Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Anndi, Ai dreptate

Intru in game imediat, dupa ma bag la lol si la war-uri ne auzim.

Edited by zEk0 VIP

Ce imi plac oamenii care spun ca celor din ELC le e frica de testele Tw . Nu prea ati observat ca peste 20 de membrii au iesit dupa cucerirea intregului oras si nu vedeti ca nu prea ne mai pasa de turfuri, obiectivul nostru a fost orasul. SI mai incet cu suferintele ca noi cand va tineam in hq nu intrebam in ce oras s-a mutat avispa.

A venit vara mai iesiti si voi din casa cu prietenii (daca aveti) ca peste 10 ani cand o sa va intrebe cineva ce ati facut cand erati tineri ce o sa ziceti? Am luat tot SF-ul?

Prin acest post vreau sa intelegeti ca nu ma oftic , chiar imi pare bine ca vad niste oameni care sunt atat de fericiti cand castiga un turf , nu prea imi pasa ca nu am voie sa postez aici .

V-au iesit codatii, Razvanys ala a si luat ban :) Daca nu te intereseaza, de ce mama naibii ai mai postat aici ? Nu stiu care dintre noi se agita in asa hal, am vazut ieri la "mars" si "codat" de m-am plictisit + aia care au mai iesit de la voi si ne-au injurat in toate felurile, haolo.

Baieti, eu astazi ajung la waruri, dar putin mai tarziu.

@, daca nu-l intereseaza, zii sa-ti dea banii si aia e.

Edited by Ted SEF

Eu am zis ca sper sa raman pana la sfarsitul warurilor, dar cred ca o sa primesc uninvite si posibil ban ....., dar aia este.

Arme dau, comportamentul .... am facut niste DM, dar ripostez si eu. Eu am fost singurul sanctionat din cei care au facut DM(Am bagat 25.000$ in HQ, dar nui bai, daca stiam ii bagam pe toti inainte sa mai aveti si voi bani de o petrecere, o bere, un salariu si alte dastea ) :*

Salut, destul de frumoase war-urile din seara asta sa fie tot asa.

Eu ma bag la lol, noapte buna.