Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc baieti . A murit un peste va reveni un RECHIN asta asa pentru toate " femeile " care plang pe la discutii despre mine . Mi-am recunoscut gresala inca de la inceput pe aceasta teme nu aveam la cunostinta ca este ilegal sau ca imi creaza un + fata de ceilanti . Pana la urma nu imi da /heal pe turfs sau nu scade HQ adversarilor . Este un ped vechi pe care l-am folosit mult timp iar dupa acesta pauza am verificat stiku si l-am gasit acolo impreuna cu radar discu si modu de culoare al armelor. Imi recunosc gresala . Un admin spune ca este permis iar altu spune ca nu . Iar Bigzila cica sa sfatuit cu William si el ia confirmat ca nu este permis . Cu toata dragostea Deea dar William ma banat odata pentru reclama pe skype si am stat 3 zile pentru a primi unban ... Sper sa se ia in considerare circumstantele atenuante pe care le am. Sper sa va descurcati la war-urile de azi , maine poate revin. ROAD sa mai lasi si alti best :X te pwp . Nu te lasa singur fratele tau . Mai ales ca am femeie in avispa :))

@@BestiaL ZEW, stai calm, vere. Iti dau eu cont si aplici la loc pana scapi de interdictia de 2 saptamani in ELC. :D

Ce sa faci daca ei fac post pentru un ped, in asa hal s-a ajuns... :| Ei nu mai stiu ce sa faca sa primeasca atentie si de-asta fac post, vai si amar de ei...

Auzi nume, Laur_Baiat_Bun... =)))

@@BestiaL ZEW, Te asteptam inapoi dupa cele 2 saptamani daca dupa ziua de maine nu iei unban, ce sa zic, banuri date pe filmari aiurea cum a luat si phenomzor (chiar daca s-a filmat) iar banul tau e chiar ciudat avand in vedere ca adminul Kaiac a zis in postul facut de Fanica ca e legal modul... ce sa faci frate, lasa ca nu ii nicio problema daca se intampla ceva, avem destui inlocuitori de "calibru" ca sa zic asa in momentul de fata si te asteptam cu forte proaspete.

@@BestiaL ZEW, stai calm, vere. Iti dau eu cont si aplici la loc pana scapi de interdictia de 2 saptamani in ELC. :D

Ce sa faci daca ei fac post pentru un ped, in asa hal s-a ajuns... :| Ei nu mai stiu ce sa faca sa primeasca atentie si de-asta fac post, vai si amar de ei...

Auzi nume, Laur_Baiat_Bun... =)))

In ce hal s-a ajuns, dar sa dai cu cod si sa mai dai si la altii cum s-a ajuns ? Ati distrus placerea jocului copii ratati ce sunteti, pentru niste patratele v-ati vinde si mamele, sper sa nu iei unban si sa iesit toti pe rand, cu ban, ratatii din silent copii pana in 15 ani ce se distreaza cu un cacat de cod, astept #report. Macar asa sa-l ajutati si pe Ilie sa ia orasul sa fie si el fericit, ca a stat un an in avispa si nu a avut mai mult de jumatate de oras :(, felicitari Ilie, macar asa sa-l iei.

In ce hal s-a ajuns, dar sa dai cu cod si sa mai dai si la altii cum s-a ajuns ? Ati distrus placerea jocului copii ratati ce sunteti, pentru niste patratele v-ati vinde si mamele, sper sa nu iei unban si sa iesit toti pe rand, cu ban, ratatii din silent copii pana in 15 ani ce se distreaza cu un cacat de cod, astept #report. Macar asa sa-l ajutati si pe Ilie sa ia orasul sa fie si el fericit, ca a stat un an in avispa si nu a avut mai mult de jumatate de oras :(, felicitari Ilie, macar asa sa-l iei.

Vezi in plm ca-ti plesneste o vena la cat te consumi pentru jocul asta. ;)

Propun sa vina sublider Zeom și sa vindem licențe.

Am vorbit și cu Shlomy in caz ca vrem un fost lider SI cu experiență, facem și noi un bănuț.

Sparg gheata și sunt primul care așteaptă clienți : Snrobert deja s-a arătat interesat de licența pentru arme.

Doritori?

Aplica elc

"Ratatii din SILENT, copii de maxim 15 ani". Am 18, si majoritatea au tot asa. :) Daca s-a ajuns cu suferinte de genu' pe un joc e clara treaba. Presupun ca avem admini destul de capabili incat sa ii prinda pe astia de joaca cu coduri, si din cate vezi ELC au putini banati. De comentat e logic ca toata lumea poa' sa comenteze, dar mna. :-? Inainte sa ne pui pe toti in aceiasi oala si sa te consumi pentru un joc informeaza-te. Tu cataloghezi tot TSA-ul ca fiind copii de 15 ani care dau cu codu si sunt ratati, dar majoritatea sunt oameni cu capul pe umeri cu care ai ce sa vorbesti. Si oricum, ELC o sa ia toate 3 orasele pentru ca au membrii buni, nu pentru ca se da cu codu.

Lasati pasnicul sa vorbeasca sa critice, el are 16 ani nu 15 si vorbeste. Nu dau nume de poblema lui pHeNo, doar atat va zic, sa nu apareti la stiri cand ii vedeti pe cei 2 la war. Sau cel putin unu din ei. Chiar daca nu o sa fie nici unu din ei, vin altii la fel de talentati, lumea asteapta sa intre aici, nu intra in pasnica la Rifa. El doar va provoaca, ca tot veni vorba de patratele colorate, arata un anunt cu mamele alea scoase la vanzare de membrii TSA sa vad si eu. Tu esti atat de ocupat cu jocul altora si cu modurile altora si tot ce tine de membrii ELC, sa ii dai afara sa nu mai fi pasnic sa "dai si tu bine la war", faci pe necuratul in 4 pentru patratele colorate. Ai /report in joc daca e vorba de cod. Sunt teste TW. Ai functia de lider ca obiectiv, ca de nu, ai fi iesit de acolo si te rugai ca si altii din Rifa sa te accept aici. Dar juniore, cu asemenea comportament mai greu primesti tu functia mult dorita de tine. Nu imi spune acum ca nu vrei asa ceva ca ma faci sa rad, mai mult nu zic, tac. Dar chestiile astea nu se uita. Am sa tac si am sa fac ce stiu ca trebuie sa fac. Imi vad de jocul meu, nu ma complic. Hai noapte buna si sfat, mai usor cu fazele astea, ca odata si odata..

Lasati pasnicul sa vorbeasca sa critice, el are 16 ani nu 15 si vorbeste. Nu dau nume de poblema lui pHeNo, doar atat va zic, sa nu apareti la stiri cand ii vedeti pe cei 2 la war. Sau cel putin unu din ei. Chiar daca nu o sa fie nici unu din ei, vin altii la fel de talentati, lumea asteapta sa intre aici, nu intra in pasnica la Rifa. El doar va provoaca, ca tot veni vorba de patratele colorate, arata un anunt cu mamele alea scoase la vanzare de membrii TSA sa vad si eu. Tu esti atat de ocupat cu jocul altora si cu modurile altora si tot ce tine de membrii ELC, sa ii dai afara sa nu mai fi pasnic sa "dai si tu bine la war", faci pe necuratul in 4 pentru patratele colorate. Ai /report in joc daca e vorba de cod. Sunt teste TW. Ai functia de lider ca obiectiv, ca de nu, ai fi iesit de acolo si te rugai ca si altii din Rifa sa te accept aici. Dar juniore, cu asemenea comportament mai greu primesti tu functia mult dorita de tine. Nu imi spune acum ca nu vrei asa ceva ca ma faci sa rad, mai mult nu zic, tac. Dar chestiile astea nu se uita. Am sa tac si am sa fac ce stiu ca trebuie sa fac. Imi vad de jocul meu, nu ma complic. Hai noapte buna si sfat, mai usor cu fazele astea, ca odata si odata..

Alo, pe cine faci tu pasnic ? Si cum poti sa zici ca sa ma rog de cineva sa ma bagi si pe mine in ELC ? Tu te gandesti cand vorbesti, daca e sa calculez cat ai stat in HQ se aduna un an nebunule si cand eram in 69 tot numai pe HQ Avispa te bateai si tu ne faci pasnici cand tu esti acolo decat sa dai fvr si eu ma chinui sa scot sclavetii aia codati ca daca vroiam iti scoteam jumatate de mafie din posturi, dar eu am treaba cu saraciile astea in frunte cu seful piscotel aka phenomz0r de unde pleaca codul si nu imi spune tu mie de admini ca de 2 saptamani de cand dau report nu a fost luat niciunul la teste si voi imi ziceti de ce nu apare nimeni din ELC pe ban list ? PENTRU CA NU A FOST NIMENI NICI MACAR CU RECON, azi e prima zi cand vad un banat pe drept. Atat am avut de spus, mai departe va urez multa bafta sa apucati sa intrati si voi in alt oras pana va baneaza copilasii astia sa apuci si tu sa faci un record de peste 20 de turfuri. Nu imi mai dati reply ca oricum nu mai am treaba cu voi si nu imi mai pasa, dar am zis asa sa iti deschid ochii ca eu in locul tau nu as mai vorbi ca daca nu aveai pile nu te vota nimeni ca ocupi functia aia degeaba si e normal ca aveam ca obiectiv functia de lider, cine nu si-ar dori sa treaca prin asa ceva si stai tu linistita ca daca ma milogeam ca tine de toata lumea ajungeam eu si acolo, dar nu sunt genul.

Si Kidda, eu ma refer la astia din elc, nu am treaba cu restul, puteti sa va rupeti capul pe unde vreti cu codurile, nu imi pasa atat timp cat nu va vad.

Edited by tuddypwnz

Cam josnic sa zici ca avem numai codati.... uite-te si tu putin la Ban List, de cand am venit in SF in Rifa sunt 6 banuri pt coduri, in ELC ce crezi, doar cel al lui piscotel...... asta e adevarata situatie prietene, singurul motiv pentru care ne faci pe toti codatii si ii vanezi pe unii pentru ban este ca nu ati avut pana acum adversar in oras, mereu v-ati batut cu mafii slabe, iar cand au intrat Muzzy si Zeama in ELC erau sa va bage singuri in HQ. Referitor la ceea ce ai spus de cei din silent, pacat te credeam mai deschis la minte si chiar as vrea sa am din nou 15 ani sa am mai mult timp liber dar din pacate nu se poate.... Vaneaza in continuare, fa cum poti tu daca pe turf nu vrei sa joci ca inca nu ai vazut ce trebuie sa vezi, o sa mai imi vina cativa baieti care o sa dea si mai urat decat "codatii" care crezi tu ca exista in ELC, pace si spor.

Edited by RoadSILENT ZEW

tuddypwnz Bun , Prietene tot eu plang pentru un joc ? Cand tu stai la 3 dimineatza si imi plangi pe la discutii ? Si in astea 2 saptamani in care am interdictie in ELC ma duc la munte in concediu dupa care incep facultatea de DREPT . Pentru a face legi pentru capii ca tine, sa nu mai fi-e lasati nensotiti pe strada . Ca sunt pericol public ...

"Ratatii din SILENT, copii de maxim 15 ani". Am 18, si majoritatea au tot asa. :) Daca s-a ajuns cu suferinte de genu' pe un joc e clara treaba. Presupun ca avem admini destul de capabili incat sa ii prinda pe astia de joaca cu coduri, si din cate vezi ELC au putini banati. De comentat e logic ca toata lumea poa' sa comenteze, dar mna. :-? Inainte sa ne pui pe toti in aceiasi oala si sa te consumi pentru un joc informeaza-te. Tu cataloghezi tot TSA-ul ca fiind copii de 15 ani care dau cu codu si sunt ratati, dar majoritatea sunt oameni cu capul pe umeri cu care ai ce sa vorbesti. Si oricum, ELC o sa ia toate 3 orasele pentru ca au membrii buni, nu pentru ca se da cu codu.

Toate 3 orasele? Cand o sa luati ceva din LS, sa ma suni.

Va rog sa va asigurati ca toate modurile PE care le detineti in PC-ul dumneavoastra sunt permise, intrebati liderii, helparii inclusiv adminii! Modurile interzise sunt sanctionate cu Ban +3 zile, daca nu o sa primiti unban de la admin (nu unban cumparat de dumneavoastra) timp de 48h o sa fiti demisi din factiune cu 3/3 Faction Warn sau FP. Depinde de sanctiune!

Si la ce facultate ziceai ca ai intrat?

@@tuddypwnz, Bai neauzitule, tu te iei de finul meu? Ia ca-mi bag eu nesimtitul in ma-ta da-te dreacu de orfan.

@@tuddypwnz, Bai neauzitule, tu te iei de finul meu? Ia ca-mi bag eu nesimtitul in ma-ta da-te dreacu de orfan.

Tuddy asta tare glumet, a uitat cand o venit zeama, Muzzy, PiCi, etc si mai ca ii bagam in HQ, au fost la fel si atunci, foarte increzatori la primul war egalitate dupa, cand au vazut trupa soc, iara, /q. Pai ce sa faci ma cu Rifa acum? Tot pentru Tuddy, inainte nu eram cu ZEW si tot inainte am avut trupa Muzzy, Zeama (cand eram Rifa) dar i-am avut pe rand, atunci erau altii pentru mine, aia nu mai joaca sau au admin aia buni, pharell, dropzz, ai auzit tu de astia, i-ai vazut tu la war? Cand l-am avut pe zeama si Pharell in Rifa aveam aproape cea mai buna factiune, avand in vedere ca ZEW era in 69, nu toti dar o parte era acolo cu Clanul VIP si am avut jumate din SF. Auzi ca pasnici RIfa cu mine, ma faci sa rad ma. CAnd aveam echipa in rifa tu stateai si mergeai cu Garbage sa iti iei si tu o masina Manana sau ce iti luai tu atunci, esti nebun? Dupa mi-au plecat multi, au primit ban, vacanta etc. Nu a mai jucat nimeni cu un calibru asa mare. Si Alexander.Capone a plecat de cateva ori. Acum ce, plangi ca ai adversar in SF? Nu mai dai bine la war? In ELC am stat cu Muzzy, zeama etc si aproape ca va bagam in HQ, au plecat ei ca a fost un conflict pe /f si au bagat demisia multi ca nu am vrut sa dau sublider unor membrii si am ramas cu Florance si Gabos. Dupa plecarea lor, incearca sa iti amintesti, cati avem in ELC. Ca si membrii, aveam sub 29 membrii uite aici.

(minutul 10:20) si au mai plecat din ei, dupa cum vezi, au mai ramas Bodi123, Multikill si DarkKing. Spor cu plansul. Edited by Deea Shakira