Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Incepand din seara asta sunt noul membru al familiei, ma stiti cu totii.

Acum, urmeaza sa ne adunam toata valoarea noastra si sa punem stapanire pe toate cele 3 orase (SF+LS+LV). RIFA ALL THE WAY, $@L!

Edited by CrankY

Nu stiti sa pierdeti, nici tu nici oto. Dati /q ca niste lasi in loc sa stati si sa ajutati. Dupa voi a iesit toata factiunea.

Si tot eu am ramas sa duc greu. Ma simt camila factiunii :))

Incepand din seara asta sunt noul membru al familiei, ma stiti cu totii. Acum, urmeaza sa ne adunam toata valoarea noastra si sa punem stapanire pe toate cele 3 orase (SF+LS+LV). RIFA ALL THE WAY, $@L!

Wecome, sper sa te descurci cat mai bine si sa ne ajuti cat de mult poti in cucerirea tuturor turfs-urilor.

Incepand din seara asta sunt noul membru al familiei, ma stiti cu totii. Acum, urmeaza sa ne adunam toata valoarea noastra si sa punem stapanire pe toate cele 3 orase (SF+LS+LV). RIFA ALL THE WAY, $@L!

Welcome, sper sa te adaptezi repede si sa rupi la warruri.S@L :))

Bind ai venit!

Noapte buna Avispa Rifa, ne auzim dupa ce vin de la scoala.

Nu uitati. Azi la ora 19:45 toti in HQ pentru WAR.

Da, mă, da. Știm.

Mai urma sa zici ca pacat ca nu sunt turfuri si in Bay SIde ca si ala il luam :))

Welcome !

Astazi sper sa rupel la war !

O zi faina

Neața tuturor!

Eu dau o fugă până la birou, iar apoi vin să dorm.

Sunt rupt de oboseală și vreau să stau treaz la waruri. :))

Neata Deidara!

Buna dimineata avispa!

Eu mai ma pregatesc de scoala si in 5 minute am plecat, mai am scoala doar azi si dupa iau vacanta o saptamana, vorbim mai pe seara. Bafta!

0UDCVIm.jpg

Corect!

Neata ai mei! :)

Eu ma pregatesc sa plec la liceu, ne auzim diseara la 20:30 cand ajung acasa, $@L!

Neata si tie, ne auzim la war.

Salut Avispa, acum am ajuns si eu acasa dupa o zi de scoala, merg sa imi iau ceva de la magazin si ne auzim pe server.

Azi putem sa castigam, vad ca a mai primit un jucator bun din GSB ban 7 zile.

Sper sa fim multi azi.

Daca si NewLife era bun...

Mie personal nu imi place deloc cand ia ban un inamic, ori e war ori ne ducem sa castigam, dar asta e: s-a crezut jm3ch3r si a injurat adminii sa plateasca.

Astazi la 19:45 toti in HQ.

Salut fetelor, ce mai faceti? Diseara rupem la waruri :))

Termina ma askhanare cu HQ-ul tau, am vazut toti ca e postat la anunturi importante.

Daca vin peste tine si peste Nicu va bag sub masa!