Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ba copile, iar incepi sa postezi aici? Da-ti dracu disconnect si plimba-te, cauti atentie aiurea. Neauzitule, si apropo daca mai postezi aici ai report si pe asta si pe contu mare asa frumos by Zenod :*

@, esti un rupt de 15 ani si te dai important aici? =)) Damn, du-te sterge-te la nas ca-ti curg mucii in ciorba si dupa stai de vorba cu mine.

Nu incerca sa pari adevarat cand esti un cacat - Nane

@Deea Shakira, Pai si pana acum in mai putini oameni de ce nu ati castigat? =))

Blast, ea nu s-a exprimat corect. Asa ca lasa vrajeala de buftea. Avispa a fost mai buna doar ca a avut activitate marita, mai acum o saptamana erati 34 online si noi eram 30 in factiune. Acum nu ramane decat sa vedem ce ne rezerva viitorul.

, Saptamana trecuta de 25 nu am trecut, saptamana asta de 20 nu am trecut. Voi ati fost 25 din care 20 + ON, totusi.

Succes, eu nu o sa mai intru pana nu se schimba programu, am scoala. Probabil daca nu o sa intru eu, si cei din H2k vor fii inactivi. Cum zici si tu, vedem ce ne rezerva viitorul.

Gata fratilor am luat si eu unban mama sa mor eu admini astia dau ban degeaba ... :D :D :) :) :)):))

Ba frate am vazut ce a fost azi la war si suferintele de pe /f. Cum sunt eu dat dracu asa de fel si nu pot sa tac poate ca o sa supar pe unii din voi sau poate nu, bun a venit [ZEW] aici dar sa nu uitam ca nu mai e [ZEW] care a fost odata, nu mai sunt acei membrii, membrii buni sunt in toate gangurile de pe server altii sunt in PD, poate ca sunt sau poate ca nu sunt codati in Rifa, dar in loc sa suferiti atat si sa plangeti pe /f si sa va injurati ca chiorii mai bine ati coopera sa castigam, suntem 32 da frate avem si inactivi in factiune ce vrei sa le faci? Sa le dai in cap ca nu intra? Simplu ori intra la war ori evidenta la fiecare war si sunt scosi cu FW sau isi dau ei demisia, oricum nu suntem 41/41 sa zicem ca ei au castigat pe motivul " cod " nu iau apararea nimanui. Si in alta ordine de idei, Beyond cu Verdantul lui sau uSp cu GSB au avut atatea turfuri ca aveau membrii activi si au avut 49-50 turfs sau cate au avut, si Beyond cu Verdantu' a avut 40/41 on normal ca au tinut 2 orase pentru ca au putut ca a fost activitate, ceea ce nu e aici, mai ne trebuiesc membrii si cand o sa fim la numarul egal de membrii cu avispa sau 41/41 si peste 28+ on la war atunci putem face ceea ce vor cei din conducerea factiunii sau noii sublideri care or sa vina sau care urmeaza sa fie promovati.

Astept hate-ul dar nu ma intereseaza. Asta e ceea ce am avut de spus.

@, Nu sunt inca toti, o sa fiti surprinsi cine va veni in ELC in urmatoarele zile, chiar saptamani, aveti doar rabdare ca lucrurile vor reveni la normal si pentru factiunea asta, insa acum cand nu se organizeaza warurile si toti merg de capul lor ajungand la coada listei de scoruri, nu ai cum sa ai pretentii.

, Uite coaie ca am vazut ca te plangi ca sunteti 30 si noi suntem nu stiu cati, 35+. ce conteaza cand suntem de exp 40 in factiune si 20 la war? Uite, am fost la egalitate: https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6462, Ati pierdut clar, daca era un scor strans mai ziceam, insa pot spune ca ati fost 2 in + cand de la noi unu are 90 secunde si altu 240.

Uite pe HQ vosatru, am fost doar 2 mai multi, atat, insa aia 2 aveau - deci ne-au tras in jos, insa totusi, este HQ vostru.

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6461

De ce va tot plangeti atat? Serios. Nu vreau sa ziceti ca acum vin si sufar si astea, insa de 1 saptamana tot cu membrii o tineti...

Degeaba suntem noi 40 in factiune si voi 30 cand pe turf suntem la egalitate. Daca eram 40 in factiune si vreo 40 si pe turf, da, iti dadeam dreptate insa asa am fost la egalitate pe turf.

@, si la asta m-am referit bine poate nu m-am facut destul e inteles. Am intampinat multe cand jucam pe Zenod in elc si le spuneai " intrati in ei si dati-le clear " deoare conducerea in acele momente stia ce spune dar ei stateau la influenta doar 2-3-4 membrii ce ascultau si cand le spuneai " stati la influenta ca avem influenta si luam runda " ei se duceau rambo. Asta e ideea ca nu se asculta, si mno sa-ti dau un exemplu Multikill poate sa confirme, aveam war cu 69 si aveau 7-5 si daca nu ma apuca nebuneala sa-i injur si sa le zic de toate natiile nu castigam, si pe /f azi au fost doar injuraturi doar de 2 sau 3 ori maxim am vazut ca s-a spus ceva unde sa ne ducem.

@@AIM Zitrone aka BlasT, odata ce nu se asculta si nu se coordoneaza in factiune degeaba.. iti dau exemplu pe Tig3R ca ala iti umplea chat-ul, si evidenta la fiecare war, dar daca nu faci evidenta se culca toti pe urechea ca nu primesc nimic n-are nimic daca nu vin azi la waruri sau etc.