveti nevoie. (poate mai revin prin septembrie daca vin membrii capabili sa facem ceva, nu sa asteptam sa ne facem 41 cu toti paletarii si inactivii)

@@Deea Shakira, show, stiu e o suferinta de prima clasa, cand am iesit din elc ca aveam post si nervi din cauza idiotilor de pe server si m-am banat l-am lasat pe jumara cu 19 turfs, vine show si el zew-ul lu' peste prajit a dus dracu toata factiunea. El se crede mai ceva BeyondOwn =))

Showlica te pwpa Zenod ba baiatule, astept sa vina luni sa ne vedem pe turf :*

@, :)))))

@, potoleste-te si tu.

@, ma, decat sa pierzi rank-ul pe care-l ai mai bine baga o inactivitate de 14 zile ca oricum ne ridicam.

In rest pe langa toate suferintele, certurile si prostia de aici, ce mai ziceti? Pana luni sper sa mai aduc 2-3 membrii.

@@Deea Shakira, Era vorba de Blast. Ne asteapta ca sa aibe cu cine sa se bata de la egal la egal.. :( Pentru el 15-0 pt LOCO va insemna de la egal la egal.

De cei care spui tu, multi s'au lasat de joc (ori sunt prin alte factiuni gen PD etc.) sau nu mai frecventeaza RPG 1. Iar ce se afla in momentul de fata in ZEW pe RPG, nu vreau sa comentez. Despre ceea ce spui tu, s'a destramat de mult.