Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cr eu nu le-as permite?

Ce mă bucur ca m-a făcut d-zeu normal și nu strâmb ca voi?? (glumesc ) dacă va supărați aia e, nu mă interesează ?

Edited by Askhanar

Welcome celor noi, sper sa se mire si domnisoara shakira cui i-a venit oameni si cui nu.

Heh, nu ma mai bag in discutii ca nu-mi place sa ma laud aiurea.

Sper sa va pot coordona pe toti asa cum trebuie si sa facem treaba pana marti, cand voi baga inactivitate.

Aveti grija e voi si maine sa veniti la waruri.

Welcome celor noi, sper sa se mire si domnisoara shakira cui i-a venit oameni si cui nu.

Heh, nu ma mai bag in discutii ca nu-mi place sa ma laud aiurea.

Sper sa va pot coordona pe toti asa cum trebuie si sa facem treaba pana marti, cand voi baga inactivitate.

Aveti grija e voi si maine sa veniti la waruri.

Ce sa coordonezi tu mă cuib de păsărici ca în afară de TOȚI PE TURF, nu știi altceva ?, mă mir Cum de ai sublider ?

Hai pe wapp sa Îți descânt de bine!

@@Askhanar, De ce esti rau cu baiatu' Askhanar? =))

Apropo, domnule Joker, daca cumva ai crezut in vreun moment ca-mi pasa cum ma consideri tu, te-ai inselat amarnic, ma pis pe parerea ta despre mine.

Mai du-te pe la munca, cat sa te mai tina maica-ta?

Cu asta am incheiat, ai o viata distrusa, la fel ca si tine..

@, Nu mai comenta cioroi borat, uite ce cocalar esti.

Ba tu la toti care rad de tine, gasesti sa le comentezi cate ceva. Tu nu te uiti ma la tine? Zici ca esti radiografie imbracata sa moara mama. Cum ai tupeul sa comentezi cu fizicul ala dezordonat? O dai in smecherie cu mine intre 4 pereti ma mucosule? Veziti dracu de sa:mp acolo. Cand eram eu smecher, tu nici fraier nu erai (si vorbesc de lumea reala, nu cea virtuala.. dar daca stau bine sa ma gandesc si pe ce virtuala ma p!s pe tine).
Eu cand eram mic, era mai frumos dracu.. acum m'am facut mai golan, cocalar si ce mai zici tu. Dar tu esti de mic urat dracu, pai la varsta mea nici nu vreau sa'mi inchipui cum arati :))).
Ceea ce e dureros este ca acum vorbim de viata reala.. nu de sa:mp.. care oricum nu traiesc in el. Deci e jale..
Ai vrea tu sa arati ¨cocalar¨ ca mine, cum zici tu ca sunt. (iti dau si o poza bonus sa bagi o laba dupa gagicamea)

post-99087-0-81997500-1471206854_thumb.jpg

post-99087-0-17000600-1471206859_thumb.jpg

Ba tu la toti care rad de tine, gasesti sa le comentezi cate ceva. Tu nu te uiti ma la tine? Zici ca esti radiografie imbracata sa moara mama. Cum ai tupeul sa comentezi cu fizicul ala dezordonat? O dai in smecherie cu mine intre 4 pereti ma mucosule? Veziti dracu de sa:mp acolo. Cand eram eu smecher, tu nici fraier nu erai (si vorbesc de lumea reala, nu cea virtuala.. dar daca stau bine sa ma gandesc si pe ce virtuala ma p!s pe tine).

Eu cand eram mic, era mai frumos dracu.. acum m'am facut mai golan, cocalar si ce mai zici tu. Dar tu esti de mic urat dracu, pai la varsta mea nici nu vreau sa'mi inchipui cum arati :))).

Ceea ce e dureros este ca acum vorbim de viata reala.. nu de sa:mp.. care oricum nu traiesc in el. Deci e jale..

Ai vrea tu sa arati ¨cocalar¨ ca mine, cum zici tu ca sunt. (iti dau si o poza bonus sa bagi o laba dupa gagicamea)

TOTUL PANA LA FIZIC.

Și eu dețin un fizic DERUTANT, dar arat bine, cel puțin statisticile mele cu interacțiunea cu sexul opus sunt bune, ba cr nu te supăra, dar ai bot de peste ???

TOTUL PANA LA FIZIC.

Și eu dețin un fizic DERUTANT, dar arat bine, cel puțin statisticile mele cu interacțiunea cu sexul opus sunt bune, ba cr nu te supăra, dar ai bot de peste ???

Eu vorbeam la general.. nu sala, muschi si fite d'astea.. ca si eu am o burtica.. n'am patratele.. am un patratel mai mare =))))) (tre´ sa mai dau jos din ea..)

@Cristi RB de cand te stiu esti cu adidasii aia. Te laudai pe /c in VIP ca as vrea eu sa am magista. In fine nu comentez, app ii mai porti la blugi? Stiu n-am eu bani de Magista, eu port Biaggio ca la saracii te pup.

Edited by Lucifer1Beleaua

@, Imi spui mie ca nu traieste in sa:mp dar ai fi in stare sa-ti dai viata pentru o patratica, te rogi de Shakira in fiecare seara sa faca evidenta.

Coae, stai linistit ca nu o duc asa rau, n-am ajuns sa fac laba pe poze, sau..asta faceai tu la 15 ani?

VIUhXnN.jpg

TsQkJCr.jpg

uPMyK3x.jpg

=))

Am uitat sa-ti spun ..mi se rupe de parerea ta despre mine.. =))

Edited by Cristi RB

Eu vorbeam la general.. nu sala, muschi si fite d'astea.. ca si eu am o burtica.. n'am patratele.. am un patratel mai mare =))))) (tre´ sa mai dau jos din ea..)

Eu am pătrățele de la foame ???, tu și Asqwe ce mai aveți un pătrățel.

apropo de el, ba Iulica dormi?

@@Askhanar, Coae, tu insisti cu botu' ala =)) normal ca am bot de peste, daca-s peste, ce plm..

Glumesc, sigur acu' ziceti, "ce p#@a mea peste esti tu la 15 ani?" =))

Ba, important e ce zic fetele, no? =))

SQKMrHN.jpg?1

Poate sunt niște urate nebagate în seama???

La mulți ani Marinilor / Marianelor și derivatelor de nume, Multă sănătate diamante perle. .. și cam atât

Da-ti dovada ca sunteti niste oameni de nimic.

Cum sa continuati sa va certati pe un forum, daca ve-ti mai continua si dupa acest post al meu o sa cer sa fiti toti sanctionati pentru "povesti" inutile despre cum aratati fiecare.

Nu sunteti copii de 7 ani, incetati odata.

Da-ti dovada ca sunteti niste oameni de nimic.

Cum sa continuati sa va certati pe un forum, daca ve-ti mai continua si dupa acest post al meu o sa cer sa fiti toti sanctionati pentru "povesti" inutile despre cum aratati fiecare.

Nu sunteti copii de 7 ani, incetati odata.

Sunt discuții libere !

Calmează -te puișor! Nu te simți frustrat ca ai cel mai urat par dintre noi!