Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce intrebare e asta deidara...Sunt eu askhanar biscuiti nicu ce vrei mai mult de atat :))

Azi war 19:45 hq si stiti povestea de aici.

De fapt era:

Ce intrebare e asta deidara.... e askhanar, ce vrei mai mult de atat :))

Am văzut că sunteți activi pe forum. Îmi place activitatea de genul.

Eu am pus o cerere de învoire pentru war. Nu cred că pot ajunge.

Astia suntem noi, spameri...

Speram sa ajungi si sa luam turfurile cuneo, sa continue traditia aia de 7 luni fara teritorii

De fapt era:

Ce intrebare e asta deidara.... e askhanar, ce vrei mai mult de atat :))

Astia suntem noi, spameri...

Speram sa ajungi si sa luam turfurile cuneo, sa continue traditia aia de 7 luni fara teritorii

La 18:00 încep examenul și fac o oră până acasă. Dacă ține doar o oră ajung, dacă ține mai mult voi întârzia, evident.

La 18:00 încep examenul și fac o oră până acasă. Dacă ține doar o oră ajung, dacă ține mai mult voi întârzia, evident.

Bafta, spammere.

@@F4L Deidara,Cel mai important este sa nu eziti sa depasesti, sa nu faci greseli aiurea, si sa dai prioritate intotdeauna, nu te grabi.

Askhanar nu este vorba de examenul din samp...

@@F4L kiNNNder Ce examen in samp ma el nici acolo nu stie sa conduca...Singuru lucru pe care il facea bine era sa-i taie paia cu elicea la war :))

C

o

r

e

c

t

Asta e raspunsul la toate :X, ma rog, hai ca ies si eu ma duc sa fac o baie fierbinte si ne auzim la 19:30, sa ii luam HQ Bratva si Verdant, de orgoliu, nu de alta..

Baieti astazi am distrus toate factiunile rivale, exceptie Pimps care ne-au batut, dar o sa vina si vremea cand o sa castigam LS si o sa ne mutam in LV.

Felicitari pentru aceasta zii de war... maine sper sa luam toata partea de Vest a Los Santos.

Baieti astazi am distrus toate factiunile rivale, exceptie Pimps care ne-au batut, dar o sa vina si vremea cand o sa castigam LS si o sa ne mutam in LV.

Felicitari pentru aceasta zii de war... maine sper sa luam toata partea de Vest a Los Santos.

Ba tu esti prea nab fara mine ai fi praf =)))

Ce mai faceti copilasi?

A mers extraordinar de bine la waruri. 2 best sau mai multe, nu stiu sigur....

ELC factiune pasnica din cate se vede!

Ba tu esti prea nab fara mine ai fi praf =)))

Ce mai faceti copilasi?

A mers extraordinar de bine la waruri. 2 best sau mai multe, nu stiu sigur....

ELC factiune pasnica din cate se vede!

De ma, asta e, eu fata de tine nu sunt rambo, raman cu echipa.

Stiu ca a mers iextraordinar :))

El Loco o sa faca ravagii dupa ce o sa isi consolideze Zarzare factiunea.

Cautam inamic pentru San Fierro, mai multe detalii la numarul de telefon 555-7551

De ma, asta e, eu fata de tine nu sunt rambo, raman cu echipa.

Stiu ca a mers iextraordinar :))

El Loco o sa faca ravagii dupa ce o sa isi consolideze Zarzare factiunea.

Cautam inamic pentru San Fierro, mai multe detalii la numarul de telefon 555-7551

Nu enerva pe ELC ca poate ne bate Zarzare singur =))))

Hai ca maine sa luam iar 4/4 in LS sau chiar 5/5 daca am prinde attack si la :59 si joi la fel, si chiar ca a mers extraordinar de bine saptamana asta... daca am lua si maine si poimaine 4/4 sau 5/5 si nu am pierde nimic, am fi cea mai buna mafie. Daca apucam sa luam LS si sa luam si cateva turfuri LV, suntem cea mai buna mafie de pe b-zone!

A fost forță azi. Păcat că nu prea am prins și eu killuri. :))

E ușor LS de luat. :D

Tare faza ca nu ai prins si tu killuri =)))))))))))))))))))))

E usor...dar mna...HQ o sa fie mai greu...dar mna...o sa-l luam si pe ala :)))

O sa il luam si o sa ne bagam si in LV... sa speram ca nu ne vom destrama acum cand e mai mare nevoie :)

Noapte buna baieti, ma duc si eu sa ma bag in pat si sa mai rezolv niste probleme in viata reala.

In alta ordine de idei, a fost o zii buna de war, maine sper sa fi-ti cat mai multi on la 19:40 in HQ ca sa luam cat mai mult din LS, si poate sa mai usuram Vietnamese Boys de cateva turfs.